OldMan Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Pliki z paczki : Desktop.rar wypakuj do gamedata/config Gdyby było coś nie tak daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodziro Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Super. Dzięki za pliczek. Działa elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Witam, mam problem. W anomalii przestrzennej kiedy wchodzę, prawdopodobnie na właściwy kamień- mam wylot. Proszę o pomoc. Przeinstalowanie nic nie daje... [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitWindow [error]File : .\ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 80 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : global_wnd [error]Argument 1 : ui\game_tutorials.xml EDIT: Nikt nic ? Edytowane 1 Listopada 2018 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Mam pewien problem. Podczas wykonywania zadania na zaginioną broń powinnosciowca, po zapłaceniu 15 tyś i próbie wyjścia za płot, bandyci zaczynają strzelać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuadziw Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Niezły mod. Edytowane 26 Grudnia 2018 przez kuadziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @kuadziw Polonizacja jest przystosowana tylko dla wersji Repack od Serega-Lus, patrz pierwszy post. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Wszyscy, którzy mieli przejść tego moda to już dawno to zrobili tylko ja się uchowałem - czas nadrobić zaległości. Aktualnie jestem w Martwym Mieście i mam dwa pytania. Pierwsze dotyczy pokojowo nastawionego zombyfikowanego, którego znalazłem w jednej z chat. Po krótkiej rozmowie możemy się dowiedzieć, że chciałby wrócić do domu, ale dialog się urywa. Dałbym sobie z tym spokój, ale zombiak idzie za nami jakby chciał, żeby go gdzieś odprowadzić. Ktoś pamięta, o co w tym chodzi? I kolejna sprawa dotyczy tej notatki: Przypuszczam, że chodzi o Gaussa, ale nie mogę go znaleźć. ----- Gauss odnaleziony. Jeżeli ktoś w przyszłości miałby z tym problem to proszę: Spoiler ---- Mod ukończony. Ostatnia rozmowa i koniec: Mogę spokojnie napisać, że jest to jeden z lepszych modów, w jakie grałem. Odnosi się wrażenie, że twórcy starali się go maksymalnie dopieścić. Człowiek już setki razy biegał po Rostoku, ale w tym modzie, gdy trafiamy pierwszy raz na tą lokację to można się lekko zdezorientować gdzie co jest - lokacja ładnie przerobiona i za to duży plus. Tak samo, jak i podziemia / laboratoria. Zadania ciekawe, chociaż nie były zbyt trudne. O kasę i ekwipunek łatwo. Zakończenie moda też bardzo ciekawe - nie takiego się spodziewałem. Wiatr Czasu polecam każdemu, bo naprawdę warto zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Piszę tutaj, bo akurat gram w tego moda. Problem jest szerszy i dotyczy również innych modów. Otóż od czasu gdy instaluję Stalkera + mody na drugim dysku SSD, mam problem z MSI Afterburner. Nie pojawia się po uruchomieniu gry. Muszę zminimalizować grę, wejść w Menadżera zadań, zamknąć go i przywrócić grę. Wtedy wskazania się pojawiają. Przyzwyczaiłem się do tego programu i fajnie by było jakbym nie musiał tak kombinować. Problem jest tylko na SSD, na HDD jest ok. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam, Powróciłem sobie do moda, i przeszkadza mi słaba jakość latarki. Pobrałem plik na mocniejszą jej wersję, ale pojawia się problem że nie mam folderu models w gamedata. Jakaś przyczyna/rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 @Gh0sTp, to sam sobie go zrób Ma być tak - gamedata/config/models/objects i tu wstaw plik z latarką - light_night 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam, mam problem z instalacją bo wyskakuje zawsze taki problem na samym końcu tego procesu. Co można na to zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Gnuśniarz Taki strzał w ciemno, a instalatora nie masz w folderze z ruskimi literkami/robaczkami? Jak tak to wrzuć do jakiegoś innego zrobionego przez ciebie i z niego instaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Godzinę temu, tom3kb napisał: @Gnuśniarz Taki strzał w ciemno, a instalatora nie masz w folderze z ruskimi literkami/robaczkami? Jak tak to wrzuć do jakiegoś innego zrobionego przez ciebie i z niego instaluj. @tom3kb Jaki folder z ruskimi literami xd ja ściagnąłem ten repack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @GnuśniarzNo to sobie idź do pierwszego postu i przeczytaj o repacku i instalacji bo nawet ja zetknąłem teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @tom3kb nawet jak z tą instalacją robie to na to sami wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Gnuśniarz Wrzuć screena katalogu w którym masz moda gotowego do instalacji. Bo wg mnie, to uruchomiłeś nie to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Pasje poczekać na kogoś kto dokładnie potrafi po ruski bo ja tylko kumam nie znaleziono plików, to jeszcze mogłoby chodzić o popsutą instalkę jeśli nie ten pierwszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @kondotier uruchamiam setup.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Gnuśniarz A co jest w tym katalogu Redist. Bo te okienko jakie pokazałeś trochę wyżej, to próba ekstrakcji, a nie instalacji. Chyba masz niekompletne pobranie. Jak powinno wyglądać wypakowanie instalatorem, jest pokazane w #1, wewnętrzny spoiler w Instalacja repacka. Z przetłumaczeniem robaków instalatora na zrozumiałe czynności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnuśniarz Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @kondotier w redist jest directx i aktualizacja do visual c++ pobiorę z innego źródła jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Gnuśniarz Najpierw sprawdź, czy masz kompletne biblioteki VC++ , bo to one mogą robić problemy. Jest na forum temat, gdzie podany jest spis kompletu, bez którego ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Kim jest ten NPC? jest to ktoś ważny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 O ile pamiętam, to o tyle jest ważny, że trzeba go znaleźć w zakładzie i pogadać. Druga rozmowa za bramą zakładu i pożegnanie. https://www.youtube.com/watch?v=sMkEgxDsgHc Zobacz od 7:50 . Ale widzę że on leży gdzie indziej. Co to za sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @kondotier nie mam pojęcia. Jak wchodziłem na teren fabryki to NPC sobie stał i ściągał na siebie wszystkie mutanty i zombie, był nieśmiertelny. A pytałem kto to jest, gdyż przy 1 podejściu do moda go nie było. Nasuwa się pytanie czy rozmowa z nim coś zmienia w fabule gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @Gh0sTp Nie darmo mod Cię wysłał do fabryki aby go uratować. To chyba zadanie od Sacharowa. W dialogu z nim dostajesz cenne informacje. A przy pierwszym spotkaniu powinien być w tym baraku na prawo od bramy. Możliwe, że poszedłeś do niego nie od razu i dlatego mutanty się zleciały. Trzeba przed rozmową je wytłuc. W moda grałem sporo czasu temu, szczegółów nie pamiętam. Może ktoś kto grał później ode mnie, przypomni sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi