Szeregowy Killer Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 @kazik w tym problem, że ten niewidzialny jest zbyt niewidzialny :/ Bo nie da się nawet z nim gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer Jak będziesz go słuchał, to będzie się dało - on będzie rozmawiał z Tobą, nie Ty z nim. A jeśli dialogi się nie ładują, co i u mnie się niestety zdarzało (brak możliwości zrobienia czegokolwiek po rozjaśnieniu ekranu), to tylko cofka w zapisach do czasu przed pierwszym spotkaniem z nim - nie znalazłem innego sposobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 @Sierioża dodałem filmik jak u mnie to wygląda a to jest moje pierwsze spotkanie z nim :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer No to taka sama rada jak powyżej. Chyba, że ktoś ma inny, lepszy sposób jak sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Czyli lepiej go ominąć? I pchać fabułę dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Absolutnie nie - to bardzo fajne, ciekawe zadanie z dobrymi nagrodami za wykonanie go. No i w wiosce jest kilka schowków na drzewach, w zależności od Twojej karmy mogą tam być całkiem niezłe rzeczy. Cofnij się w zapisach i postaw jakiś przed wejściem do wioski, tzn. przed informacją od neutralnego stalkera. Podejrzewam, że poszedłeś do wioski celem odszukania zielska, więc jakiś zapis w drodze na pewno masz. Wykonaj pierwsze zadanie i sprawdź, czy się "zacinka" powtórzy. Jeśli tak, to cofnij się znowu. Myślę, że za drugim razem powinno pójść już dobrze. Ja cofałem się najpierw dwa razy po pierwszym zadaniu i kolejne dwa po drugim, ale za piątym wszystko poszło gładko. Trochę to , ale warto zacisnąć zęby. Ja w ogóle miałem sporo cierpliwości do Kuli aż do końca - różne babole nękały mnie od samego początku (chociażby wrogi major na Kordonie) aż po zakończenie, którego ostatecznie nie zobaczyłem. Ale nie uważam tego czasu za stracony, bo mod to unikalne doświadczenie samo w sobie. Polecam tak go traktować, to będzie mniej stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) @Sierioża mnie to wcale nie denerwuje lecz smuci. Tak się składa, że zobaczę czy mi nie wywali tego samego ;/ Ktoś zna kod do sejfu starosty w tej wiosce? Podpowiedź: Chruszczow :/ Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Chodzi o rok urodzenia Chruszczowa czyli 1894. To nie jedyny schowek przy którym trzeba podać jakiś rok urodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dobry sposób na przypomnienie sobie kilku dat, albo... nauczenie się, że skrót ALT+TAB oraz Wikipedia potrafią zdziałać cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dobra a teraz inne pytanie :/ Gdzie jest ten piekielny kombinezon bo chyba wszędzie już szukałem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ten na Obrzeżach? Tam, gdzie król piechotą chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) dobra mam dziękuje A może ktoś posiada informacje gdzie się znajduje towar rusłana Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszLeopoldBączek Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Czy ktoś ma z was miał problem z Stiopką? Konkretnie chodzi mi aby przestał towarzyszyć. Po rozmowie albo w trakcie crash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 @JanuszLeopoldBączek - Jesteś pierwszym, który takie coś zgłasza. Problem masz od uratowania go, czy wystąpił później? Czy wyświetla Ci się zegar i Klawisze szybkiego użycia? Ich brak powoduje problemy. Jak się wyświetlają, spróbuj mocno zmniejszyć ustawienia, nawet jak mod chodzi płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszLeopoldBączek Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) @kondotier Po tym jak go uratowałem, wziąłem jako pomocnika do siedzenia w bazy. Zegar i skróty wyświetlają się. Edit:Rozumiem, że te ustawienia to chwilowe? Edytowane 19 Grudnia 2017 przez JanuszLeopoldBączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Shoehart Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam z kąd otrzymujemy zadanie związane z przedmiotem "niezwykła lampa", którą znajdujemy w budynku obok remizy na obrzeżach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Znikąd. Po prostu zabieramy lampę, a lalka sugeruje, żeby jej się nie pozbywać. Może coś będzie dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Shoehart Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ok, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 @Red Shoehart - Ale z lampą są związane stare dokumenty, które będziesz znajdywał przy różnych okazjach. Ich też nie wolno się pozbyć i lampy trzeba użyć na Magazynach Wojskowych prze pójściem na Radar. A zadanie na lampę jest domyślne. Zabierasz jedną rzecz, pojawia się druga, korzystasz z niej i jest trzecia. Jak skorzystasz z tej trzeciej, lampa Twoja. Ale nie tylko ona, trzeba dobrze poszukać i coś jeszcze się znajdzie. Warto z tego skorzystać i zrobić to co z tego wyniknie. @JanuszLeopoldBączek - W tym modzie, aby nie mieć kłopotów z zapisami, wylotami i innymi nieprzyjemnościami, ze względu na występujące w nim obciążenia procesora i pamięci, lepiej grać na niższych ustawieniach, niż możliwości komputera i karty. Jak się pojawi jakiś fajerwerek, to kom podoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Szukam Towaru Rusłana już od godziny i nie mogę go znaleźć czy to możliwe ze ktoś lub coś to przesunęło? I co zrobić aby przemytnik wpuścił mnie do piwniczki? Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Szeregowy Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer - Do piwniczki wejdziesz, jak przyniesiesz lekarstwo dla chorego. A jeśli to ochrona Kuriera, to gadasz z Kabanem o zniszczeniu śmigłowca. Za mało informacji dajesz przy pytaniach, a już trochę czasu od mojej gry minęło i kilka nowych modów w głowie siedzi. Przypomnij mi, co to za Rusłan i w jakiej sytuacji dostałeś zadanie. Od 20 min na tym filmiku i kilku po nim następujących, masz grę na Obrzeżach dla przemytników. https://www.youtube.com/watch?v=Yz8ZOLS8BFM&index=8&list=PLaqm7hHKV00moVDv6gSX3yK8plRTWCI9q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 @kondotier Rusłan jest to osoba zagłodzona na smierć w jaskini z tymi piorunami latającymi. A lekarstwo posiadam lecz on i tak mnie nie wpuszcza do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 @Szeregowy Killer - Trochę trwało, ale musiałem poszukać. 9 min 30 sek https://www.youtube.com/watch?v=dsL-iQgkEpw&list=PLWAk0bGIcEl2X-WbqpOEihhNr5IHZr_Y6&index=5 A tu zobacz zabranie lekarstwa i efekt powrotu. 34 min. https://www.youtube.com/watch?v=9n12dYZ0n5w Jak zrobiłeś prawidłowo, nie powinno być problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheekie_Breekie_Man Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Przy włączaniu gry wyskakuje "Fatal error' z ciągiem niezrozumiałych znaków . Default IME nie wyłącza się po zamknięciu tego okna. Ktoś wie o co chodzi? Pół godziny temu normalnie chodziło (Pewnie znowu Aszot coś nabroił... A tyle się męczyłem ze ściąganiem komputera przez Kordon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Też miałem problem z tym Default IME. Wpisz sobie w szukajkę Default IME i poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi