Apex Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Hej, po zainstalowaniu moda napotkałem problem z jego uruchomieniem. Do tematu załączam loga, pomóżcie mi zidentyfikować źródło problemu, bo ja kompletnie się na tym nie znam. ( ͡° ʖ̯ ͡°) LA DC 1.4002 xray_mateusz.log Edytowane 18 Marca 2018 przez Apex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @Apex coś jest nie tak z teksturami. Czyli, albo zmniejsz jakość oświetlenia i pobaw się też suwakami jakości tekstur. Powinno pomóc, a jak nie - stawiaj od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apex Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Problem w tym, że nawet nie mogę uruchomić gry, bo pojawia się BugTrap z logiem z pierwszego posta. Próbowałem robić reinstall, ale dalej gra nie może się uruchomić... Chyba dam sobie spokój i poczekam na spolszczenie do 1.4005. Obawiam się tylko, że również napotkam podobny problem co z 1.4002, a wtedy będę musiał szukać problemów w swoim komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertow99 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) czy udało Ci się uruchomić grę http://online.freeware.info.pl/indy-cat.html za pierwszym razem? Bo jeśli bugtrap wyskoczył po zmianie ustawień, musisz usunąć plik z ustawieniami. Wtedy gra wróci do domyślnych. Edytowane 24 Września 2018 przez robertow99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam , gram sobie i po emisji na wysypisku wylatuje z takim oto babolem Engine error. Last line in stack trace: CDialogHolder::operator=()+2712809 byte(s) E:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha DC\bins\xrGame.dll Co to może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 @Piotruś A weź zajrzyj do pliku log czy na końcu nie ma czegoś więcej po napisie Fatal error. Ale w pierwszej kolejności obstawiałbym wylot z braku pamięci, czyli zmniejszylbym opcje graficzne i rozdziałke. Uruchomiłbym grę ponownie i wtedy spróbował przetrwać emisję. A i grasz w wersję najnowszą 1.4007? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Tom3kb gram w najnowsza wersje Tom3kb zmiana opcji graficznych i rozdziałki nie pomogła , kombinuje dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Tom3kb mam brak pomysłów jak się z tym uporać wczytam inny , wcześniejszy zapis i zobaczę . Jest sposób na tą pamięć jakiś ?? Tom3kb bugtrap załatwiony , moja rada dla innych nie przeczekujcie emisji na wysypisku w hangarze szukajcie schronienia gdzie indziej tam wywala . Może to tylko u mnie tak dziwnie się dzieje ale gram w LA dłuższy czas i tego typu miejsc jest więcej gdzie was wywali z gry po emisji . Dobrej zony stalkerzy Kurcze nie wiem dlaczego ale dodaje mi nowy wpis do starego ? Edytowane 3 Listopada 2019 przez Piotruś Dodaje nowy wpis do starego kurcze ale mnie to wpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 @Piotruś Jeśli piszesz sam pod sobą, to forum automatycznie łączy wpisy. A brak pamięci możesz powiększyć bez kupowania RAMu, poprzez zwiększenie systemowego pliku wymiany, o ile masz sporo wolnego miejsca na dysku-partycji systemowej. Na forum jest temat jak to zrobić. Jeśli jeszcze tego nie robiłeś, to masz go równy, lub mniejszy niż ilość RAM. Tylko musisz pamiętać, żeby nie przesadzić, bo zbyt duży plik wymiany mocno spowalnia np. wczytywanie. No i obie wartości opcji pliku wymiany muszą być równe, oraz ustawione "na sztywno", tak aby system ich nie mógł sam zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi