ivanfabric Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 A ja nie mogę tego pobrać, bo wyskakuje mi taki błąd: Prawdę mówiąc wyskakuje mi to za każdym razem, gdy próbuję coś ściągnąć z pobieralni. Nie wiem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 @ivanfabric Nadal występują problemy z pobraniem ? U mnie wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanfabric Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Agrael napisał: @ivanfabric Tak. Ja to mam za każdym razem gdy chcę coś ściągnąć z pobieralni. Nie mam pojęcia z jakiego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @Agrael @tom3kb A czy przypadkiem ( tak było kiedyś ) dostęp do pobieralni nie otwiera się dopiero po pewnej aktywności? Może 4 wpisy to trochę za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @ivanfabric spróbuj z innej przeglądarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanfabric Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @Mnieciu @kondotier z innej przeglądarki działa normalnie. Firefox mi wywala ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @ivanfabric Korzystam z Firefoksa i nie mam problemów z pobieralnią. Najprawdopodobniej masz w jego ustawieniach wybraną blokadę dostępu do jakichś hostingów. Spróbuj dla pobieralni zaznaczyć ją jako wyjątek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanfabric Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 9 godzin temu, kondotier napisał: @ivanfabric Korzystam z Firefoksa i nie mam problemów z pobieralnią. Najprawdopodobniej masz w jego ustawieniach wybraną blokadę dostępu do jakichś hostingów. Spróbuj dla pobieralni zaznaczyć ją jako wyjątek. @kondotier Królu złoty! Zadziałało! Niesamowicie przyjazna i pomocna z was ekipa! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Tak trzymać panowie i serdeczne dziękuję 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Czy to możliwe żeby link do moda był uszkodzony bo próbuję ściągnąć, a po kilku sekundach wyskakuje błąd pobierania. Sprawdziłem inne mody i mogę ściągać bez problemu. Okazuje się, że to problem pobierania bezpośrednio ze strony, linki zewnętrzne działają. Jakie może być rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JesterMad Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Spróbuję podbić odpowiedź powyżej. Nie zauważyłem tego tematu wcześniej i już pisałem w innym dziale, a bardzo się nastawiłem na tego moda. I choć mogę pobrać wersję angielską, tak nie ma wówczas tego klimatu z lektorem. Próbowałem na kilku przeglądarkach, ale wyskakuje błąd braku pliku w C++: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 @JesterMad Problem już został zgłoszony i czekamy na @portals. Obiecał, że dzisiaj się temu przyjrzy, a więc trzeba uzbroić się w cierpliwość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Powinno już nie być problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @portals może trzeba trochę poczekać bo ja przed chwilą spróbowałem pobrać i nadal ten sam komunikat błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Spróbuj jeszcze raz tylko odśwież wcześniej stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 No już idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 U mnie też @JesterMad Daj znać, gdzie dojdziesz w NLC i pamiętaj o poradniku, bo bez niego będzie bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JesterMad Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 W dniu 27.05.2021 o 11:53, Agrael napisał: U mnie też @JesterMad Daj znać, gdzie dojdziesz w NLC i pamiętaj o poradniku, bo bez niego będzie bardzo ciężko. Ten post powinien być w dyskusji ogólnej, jednak ciężko mi by było nawiązać do tego komentarza. Jeżeli nadużywam regulaminu, to proszę o wybaczenie i przesunięcie przez moderatora Do rzeczy - pierwsze wrażenie? Szok. To jest to, czego szukałem. W końcu obudziłem się jako Striełok z poczuciem kompletnej beznadziejności, człowiekiem, który wolno się porusza, a nie za%$@!ala jak Usain Bolt na sterydach, z historią bardziej przyziemną, gdzie każdy ma na ciebie wywalone i musisz radzić sobie sam. Pierwsze próby zdobycia meduzy zakończone kompletnym fiaskiem i śmiercią po anomaliach i promieniowaniu. No cóż, Kordon czeka ze świetną zabawą. Żałuję tylko, że życie prywatne prawdopodobnie nie pozwoli mi dokończyć tej historii i żałuję, że nie poznałem jej wcześniej. Ale pierwsze chwile jak najbardziej na plus, jakoś to wszystko żyć zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @JesterMad W takim razie powodzenia Mnie mod również urzekł swoim realizmem, ale im dalej w las, tym bardziej się denerwowałem. Przy tym tytule trzeba spędzić masę wolnego czasu, a znam tylko dwie osoby, które moda ukończyły. Tak.. Tylko dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker1234554321 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Witam, mozna zaaktualziowac link? Jest martwy, wyskakuje error gdy chce pobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @Stalker1234554321 Dzięki za zgłoszenie. Link zostanie odnowiony najszybciej jak to tylko możliwe. Posty przeniesione do odpowiedniego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Link do NLC został zaktualizowany. Miłej gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMandalorian Opublikowano 15 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Witam! Mam problem z pobraniem pliku "NLC 7 3.0 Edycja Full PL Wersja FULL PL". W czasie pobierania po paru minutach (czasami mniej) prędkość spada do 0 kb/s i pliku po prostu nie da się pobrać. Próbowałem użyć programu "Internet Download Manager" i udało mi się pobrać 63%, ale wyskoczył error że nie można połączyć się z serwerem i znowu wszystko przepadło. Czy jest możliwość pobrania tego pliku jako torrent albo z google drive czy też mega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 @MikeMandalorian Witaj na forum Z tego, co mi wiadomo Edycja Polska NLC 7 3.0 jest dostępna tylko z naszego serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMandalorian Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Wiem że proszę o wiele, ale czy byłaby możliwość wrzucenia go na google drive albo torrent? Nie jestem w stanie pobrać tego pliku z jakiegoś nieznanego mi powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Jeżeli ktoś ma NLC w swoim prywatnym zbiorze, to może przy okazji Ci udostępni. Z tego, co się orientuje to @tom3kb kolekcjonuje mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi