cez137 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Widzę w temacie moda nikt nie odpisuje więc może tutaj spróbuje, Lost Alpha Developer's Cut Extended (1.4008) + Dead Zone od Sidorovich Jr. kiedy w tym modzie odblokowują się sejwy? są jakieś szczególne momenty? wiadomo w trakcie emisji się nie da, po też nie, wyjście z lokacji i wejście na nią z powrotem też nie eliminuje problemu, przynajmniej u mnie, problem się zaczął od zadania w opuszczonej fabryce kiedy mam iść wyłączyć emitery, wcześniej wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Rozpocząłem grę w LA i zupełnie nie radzę sobie z kontrolerem. ucieczka, ale to nic nie daje. Nie mam jak dojść do Baru. Edytowane 9 Czerwca przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Kubastalker123 - albo jakiś artefakt albo pigułki na psi są ci potrzebna oraz piłuj do niego z odległości + F1 - granat obronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Tylko że on chyba kilomer odemnie i już działa. Ja jeszecze go nie zaobczyłem. Nie wiem jak wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Kubastalker123 - zazwyczaj w tym w lost alfa kontroler wyglada tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Dziękuję za przypomnienie jak go kiedyś stuknę to porównam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca @kubastalker123 W którą Lost Alphę grasz? Podlinkuj ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) Alfę ściągąłem z Pobieralni Mam pytanie, jak zmienić pogodę czas mam ciemno. Co można zmienić i gdzie? Mam taki pogdę jak cez137 kilka postów wyżej. Edytowane 14 Czerwca przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Kubastalker123 w opcjach jest/są suwaki gamma i inne - łącznie 3 oraz w rozszerzonych opcjach można dać jasność/pole widzenia na maksa - 2 suwaki. p.s. ze statycznego na dynamiczne też można dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi