gawron Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2 godziny temu, Agrael napisał(a): Gdzie znajduje się ta postać? Siedzi wystraszona bidula w krzakach. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Dzięki @gawron. A jak Ci idą poszukiwania grzybów dla Dzikiego? Żeńkę odprowadziłem i muszę poszukać grzybów - dwa znalazłem i właściwie na tym koniec. Ostatni pod ziemię się zapadł, czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 34 minuty temu, Agrael napisał(a): A jak Ci idą poszukiwania grzybów dla Dzikiego? Zebrałem cały koszyk🙂 Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Czyli, że grzyby mogą być losowo generowane. Sa 3 rodzaje grzybów w naszych lasach: jadalne, jadalne tylko raz i papieżaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Grzyby nazbierane, główny antagonista ubity, ostatnia decyzja Aleksa w Prypeci, co dalej zrobić i koniec. Przyjemnie się grało. Już na początku gry odniosłem wrażenie, że ten mod został wykonany w stylu tych dawnych. Może to za sprawą panującej w nim atmosfery? Szczególnie to odczułem na Zatonie i Bagnach. Ciekawe jest to, że w tym modzie nie ma jako takiego głównego wątku - po prostu trafiamy do Zony i staramy się przeżyć, poznajemy licznych NPC i ich historie. Wykonujemy zadania na danej lokacji i wędrujemy na kolejną, aż w końcu następuje koniec. Choć na siłę można powiedzieć, że jest główny wątek - związany z pewną frakcją, ale on pojawia się dopiero na Janowie. W międzyczasie i tak robimy swoje, czyli pomagamy, komu się tylko da. Dodatkowo w tym modzie występuje mnóstwo nowych modeli mutantów. Pochodzą z różnych źródeł, ale jest ich naprawdę dużo. W sumie dobrze, bo to zawsze jakieś urozmaicenie. Natomiast z minusów... Chyba ceny u handlarzy. Jest drogo, ale to nie oznacza, że może wystąpić problem z amunicją lub sprzętem - wszystko, co niezbędne i tak dostaniemy, choć na naprawę egzoszkieletu na końcu gry już sobie pozwolić nie mogłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Witajcie, wie ktoś gdzie znaleźć artefakt z pierwszego zadania ? Sprawdzałem w miejscu wskazanym w filmiku z HugTV i nic. Gram na repacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @Marek 25 Mógłbyś podesłać zapis? Sprawdzę, czy go nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @LisKot Tu masz zapis zrobiony tuż po przyjęciu tego zadania. vvvv.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @Marek 25 U mnie artefakt był. vvvvq2.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca @LisKot Dzięki za zapis, ale na razie odpuszczę sobie tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi