daniu Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) @ZapomnialemLoginu Rozumiem. Ja dziś zainstalowałem https://winclub.pl/topic/11791-win-10-pro-1703-extreme-pw2-x64-2k17/ ze skryptem https://winclub.pl/topic/2449-windows-vista78110-skrypt-removespy-aio-hosts-szpiedzy-i-telemetria-won-optymalizacja-windows/ w wersji Pro i komputer działa fenomenalnie! Oczywiście posiadam oryginalny klucz Windowsa 10 Pro 64Bit. Polecam każdemu, komputer dostanie drugie życie, jeszcze nigdy nie miałem tak szybkiego systemu... Edit. Poprawiłem link. Edit2. Jedyny minus jest taki, że po zaaplikowaniu skryptu nie można uzyskać dostępu do kompozycji... Edit3. Załączam obraz. Edytowane 21 Lipca 2017 przez daniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Wyżej wstawiłem aktualny wygląd ekranu monitora. Ale mam i "zapasowe" tła, które sobie od czasu do czasu wstawiam. Spoiler tylko dla dorosłych Spoiler Niezależnie od tła, ilość stałych folderów niezmienna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) 16 minut temu, kondotier napisał: Wyżej wstawiłem aktualny wygląd ekranu monitora. Ale mam i "zapasowe" tła, które sobie od czasu do czasu wstawiam. Ja wcześniej też miałem kilka tapet które zmieniały się co kilka godzin(dziwne że mało kto używa opcji slajdów w systemie). Przy odpowiedniej edycji można ciekawe efekty otrzymać(np z biegiem czasu styl mienia się na wieczorny z przewagą pomarańczowego/czerwonego) Raz też miałem feed na żywo z ISS przez wtyczkę VLC(http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream/pop-out) ale nasa coraz częściej resuje kamery i często jest tylko niebieski ekran :/ Edytowane 22 Lipca 2017 przez Paranoia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @kondotierze czy dobrze widzę? Prawe górne to Bardotka w czasach świetności, czy tylko podobna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @Chlebczarow - nie mylisz się, to Brigidka. Tylko ilu z forumowiczów jeszcze ją pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @kondotier - sa tacy co pamietają . I widze że momentami podobał nam się ten sam film - Austeria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Lubię tapety tego typu, chętnie znalazłbym więcej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 @FairFight XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Tak to u mnie wygląda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 @gawron Skróty do modów robią wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Mam zainstalowanych kilka podstawek i prawie na każdej po 2 - 3 mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) 49 minut temu, danieldino napisał: @FairFight XD Hmm, chyba wolałbym odrobinkę inną perspektywę i bez żadnych napisów. Więcej "realizmu", że tak to niedosłownie ujmę. Tak jak np: Edytowane 23 Lipca 2017 przez FairFight 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Mój Windows 8.1 z posprzątanym pulpitem 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) ( ͡° ͜ʖ ͡°) EDIT ; Co do tapet Polecam ten link https://aenami.deviantart.com/gallery/ Spoiler Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Trochę się zmieniło, więc zamieszczam C: Oczywiście coś mi nie pasowało, więc mała aktualizacja. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez daniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Ech , mój minimalizm po przejściu na win10 Spoiler Dnia 21.07.2017 o 20:20, daniu napisał: Edit2. Jedyny minus jest taki, że po zaaplikowaniu skryptu nie można uzyskać dostępu do kompozycji... Sorry za Odkop , ale kompozycje win 10 zmieniały tylko dźwięk [jak posiadały] i tapetę{licząc z kolorem okna}. beż opcji "kompozycji" w opcjach, też można ogarnąć to samo {odpowiednio skonfigurować Systemową kompozycję} youtube.com/watch?v=jU7QVtW23o0 {tak też wywalałem zbędne opcje z win10 i szpiegowanie} Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Podbijam Niewiele się zmieniło, bo mi się podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Postapo <3 Edytowane 25 Października 2017 przez antrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi