FairFight Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, Poszukuję screenów mutantów ze stalkera. Im więcej tym lepiej, bardzo by mi zależało, żeby było to obrazki wysokiej jakości, dobre detale itd. Ale każde generalnie się przydadzą. Najlepiej screeny robić ze schowanym HUDem. jeśli ktoś przy okazji będzie grał, to może strzelić pare fotek, mam nadzieję, że nie będzie to problem. Pozdrawiam. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Na razie nie gram w nic ale może na początek przyda się to: https://www.google.pl/search?q=stalker+mutants&client=opera&hs=T5t&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjdgp6Az7zbAhXlF5oKHXweBDkQ_AUICigB&biw=1248&bih=850 W narzędziach google można ustawić rozmiar na każdy potrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ja wiem jak korzystać z grafiki google, ale z reguły te screeny są różnych forów itd, a chciałbym mieć takie ładne screeny, które były by tylko na polskiej wiki (bo to na wiki je potrzebuje), dlatego właśnie to jest konkretna prośba na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Abstrahując od "dziurawości" wiki. Miałem podobny problem, ale wyszedłem z założenia, że lepiej zrobić to poza grą, bo i lepiej wygląda i mniej z tym roboty. Poza tym więcej detali, niż sam sobie pozwolisz zrobić, nie będzie. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Może Ci się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Wszystkie jakie zamieściłem na forum są do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Mogą być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 20 godzin temu, Sierioża napisał: Abstrahując od "dziurawości" wiki. Miałem podobny problem, ale wyszedłem z założenia, że lepiej zrobić to poza grą, bo i lepiej wygląda i mniej z tym roboty. Poza tym więcej detali, niż sam sobie pozwolisz zrobić, nie będzie. Ukryj zawartość Stary ta wiki ma dwóch edytorów na "pół etatu" i kolejnych dwóch na 1/25. Byłoby dziwne, gdyby nie była dziurawa. Dzięki wszystkim za screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Parę razy zginąłem i parę razy zostałem ciężko ranny, ale może się przydadzą . Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 3 godziny temu, FairFight napisał: Stary ta wiki ma dwóch edytorów na "pół etatu" i kolejnych dwóch na 1/25 To może zamiast dodawać nowe treści skupcie się na tym, żeby te już obecne były w porządku? Ale znam ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Bez latarki nic widać nie było. Powrót Szramy Repack. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Szkielety z OGSE 0.6.9.2 Jek@n's Addon: Zombie-kobieta z NS: Kot z Smrter mod: Lewiatany z Nature Winter v2.3: Tutaj jeszcze znalazłem taką paczkę, to tam jeszcze są screeny z mutantami. Pamiętam, że jeszcze nowe mutanty były w Człowieczym Losie: Deja Vu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Powrót Szramy RePack by SeregA-Lus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Cień Czarnobyla bez modów, maksymalne detale. Ślepy pies: Spoiler Dzik: Spoiler Mięsacz: Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Godzinę temu, Ranger801 napisał: Cień Czarnobyla bez modów, maksymalne detale. Ślepy pies: Pokaż ukrytą zawartość Dzik: Ukryj zawartość Mięsacz: Ukryj zawartość Perfekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Powrót Szramy Repack. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Dobra, screeny z modów mam na pulpicie, póki co styknie. Zastanowię się jak je wykorzystać bo mi się podobają, ale zasadniczo od modów są takie fora jak to. Wiki jest od standardowych informacji. Zobaczymy. Natomiast screeny zwykłych mutków ze zwykłego stalkera wezmę ile dacie. Póki co wracam do poszukiwania kolejnych obrazków w odmętach sieci. Pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 @FairFight Jeśli "zwykły stalker" to podstawki, będzie problem. Nowi gracze to raczej posiadają tylko Zew Prypeci. A ze starych graczy nikt już w podstawki nie gra. Natomiast w modach na nich opartych, są mutki już pozmieniane i pododawane nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 5 godzin temu, kondotier napisał: Nowi gracze to raczej posiadają tylko Zew Prypeci Nie zgadzam się - na takim Steamie Cień ma się całkiem dobrze, a nawet z wykresu recenzji wynika, że jest lepiej niż jeszcze kilka lat temu. I niezależnie od tego, jak się potoczą losy dwójki, spodziewajmy się wzrastającego zainteresowania. Przynajmniej przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zainteresowanie wzrośnie. Gracze pewnie będą chcieli poznać co się działo "przed". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ślepy pies (jeszcze dwa gatunki): Spoiler Pseudopies: Spoiler Pijawka: Spoiler Kontroler: Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 7 godzin temu, Ranger801 napisał: Ślepy pies (jeszcze dwa gatunki): Ukryj zawartość Pseudopies: Ukryj zawartość Pijawka: Ukryj zawartość Kontroler: Ukryj zawartość Te też są super, dobra perspektywa. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Prośba o screeny jest aktualna stale. Także w każdej chwili można je tu podrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 3 mutanty z LA: Burer: Spoiler Bagienny stwór: Spoiler Chimera: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Dotychczasowe screeny przydały się i wciąż potrzebuję więcej, więc jakbyście przy okazji natrafili na mutanty, to strzelcie im kilka ładnych fotek zanim wystrzelicie kilka pocisków ok? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi