tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @jurek48Bo to z działów zamkniętych dla niektórych grup. Unpackera chciałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @tom3kb czy możesz podać dla jakich grup są niektóre działy zamknięte i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @jurek48 np różne działy dla administracji, ekipy forum. I to wsjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Rozumiem,że są uprzywilejowani i mniej uprzywilejowani.Muszę stwierdzić,że gdy zapisałem się na Stalker Team,a jestem długoletnim uczestnikiem tej strony nie było takich różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @jurek48 ale akurat w tym temacie nie ma nic szczególnego tym bardziej uprzywilejowanego gadka o tym jak wygląda spolszczenie co trzeba by zmieniać, czy w ogóle dałoby się dostosować do OP 2.2. A do tego np potrzebny jest unpacker, żeby rozpakować pliki ale to nic tajnego jak chcesz sobie grzebać w opku to możesz sobie różne unpackery pobrać z neta. Np ten https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=66144&key=129db927c3910973e0f029ae74d9d14c Zobacz czy stąd teraz dasz radę pobrać czy muszę gdzieś wrzucić. Dla pewności wrzucam jeszcze raz.Data_Unpacker.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Jest komunikat,że załącznika nie mogę pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @jurek48 a weź z tego drugiego linku/załącznika co dodałem od siebie teraz do tamtego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dzięki będę próbował może się uda jeśli nie to nie będzie wielkiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Misja na jajo arachnida - Ciemna Dolina: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @tom3kb udało się.Pierwsze 3 gamedaty rozpakowałem i zrobiłem jedną.Mod działa.Rozpakowałem unpackerem z twojego załącznika.Gdyby ktoś sobie życzył to bym ją wrzucił tylko nie wiem jak.Plik liczy 191mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 No cóz .... doszedłem do Baru , zaliczjąc zadania na Wysypisku , Agro , TD . Przede mną X18. Czas na pierwsze wrażenia😉. Na tak wczesnym etapie róznice między 2.1 a 2.2 wystepują - jakieś znikome 😉. Dodano nową amunicję i dedykowaną giwerę /giwery do niej , -zmieniono niektóre zadania np teraz dziad z siekierką jest zadaniowany nie przez Krzyża w Zapomnianym Lesie , a przez Kulinara na Wysypie ( gościu potrzebuje jego siekierki :-)) ) - nie wiem gdzie jest TV - nie ma go ani u Akima , ani u Bandosów - być może to zmieniono. - "Chudej" w Barze proponuje w ramach upgrade'ów - autoaim w aparacie foto - nie wiadomo po co, bo robienie zdjęć i tak jest tak samo upierdliwe :-)) - śpimy tylko w wyznaczonych miejscach ( bezpiecznych) - zwiększono ilość przeciwników i "poprawiono twardosć " tychże :-)) - dołozono questy typu - idż i polataj z kamerką co najmniej 10 razy - a "cuś" ci damy ( proponuje Akim), etc... - nie trzeba mozolnie zbierać 40 łapek zombi , aby uruchomic nastepne questy Akima - no i trzeba uważac aby Wojsko nie "popstykało" sie z kotami w Wiosce - bo bedzie Apokalipsa i questowi NPC moga zejśc gwałtownie :-))) Dalej sie zobaczy :-))) Idę do X 18 EDIT: Nie radzę korzystać z innych dróg przejścia niz to oczywiste , czyli obok grupy Kuzniecowa pd mostem. Mimo iz kosztuje butlę gorzały . Pozostałe drogi generalnie nadal sa otwarte , czyli można ryzykowac w innych miejscach , ale ZAWSZE skończy sie to w któryms momencie po kilku "bezpłatnych" przejsciach wrogością tejże grupy żołdaków , czyli trzeba będzie wyłozyć kasę u Sidora , i to znaczną. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Chyba oprócz @vidkunsen nikt nie gra w tę odsłonę na razie . Byłem w X 18 - za jednym zamachem załatwiając sprawę Kolekcjonera i Akima - takie trzy w jednym .Konwencjonalnie wita nas ekipa wszelkiej masci expatów - no moze z wyłączeniem piesków , kotków i co bardziej ezotycznej fauny typu Deathclaw lub Venom. Bo Bibliotekarz jest , i pełni szlachetną funkcję wykidajły:-))) Reszta - standartowo . W Mrocznym parowie przy pierwszym przejściu nader urokliwie . Po zabraniu okazjonalnym skrzynki z ammo warto zajzrec do Sejfu:-)))). Korzystać póki można , bo pierwszy patch tę znajdżkę - jak mniemam - usunie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Tak, gram. Jestem na Jantarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Też gram ale mam kłopot z zapisywaniem gry i potrzebny mi jest plik na niski przysiad.Czy w tych dwóch sprawach jest jakieś rozwiązanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 @jurek48- niski przysiad w OP2.2 raczej nie jest Ci do niczego potrzebny. No może oprócz ikonicznego schowka pod mostem na Kordonie. Generalnie zaburzone proporcje przysiadu powodują podczas przeszukiwań wiecej problemów niz plusów . Ale jakby co to: actor.ltx Jak wyglądają twoje kłopoty z zapisem? Godzinę temu, vidkunsen napisał: Tak, gram. Jestem na Jantarze. Quest z Krugłowem jak zwykle świruje? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Tak. Jestem przy windzie, leżą deski na drabince i nie mogę tego obejść - zejść niżej. Z teleportów to działa tylko ten przy bramie wejściowej do budynku z wejściem do X-16. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 @boberm dzięki za plik.Potrzebowałem go do dostania się do schowka Kolekcjonera pod wiaduktem na Kordonie.Zapisy są nieaktywne więc zapisuję przez przycisk "~". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 @vidkunsen podnoszenie przedmiotów shift+f o ile nie zmieniałeś klawiszologii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 3 godziny temu, jurek48 napisał: @boberm dzięki za plik.Potrzebowałem go do dostania się do schowka Kolekcjonera pod wiaduktem na Kordonie.Zapisy są nieaktywne więc zapisuję przez przycisk "~". Zmien uprawnienia do edycji plików . W temacie Op2.1 jest to opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Czaes 2 potem i rzuciło mnie na Prypeć - miasto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @vidkunsen - robiłes questa na dostawę artów "oko wrony" dla Kostii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nie. Robie kwesta - bar - sklady - kordon - łoszyna - bagna - zaklady metalurgiczne (remontnik ze składów, fanat itd). teraz szukam klapcążków i pda na w/w zakladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Jakbys przypadkie był w poblizu Kostii - sprawdż czy zaskoczy zadanie? U mnie - ni cholery. Jest rozmowa o artach - i dalej doooopa. Rozmowa sie odbywa - znika z karty dialogowej a questu nie ma. BTW; jak tam ilości najemników na Metalurgii? Standartowo nie da sie przejśc bez potykania sie o zwłoki tychże:-))))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi