karollix Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zmień ustawienia na dx 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Ikonki w ekwipunku się naprawiły ale mam gorszy problem, mocno irytujący. Obraz wygląda tak jak by patrzeć przez odwrotną stronę lornetki, albo przypominający efekt naćpania czy coś. Obraz jest wydłużony a obiekty wyglądają jak by stały dalej niż w rzeczywistości. Ich perspektywa zmienia się w zależności od tego jak obracam myszą. Edytowane 1 Września 2019 przez ramirez12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollix Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) to fov taka wartość odpowiadająca za rozciagnięcie obrazu bodajże , w opcjach bedzie napisane pole widzenia.Patrzyłem przed chwilą jak to jest u mnie i to MOŻE być to Edytowane 1 Września 2019 przez karollix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @karollix dziękuję Ci bardzo za radę, pomogło. Niby prosta sprawa a nie wpadł bym na to. Zawsze zasięg widzenia oznaczał granicę pojawiania się tekstur i detali na mapie a nie efekt oddalenia czy przybliżenia kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Luko Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Cześć mam taki błąd przy próbie akceptacji zadania u handlarza bandytów w dolinie mroku. Błąd jest za każdym razem da się to jakoś naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Witam, czy można podrzucić pliki actors i system , te z wcześniejszego postu zostały usunięte ,chciałbym podnieść udźwig. Sprawę trochę rozwiązałem ale pojawiło się coś takiego FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::r_string [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 534 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't find variable shock_immunity in [actor_immunities_gd_novice] stack trace: 0023:0056269C xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:040A5DC0 xrGame.dll, CDialogHolder::operator=() 0023:0056604F xrCore.dll, CInifile::r_section() 0023:0056604F xrCore.dll, CInifile::r_section() 0023:6D4505F6 MSVCR120.dll, _unDNameEx() 0023:00564466 xrCore.dll, str_container::dock() 0023:6D43A72D MSVCR120.dll, _ValidateRead() 0023:6D4505DB MSVCR120.dll, _unDNameEx() Edytowane 11 Listopada 2019 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLu480 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 witam 1.czy jest jakiś addon na dropienie pancerzy itp z wrogów i lootowania pancerzy itp z ciał do wersji 1.5R6 beta? 2.w wersji 1.5R6 beta nie wiem czy to jakiś błąd czy nie ale w pewnym momencie grając samotnikiem w trybie fabularnym zamówiłem u żwawego egzoszkielet i nie moge go odebrać mimo posiadającej wymaganej gotówki i miejsca w ekwipunku czy to błąd? co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @WiLu480 1. https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/outfit-marauder 2. Z tego co wyczytałem to w rzeczywistości musisz mieć ze dwa razy tyle kasy co on mówił, żeby go odebrać. Posty dosyć stare to nie wiem czy cena aktualna czy coś nie zmienili ale ludzie pisali coś o 115-120 tyś potrzebnych żeby dał egzoszkielet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLu480 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) wybaczcie ale jestem też nowy i pierwszy raz ogrywam CoC'a i chciałbym też się wiele dowiedzieć a nigdzie odpowiedzi nie moge znaleźć :( 1.takie pytanko gdzie zdobyć lepszy detektor lub kupić mam tylko ten niedźwiedzi a przydałby mi się wales lub jakiś swarog gram w trybie fabularnym samotnikiem szukałem już u każdego kupca i w każdej lokacji i nigdzie niema pomocy 2.czy to normalne że tak nagle losowo napada na mnie ktoś z czystego nieba? miałem 3 takie przypadki pierwszy raz w barze zaczął przy barmanie do mnie strzelać koleś z czystego nieba drugi raz jak wychodziłem z baru od barmana wpadł na mnie kolejny z czystego nieba a jakiś czas później w kordonie jak wychodziłem z wioski zaczął do mnie naparzać kolejny typ z czystego nieba reputacje mam dobrą tą na zielono a tak to jak przechodzą inne grupki z czystego nieba to mnie nie atakują ani nic o co chodzi? Edytowane 3 Marca 2020 przez WiLu480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @WiLu480 1. Detektory są rzadkie, znajdziesz czasem w schowkach albo u handlarzy, może zaglądaj do naukowców na Jantarze. Przeglądaj trupy naukowców. Czytałem, że jak się zgarnie aczika za posiadanie 1mln rubli to się częściej pojawiają. 2. O ile kogoś nie postrzeliłeś to jest to chyba jakiś randomowy bug, też ktoś o tym wspominał ale wyjaśnienia sensownego nie widziałem, zdarza się też z innymi przyjaznymi frakcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLu480 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 1. możliwe jest też to że jak przez przypadek kogoś zabiłem w strzelaninie z monolitem w rudym lesie to wystawili za mną list gończy? 2.czy to normalne że w zatonie Noe nie żyje a w jego arce respią sie zombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pobi Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam serdecznie czy działa hybryda na wersji 1.5R6 ? jesli tak to jak ją zainstalować Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Pobi przecież masz napisane na jakiej wersji działa. Jeden Hybrid na 1.4.22 a drugi ten nowszy to samodzielny mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pobi Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Można prosić o instrukcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Pobi tu masz oba Hybridy https://stalkerteam.pl/forum/461-hybrid/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garind23 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Mi w tym modzie brakuje jak zwykle tego, że ulepszenia nie wykluczają się, to już jakaś choroba ale lobie mieć wszystko ulepszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek290 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 W dniu 28.04.2019 o 11:14, kondotier napisał: Jedynym modem zrobionym na tej bazie jest "Powrót Legendy" . Jest fabuła, wybór możliwości określenia postaci zmniejszony i logiczne zakończenie. Co z tego jak prawie 80% tych modów nawet nie ma spolszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 13 minut temu, filipek290 napisał: Co z tego jak prawie 80% tych modów nawet nie ma spolszczenia Cza siem uczyć języków. albo nauczyć robić polonizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 A co stało się z tym Powrotem Legendy, który miał tłumaczenie? Jeśli nie może ktoś grać w najbardziej aktualną wersję, to mógłby grać w poprzedniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 8 minut temu, kondotier napisał: A co stało się z tym Powrotem Legendy, który miał tłumaczenie? Nic się nie stało, jest sobie spolszczony od dawna A zanim wyjdzie kolejna wersja moda to sobie jeszcze poczekamy bo się coś prace przedłużają z tego co czytałem jakiś czas temu. Także ta jest wciąż najnowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @tom3kb Tyle tylko, że pytanie postawiłem, bo go nie znalazłem. A filipkowi na pewno odsyłacz by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 @kondotier @filipek290 a ja znalazłem https://stalkerteam.pl/forum/484-legend-returns/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib889 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 witam, aktualizując wątek większego udźwigu. Jak go zwiększyć w wersji 1.5b R6. Nie ma pliku actor.ltx , a poprzednio udostępnione linki nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam. Rozpakuj archiwa gry za pomocą AXRToolset i wyszukaj potrzebny plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamut Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Może to głupie pytanie, jednak gdy gram w call of chernobyl 1.4.22 trochę nudzi mnie chodzenie. Rodzi się więc pytanie, cze jest jakiś mod na dodanie przewodników lub szybkiej podróży? Oraz czy w 1.5b r6 są może takowi przewodnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi