tybet64 Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Witam znowu. Mam problem z receptą na zmutowany fragment mostka.Potrzebuję go na gwałt a mam tylko połowę recepty.Może ktoś pamięta kto to daje.Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 A jak wrzucisz to co wychodzi? Sacharow chyba to dawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 @tybet64 w OP 2.0 nie było drugiej połowy recepty tylko dobrze trzeba było wrzucić składniki: Może tutaj też tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Mam do zlikwidowania najemników na Dziczy, a problem w tym, że Dziczy nie ma. Wejście z Baru bez teleportu i koniec tekstur. Kto pamięta, po wykonaniu którego zadania ( lub mając go do wykonania ) Dzicz się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @kondotier obstawiam, że na Dzicz dostaniesz przejście jak z fabułą dojdziesz do momentu, że będziesz musiał przeprowadzić Krugłowa na Jantar. Czyli już po x18 i Agropromie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @tom3kb Jestem po Agropromie. Załatwione podziemia i zabrane doki z INB. Również z X18 doki zabrane. Z Barmanem o X16 jeszcze nie rozmawiałem, bo mam kilka pobocznych do wykonania. W tym to na najemników na Dziczy. Będąc pierwszy raz na Agro, nie wziąłem u Adrenaliny zadania na minigana, ale na dyskietkę. Kiedy mu ją przyniosłem, zadania na minigana już nie ma. I nie mam znacznika teleportu. Mógłbym go sam znaleźć, ale diabli wiedzą, czy będzie. Takich cyrków to nawet w Odrodzonym nie było, aby dostać zadanie na lokacji której brak. No nic, porobię te zadania dodatkowe na MW, to może jak Łukasz pośle mnie po pancerz, teleport się pojawi. Naprawdę podziwiam tych, którzy tego Obmierzłego Potwora potrafili przejść do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @kondotier bo tu jest masa questów w tym modzie to często dostajesz takie zadania, które ruszysz np kilkanaście/kilkadziesiąt godzin później w rozgrywce, a najpierw zanim je zaczniesz to rozwiążesz kilka innych zadań, które cię do takiego questa czy też początkowo zablokowanej lokacji doprowadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 No cóż, rozwiązanie problemu jest proste. Wziąć u Barmana zadanie na X16. Zadanie na najmów zaliczyło po wybiciu ich tylko przed i w przewiązce. Dalej nie poszedłem, bo skrypt uruchamia już zadanie na naukowców, a mnie się tam na razie nie śpieszy. Zrobię co się da już z wziętych. Zrozumiałbym brak teleportu, ale dalej obstaję przy tym, że takie rozwiązanie z brakiem tekstur, to jawna kpina z gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi