qqprim Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @coles313Wszystko co uczyniłem, to skorzystałem z wiedzy doświadczonych użytkowników tego forum:) Tak naprawdę. to już mnie nużyły pewne powtarzające się i nudne aspekty tej gry, do których nie miałem już cierpliwości i szkoda mi było na nie czasu; owszem straciłem przez to trochę smaku gry, ale więcej nerwów zaoszczędziłem (nie chodzi mi o napięcie, które właśnie straciłem, ale o wkurzanie się na niezbyt mądre rozwiązania - by nie powiedzieć kretyńskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Mam dwa pytanka 1. Czy Kostia daję namiar na schowek na Agropromie, po wykonaniu jakiejś części fabuły ? 2. Czy wyloty bez loga, od tak w trakcie gry mają jakąś przyczynę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 1. Nie pamiętam niestety Czy chodzi tutaj o notatkę ze schowkiem przy "kupie żelastwa"? 2. Spowodowane jest to losowymi przepełnieniami pamięci twojego sprzętu oraz urokami 32 bitowego silnika gry. Nie ma się czym martwić, no chyba że są naprawdę bardzo częste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Anton Gorodecki chodzi o niechęć podania namiarów na kolejny schowek po wręczeniu mu PDA z wysypiska. Idzie sobie do Baru i siedzi przy ognisku. Dla sprawdzenia pograłem trochę na starszych zapisach z 1 przejścia i tam było wszystko ok, a tutaj nie chcę. I tak są częste wyloty w trakcje gry,np wylot przy przekroczeniu po raz pierwszy wieży obok miejsca katastrofy helikoptera Krugłowa. Idę sobie i bach, x ray przestał działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Gh0sTp czy byłeś już w X-18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Zadanie na schowki Kosti na Agropromie uruchamia się przy oddaniu jego PDA z X-18. Nie wiem na czym polega problem nie masz dialogu przy oddaniu PDA Kosti w Barze? Nie wiem czy to ma związek ale czy robiłeś zadanie dla Akima na części starych dokumentów? Bo to robi się chyba równolegle... W razie czego wrzuć sejwa i sprawdzę u siebie. 28:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Sprawdzę czy to się robi równolegle i dam znać @kazik chodzi o to iż po wykonaniu zadania " znaleźć schowek na wysypisku " i spacerze Kosti do Baru, nie pojawia się żadna kwestia dialogowa oprócz " Do zobaczenia " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Dlatego napisałem żebyś wstawił sejwa. Tak będę mógł szybciej coś pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 x2.dds x2.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 W dniu 18.02.2018 o 21:02, Gh0sTp napisał: Sprawdzę czy to się robi równolegle i dam znać @kazik chodzi o to iż po wykonaniu zadania " znaleźć schowek na wysypisku " i spacerze Kosti do Baru, nie pojawia się żadna kwestia dialogowa oprócz " Do zobaczenia " Masz proszę : po rozmowie z kostia.sav 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 @anatol dziękuje za chęci do pomocy, ale problem samemu udało mi się rozwiązać. Naprawdę doceniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Hej ludzie, stało się coś dziwnego - kiedy byłem na bagnach za dnia nagle w pewnym momencie zrobiło się ciemno jakby doszło do zaćmienia słońca i po tym nie mogę wchodzić z nikim i niczym w interakcję (rozmowy, przeszukiwanie trupów, skrytek itd.) oraz mam kursor tylko przy wyciągnięciu broni ale i tak nikogo nie mogę zidentyfikować. Dodam że jestem po zleceniu na fleszkę Zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Skoro mod nie wyrzuca Cie na pulpit wstaw sejwa sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Pierwszy zapis przed ów "zaćmieniem" (jak coś to chyba jeszcze nie zabrałem fleszki Sowy), drugi po remi_quicksave.sav oboz.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Na Twoim sejwie zabrałem fleszkę Sowy w PDA masz nowe zadanie na jego schowek w X-10. Nic takiego się nie działo jak pisałeś więc nie wiadomo dlaczego tak u Ciebie było. Teraz jesteś w obozie Czystego nieba.remi_quicksave ok.ddsremi_quicksave ok.sav Edytowane 22 Lutego 2018 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 @kazik Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Czy helikopter jednego z handlarzy, mam tu na myśli Szarego. Wyjątkowo "spodobało" mu się na agropromie w powietrzu kilka metrów na ziemią. I teraz czy on w czymś jest później potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @Gh0sTp - Nie martw się za niego. Jak będzie miał potrzebę, to Cię sam znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Gdzie jest schowek kostii na agropromie? W pda jest napisane że gdzieś pod wagonami, szukałem dosyć długo bez skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @Zwinny https://www.youtube.com/watch?v=0IFoie5cXvg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Mam znaleźć 3 trupy wojskowych i przynieść z nich pendrive dla kostii, dwa już znalazłem na jantarze i w x16 a gdzie jest ten w cea1?? Jeszcze potrzebny mi jest brzuch tarakana i uzi Używałem wyszukiwarki jakby co Edytowane 24 Marca 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @Zwinny Od 4.20 fleszka https://www.youtube.com/watch?v=MzS4bCBvY7c Karaluchy masz w każdym podziemiu. Ale to chyba jest potrzebny brzuch tego bardziej brązowego. UZI można zabrać trupowi na ATP, ale rzadko. Chyba sprzedaje handlarz na Wysypisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Ta fleszka pojawiła się dopiero po ponownym wczytaniu gry, przedtem jak szukałem to jej tam nie było ale dzięki Jeszcze jeden problem miejmy nadzieję że już ostatni, mam dwa questy na lab x8 ale nie mam odblokowanego przejścia tam Edytowane 25 Marca 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Potrzebuje wejść ponownie na CEA2 i przez sarkofag nie można bo drzwi się nie otwierają czy jest jakies inne wejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi