joeredpll Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 WitamMam problem z suwakami, otóż poznikały mi. Na 1 str. jest jakiś plik ale hosting już wygasł. Mógłby go ktoś wstawić? I gdzie znajde kota mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Problem z suwakami ? , Hmm miałem coś podobnego po wyjściu z BTR . Kot mechanika jest za ciężarówką koło medyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeredpll Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Dobra, znalazłem kota. lecz nie ma przy nim narzędzi. Jakiś bug? Teraz znikł mi pasek zdrowia, energii oraz pare innych rzeczy. Edytowane 7 Lutego 2014 przez joeredpll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Narzędzia są w innym miejscu użyj poradnika Cichego http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=335.0 . Co do znikania pasków możliwe że coś kombinowałeś z plikami ? Edytowane 7 Lutego 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeredpll Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 nic nie kombinowałem, zaczęło się robić tak po obronie bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Hmm w takim razie spróbuj rozwiązania od Smoxa Problem z prawidłowym wyświetlaniem na ekranie czasem występuje na starszych komputerach. Znika jeżeli ustawimy co najmniej średnie ustawienia, ale nie zawsze nasz komp to "uciągnie". Sami możemy sobie z tym poradzić , a lekarstwem jest program Paint.NET. Wchodzimy w gamedatatexturesui i otwieramy w Paint.NET plik dds, który źle się wyświetla np. ui_actor_loadgame_screen.dds i na pasku u góry wybieramy zakładkę - Efekty > Fotografia > Wyostrzenie i zmieniamy wartość np. o 1. Zapisujemy i gotowe. Oczywiście można dokonać dowolnych zmian wg. gustu.U mnie ten sposób zawsze działa. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Uzbierałem milion rubli i nie wiem u kogo mam kupić banknoty, proszę o podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 U tego co zlecił ci tą misję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Gadałem z gostkiem, to ten co siedzi koło leśnika i nie ma opcji dialogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 wybierasz handel i tam powinny być ruble :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Niestety nie ma wcale opcji handel, mam na myśli tego gościa co mi zlecił zebranie miliona, a u handlarzy nie ma banknotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To dziwne, w takim razie musisz poczekać może miał ktoś podobny problem :/ u mnie opcja Handel była u tego gościa i normalnie kupowałeś ruble , spróbuj może zainstalować moda jeszcze raz, a 2 część masz ściągniętą w całości czy wklejałeś na 1 ? Bo przypomniało mi się że w 2 części moda to nie był milion tylko pół miliona :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Moda mam ściągniętego w całości, trudno poczekam a jak nie to ukończę moda bez zrealizowania tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wyślij swoje savy zobaczę czy to wina twojej gry czy może savów :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Znalazłem przyczynę, sprawdziłem rejestr wiadomości i okazało się, że nie przystąpiłem do akcji pomocy, sam nie wiem jak to się stało ale teraz to już nie będę się cofał, dziękuję za grzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Niestety, potwierdzają się informację że wersja 3.0 wyjdzie najwcześniej przed Latem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Allen - to nie zmartwienie. Jest kilka dobrych modów, ktore wyszły niedawno, tak że do lata mamy w co grać.A następne, które miały wyjśc w grudniu ub.r., choć z poślizgiem - też wyjdą lada chwila.kamil190 już ich przypilnuje :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 a wiadomo coś o SGM 3.0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam.Mam prośbę. Czy mógłby ktoś wrzucić dodatek DYNAMICZNY HUD. Na Yandexie niestety wyskakuje "NOT FOUND" .Z góry i z dołu również dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam,wszystkich.Naszła mnie chęć zagrać w Czas Sojuszu,mam wersje full,bez żadnych innych dodatków.I tutaj pojawia się problem,a mianowicie chodzi o zebranie figurek dla Trio,szukałem ich tam gdzie jest pokazane na screnschotach,przeglądając wszystkie te miejsca nie ma nic zero jakichkolwiek plecaków i figurek,a mam już wzięte to zadanie na poszukiwanie tych figurek dla trio dodam że gram na ustawieniach DX 10,myślałem że to wina ustawień,są mody które mają problem by na statycznych ustawieniach były widoczne niektóre rzeczy do odnalezienia ,jak ma ktoś jakąś poradę prosił bym o pomoc mam zwiedzone prawie wszystkie miejsca związane z fabułą a przy okazji robienia zadania na danej lokacji to za jednym zamachem odszukania tych fantów .Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mam pytanko ? Czy do Gaussa ,można dostać lub dokupić amunicję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 @piotr12 To musisz mieć coś nie tak z modem, ja ten mod ukończyłem i znalazłem wszystkie figurki. Żeby nie było, iż jestem taki kozak to posiłkowałem się poradnikiem. Zrób reinstalkę moda ewentualnie gra na DX 9. A i ważne z kąd tego moda pobierałeś, ja z pobieralni i śmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Moda pobrałem z tego forum,wersje full,i spolszczenie nałożyłem tylko spolszczenie na moda i nic więcejGrałem na różnych ustawieniach,może to wina że na samym początku wziąłem te zadanie na odnależienie tych figurek,zamiast po powrocie z limanska po oczyszczeniu i wyłączeniu instalacji zabezpieczającej w limansku na terenie budowy jak pisze cichy w poradniku może to kolejnośc na początku zwaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 @Akron1112 Nie dokupisz , znajdziesz tylko w schowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dzięki za info.Właśnie znalazłem w jednym ze schowków.Super broń,używam tylko w ostateczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi