tom3kb Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Kolejny odcinek Stalker News z portalu AP PRO, a w nim informacje o OP-2.1, Ray of Hope, Another Story, Kamień Zgorszenia, Oblivion Lost Remake 3.0, Проект Отступник, Legends Returns, 1984, Gunslinger i inne. Część informacji z tego odcinka można już było u nas obejrzeć, przeczytać ale w ramach przypomnienia nie zaszkodzi jak się filmik obejrzy. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 No masz no, tak patrzę na YT, potem na forum i sobie myślę "O, tym razem ja będę pierwszy, ja wrzucę". No i wrzuciłem.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 @Arni Trzeba mieć refleks - z @tom3kb ciężko wygrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 A idź Wchodzę na stronę, to jeszcze tematu nie było, a jak tylko się zalogowałem - tom3kb: Stalker News 26.09.2018r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapomnialemLoginu Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Wspomnieli o Ostatnim Dniu (Last Day), że projekt zakończony. Tylko szkoda że sam projekt nie jest tak stabilny, nawet niektóre megaprojekty w wersji beta były stabilniejsze. I te inne projekty pewnie zaważyły na tym by porzucić projekt. Skoro inni dłubią i robią lepsze rzeczy to szkoda czasu na coś niewiele różniącego się. Cieszy informacja o postępach z Powrotem Legendy, co jakiś czas nachodzi mnie by ruszyć ten mod ale czekam na wersję 1.0. I tylko gdzieś tam daleko zagubił się SGM 3.0 o którym nic nie wiadomo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 Ktoś mi powie jak stoi rozwój OP-2.1 kiedy można się spodziewać premiery? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted September 27, 2018 Author Report Share Posted September 27, 2018 3 godziny temu, Ignachinio napisał: Ktoś mi powie O premierze nic nie wiadomo, pochwalili się, że skończyli nową globalną linię fabularną z grupą stalkerek, nowymi zadaniami, mówili o nowych npcach, handlarzach, nowych giwerach, zmianach odnosnie anomalii, artefaktach itp rzeczach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 Yhm czyli jeszcze pewnie trochę poczekamy. Prośba taka aby oprócz tych filmików wrzucać krótkie dane o co tam biega. Nie każdy umie język rosyjski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 https://vk.com/stalker_op2_and_2_1_fan_group Misza Ważdajew 19.09.2018: И чтобы все отстали от оп2.1,он уже давно тестится и готов процентов на 90-95 mod już dawno był testowany i jest gotów na 90-95 % S.T.A.L.K.E.R. Объединённый пак 2/2.1[Fan Group]: 24.09.2018 ibidem: Zakończono nowy globalny scenariusz, ... nowe kwesty, artefakty, "rozumne" zasiedlenie lokacji, nowe postacie - handlarze, postacie oraz legendarne postacie o których w OP-2 chodziły tylko słuchy, alternatywne sposoby wykonania zadań, paczka broni a reszta to jakieś techniczne sprawy takie jak geometria, pogoda, skrypty itd/itp. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted September 28, 2018 Author Report Share Posted September 28, 2018 8 godzin temu, Ignachinio napisał: Prośba taka aby oprócz tych filmików wrzucać krótkie dane o co tam biega. Nie każdy umie język rosyjski To już chyba łatwiej odpowiedzieć na konkretne pytanie co do czegoś z filmiku bo tłumaczyć co odcinek kilkanaście minut filmu to też nie takie hop siup, a i sporo tam standardowego lania wody, no i trzeba by dobrze po rosyjski, a ja np praktycznie nie znam już tego języka. Ale jak jest jakieś konkretne pytanko to na pewno ktoś przetłumaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Mówisz i masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 @Ignachinio Gdyby to były inne czasy i inni ludzie, "dokopsanie" napisów do filmu nie byłoby problemem, ale jestem tu zapewne jedynym idiotą, któremu chciałoby się coś takiego robić Dlatego też skorzystaj z funkcji napisów: Jak włączysz, to pod zębatką pojawiają się dodatkowe opcje. Rozwiązanie dalekie od ideału, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Dziękuje za pomoc. W sumie interesuje mnie tylko Op-2.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts