Jump to content

Pomocne schowki i nie tylko :)

Ignachinio

Recommended Posts

Ponieważ nie każdy jest tak oblatany jak niektórzy w OPkach :D dlatego postanowiłem założyć temat w którym każdy będzie mógł dodać od siebie jakąś mega skrytkę gdzie leży sobie sprzęt ;) Dzięki któremu ktoś nowy dopiero zaczynający zabawę z serią najlepszych modów :) będzie miał łatwe. 

Może ja zacznę:

Dolina Mroku:

- Stacja benzynowa i standardowo sejf  u góry obok trupów a w nim AK plus amunicja do niego.

Bagna:

- Stacja pomp leży sobie MP5 i apteczki

Mroczny Parów:

- Stacja Benzynowa w środku sejf i bardzo fajna zawartość (arty plus pancerz)

Tyle ode mnie na początek, mam nadzieje, że komuś to pomoże ;)

• Cool 1
  • Positive 3

Zapomniany las:

- na południowy zachód od miejsca gdzie urzęduje Krzyż znajdziecie trzy, średnio wysokie skały. Pomiędzy nimi leżą trzy trupy pijawek które można obszukać, a prócz tego kiełbasa, chleb, macki pijawki i aż 15 butelek wódki. Wszystko leży luzem.

- między skałami nieopodal miejsca spotkania z Garstką wciśnięta jest skrzynia, a w niej kombinezon SEWA

• Positive 4

Tak samo jest w OP 2.1? bo filmik jest z 2.0. Pamiętam, że coś właśnie było związane z tą niebieską mazią. I z tego co wiem to jest to tylko jednorazowe. Jeśli wyjdziemy już z lokacji to przepadnie ten event. Dobrze myślę? Bo chętnie bym go zrobił ale zapomniałem co się w nim robiło i olałem :/

Schowek standard ale nie każdy o nim wie.

Magazyny Wojskowe:

- posterunek najemników za wioską pijawek. W skrzyni na przystanku autobusów leży świetny (jak na etap gry) karabin snajperski L-300 snajperski.

Edited by Ignachinio
  • Positive 1

Na Radarze, w zawalonym tunelu (odnoga od głównej drogi w prawo przed zakrętem na Prypeć) w tunelu są dwie skrzynie. W jednej z nich rarytas - Obrzyn TOZ-34 pod morderczą amunicję "szrapnel 25". Plus kilka patronów do niego.

• Positive 4

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Jeśli ktoś dotrze lub dotarł już na Jupiter, to w kamieniołomach w jednej z łyżek pogłębiarki jest mała skrzynka, po jej rozbiciu zgarniemy sporo amunicji do miotacza ognia + unikalną snajperkę Barrett m95 "Szept". Bardzo przydatna fuzja, do tego amunicja niezbyt trudno dostępna. 

Takich schowków jest sporo ale nie wszystkie idzie spamiętać. 

Edited by wariat
  • Positive 3

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...