Agrael Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Właśnie się dowiedziałem od @portals, że każdy użytkownik naszego forum może wybrać własne tło strony w bardzo prosty i wygodny sposób: Spoiler W tym temacie proszę umieszczać własne propozycje tła 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Takie tła udało mi się znaleźć (w większym rozmiarze): Spoiler Po kliknięciu w obrazek, przenosi do strony i można pobrać w oryginalnym rozmiarze lub wybranym przez nas: http://wallpaperswide.com/s_t_a_l_k_e_r__clear_sky-wallpapers.html Dwa zrzuty pierwszych dwóch obrazków w praktyce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Tak na próbę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 PODBICIE TEMATU. I kolejne DODANO Spoiler Kto i kiedy będzie decydował o wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Drodzy stalkerzy, czy chcemy z okazji świąt zmienić tło strony ? Od @Suseł dostałem kilka propozycji: Spoiler Przypominam, że w razie czego każdy użytkownik może samemu zmienić tło. Informacja o tym znajduje się w 1 poście tematu. Druga sprawa.. Ustawiamy śnieg ? -- Dodana została grafika świąteczna od @Meta Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Ode mnie jeszcze jedna grafika z sieci, którą trochę przerobiłam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Mamy dwie świąteczne grafiki. Każdy może je zmienić tutaj: Spoiler Przy okazji dodałem śnieg. W razie czego zawsze możemy się go pozbyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Koniec zimy, a przynajmniej na forum Ustawiłem stare tło, ale za to mamy nowe logo od @Meta. Jeżeli macie jakąś pasującą grafikę, to czekam na propozycje. Przypominam, że na starym motywie strony (Villain - ST - poprzednia wersja) mamy dawne logo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @Agraelczy jest możliwe zrobienie tła w stylu animacji? Jakaś anomalia? Czy cos w tym stylu. W Operze GX jest takie animacyjne tło Anomalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Po co robic "choinkę" ... im mnie świecidełek , animacyjek tym lepiej. Surowo , zwięzle , poważnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 13 minut temu, boberm napisał: Po co robic "choinkę" ... im mnie świecidełek , animacyjek tym lepiej. Surowo , zwięzle , poważnie..... Ok, tylko zapytałem. Skoro Zona i surowe środowisko, promieniowanie, wszechobecna śmierć i zagrożenie... tylko zapytałem i zasugerowałem się rosyjskimi stronami Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @pacjent1972- przyjacielu drogi ... Kufajmany lubią świecidełka ... a ja nie . Nadmieniam że to tylko moje całkowicie prywatne zdanie. I nie oznacza ,że może by i fajowo wyglądało:-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @pacjent1972 Pewnie tak, ale tutaj musiałaby się wypowiedzieć @Meta, bo dobrze to ogarnia. @boberm Też lubię ''surowy" klimat Zony. W każdym razie, gdybyśmy zdecydowali się ustawić grafikę z animacjami, to na pewno byłaby jako alternatywny wybór. Owca cała i wilk syty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Witam. Może i nie do końca w temacie, ale czemu na stronie nie ma takiego elementu jak "do góry", takiego quick'a na samą górę? To mi się wydaje istotniejsze od tła, kto patrzy na tło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @Agrael@pacjent1972 Specjalnie się nie znam, ale można by spróbować dodać mp4 przekonwertowane na WebM. Nie wiem tylko jak by to wyglądało z obciążeniem/limitem co do wielkości pliku. @qlkin Przyznam, że dopiero teraz zauważyłam, że nie ma takiego przycisku zawsze używam skrótu Ctrl+↑ lub Home w FF, ale nie wiem, czy tak jest we wszystkich przeglądarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 (edytowane) @MetaTy zawsze na pozytywie, prawda? U mnie ctrl+1 nosi mnie po zakładkach, odruchowo, jak wszyte 5G. A ten "quick up" wszędzie chyba już jest bo mobilne to lubią. @Meta Po e. Wcale to u mnie nie działa ctrl+strzałka. Edytowane 11 Marca 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @qlkin Chodziło mi o Ctrl+strzałka w górę, ale ten symbol faktycznie trochę przypomina "1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Propozycję ode mnie: Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Przecież z całego zrzutu dla tła, widać tylko jego dwa boki. Środek zaś jest zasłonięty przez forum. Widzi mi się, że tło powinno być robione specjalnie tak, aby na tych widocznych fragmentach było coś atrakcyjnego, a nie nieistotne fragmenty zrzutu. A co dotyczy przycisku "skoku" na górę tematu, to on już był, ale przy którymś uaktualnianiu zniknął. Miał być przywrócony, ale się nie pojawił. Był tylko jeden i można go było użyć tylko jak było się na dole strony. Wg. mnie, taki przycisk powinien być pod każdym wpisem, zawsze dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 @kondotier Słuszna uwaga co do boków, widziałam, że na ap-pro jest to właśnie w taki sposób rozwiązane. A co do przycisku, to jeśli da się umieścić obrazek, zastanawiałam się nad taką łapką jak przy reakcji dodatniej na forum, ale w jednym kolorze. Już próbnie ją przerobiłam: EDIT: Spróbuję też zrobić drugą wersję do wyboru, gdzie ta dłoń będzie odwrócona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 @MetaMoim zdaniem "łapka" jest super. BTW. na stalker-mods.clan.su mają taki pocisk/rakietkę i jak użyjesz - to popyla do góry z ogonem ognia, pocieszne. Może obędzie się bez takich fajerwerków tutaj - aby działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Jeżeli chodzi o przycisk "do góry", to trzeba wspomnieć o nim @portals. Jeżeli się da, to może dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 taki lub podobny zegar odliczający czas do S2 albo.... nie wiem (z AP-PRO) Przy okazji kolejne propozycję tła ode mnie: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Te tła to taka trochę sztuka dla sztuki, bo co tam widać na tych bocznych paskach raptem, a znaleźć jakieś obrazki z czymś ciekawym na obrzeżach to nie takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Tom3kb słusznie zauważył że i tak tylko widać to co po bokach jest. Wziąłem kilka moich screenów i je jakoś połączyłem że na każdym boku jest coś innego pokazane Tak na próbe: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi