Ignachinio Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Godzinę temu, boberm napisał: @Ignachinio - jak bez latania to ........ kulon A zadanie się zaliczy? Bo Adrenalina wspomina że nie wolno strzelać do kotów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 20 godzin temu, Anton Gorodecki napisał: A kto nie używa "ułatwień" (choćby wspomnianego przez ciebie zwiększonego udźwigu, niech pierwszy rzuci kamieniem). Właśnie oberwałeś kamieniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Ignachinio napisał: A zadanie się zaliczy? Bo Adrenalina wspomina że nie wolno strzelać do kotów.. Nie licząc kamienia od @Czujny - spokojnie się zaliczy bez strzelanki ( kulon- to nazwa itemu ze spawnera). Komu chce się ganiać za tymi futrzakami? Mnie się nie chciało - i jeszcze wypadałoby najpier wyczyścic cały Agro z potencjalnych przeciwników ( kupa ammo) . Edytowane 2 Czerwca 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Kamilek2005 napisał: Błędy wynikają z szybkości pisania, a nie braku wiedzy o ortografii. W porządku, więc po co taki pośpiech w pisaniu? To samo z przekleństwami w poście? Dla mnie to nic dobrego o tym nie świadczy. Potem ludzie faktycznie się denerwują, bo dostali ostrzeżenie, a potem z kolei otrzymali bana. Od tego jest regulamin i wszyscy jej przestrzegamy, niezależnie od rangi, czasu obecności na forach. Przecież to tylko gra, jedna z wielu. Musiałeś wcześniej coś przeskrobać, skoro taka sytuacja się wydarzyła. Moderator doskonale zdaje z tego sprawy, co robi i jaki jest ku temu powód. Nawet jest okienko pod tekstem z danym ostrzeżeniem. Na innych portalach jest podobnie. Sam nie jestem idealny, ale jeśli dostanę karę, w różnorakiej formie, nawet "z liścia, czy z piąchy", w rzeczywistości, to musiał być powód. Wtedy na przyszłość tego unikam. Może trzeba dać szansę tej modyfikacji, odsapnąć, a następnie próbować z czasem przejść po raz kolejny dany etap, poziom? Dużo osób tak robi. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez seb-stryl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Pamiętam , jak wiele lat temu, połamałem ze złości płytę z Assassina 1. Nie mogłem sobie poradzić z misją. To była chyba końcowa walka z rycerzami obok króla Ryszarda. Tydzień póżniej zacząłem od tego momentu i skończyłem już grę bez powtórki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 W Op-kach trudności "pod górkę"- i to duże - wystepują generalnie tylko na początku . Wraz z naborem róznorakich itemków ( czy to arty , czy ammo , broń i kasa) powoli jest coraz bardziej " płasko" i wygodnie. No i wraz z postępującym scenariuszem poznajemy wszelkie "myki "onegoż . I już wiemy czego możemy się spodziewać za zakrętem. I przygotować własciwie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 2 godziny temu, Kamilek2005 napisał: Na forum jestem od 2017 roku ale pewna osoba będąca moderatorem posiada raczej małą wiedzę co do zarządzania w blokowaniu członków, Trzeba było siedzieć cicho, a nie wylewać gorzkie żale, może bym nie zaczął sprawdzać kim jesteś. Baw się dobrze, i powodzenia ma necie. Ban za multikonto. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 4 godziny temu, apg2312 napisał: Trzeba było siedzieć cicho, a nie wylewać gorzkie żale, może bym nie zaczął sprawdzać kim jesteś. Baw się dobrze, i powodzenia ma necie. Ban za multikonto. Jak to powiedział Kokosz - nie rozsierdzaj księcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Co mnie ominęło? Bo widzę, za jakaś jazda była A co do kotów czy w nocy łatwiej je dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zadanie na fotki mutantów jest niezbędne? Nie widzi mi się zbytnio za tym biegać bo mam masę innych questów, a widziałem też że można u sidorowicza zrezygnować Chyba że coś dobrego jest wzamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Pany jak wejść do tunelu w mrocznym parowie kolejowego tego gdzie jest ta skrytka po prawej stronie Mam zadanie wyczyszczenia okolicy i za nic nie mogę tam wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @Zwinny Jeżeli chcesz ukończyć moda w 100% to pewnie tak W poprzedniej wersji zawsze rezygnowałem z tych zadań ale teraz planuję to zrobić z ciekawości. Tak naprawdę wybór należy do Ciebie. @Ignachinio Chodzi o tą stronę do której drogę blokuje niewidzialna ściana? Spróbuj wejść na most z lewej strony, wejdż na szczyt i spróbuj go przeskoczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Dopiero wszedłem do Zapomnianego Lasu po jajka i artefakt dla Pliczko, poczułem się jakbym grał w "Painkillera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @Zwinny Uwielbiam painkillera W OP zapomniany las naprawdę to przypomina. Te hordy potworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) PKM do ręki i żaden las nie straszny Dzięki popróbuje. I jeszcze jedno pytanie. Zadanie dla Borowa na 130 butelek.. Na widoku nie mam już żadnej butelczyny. Zadanie nadal się nie zalicza. Czy jest to spowodowane tym, że podczas wykonywania gry się przez przypadek zabiłem i musiałem wczytać grę? I czy butelki mogą być jakoś dziwnie ukryte? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 @Ignachinio może to wideo ci pomoże: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dałem radę dziękuję. Trzeba się nagimnastykować Ale satysfakcja jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Coś się stało, nie mogę spać bo zaliczam zgona Ktoś coś? Coś się stało, nie mogę spać bo zaliczam zgona Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Może masz jakiś radioaktywny art na pasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 A gdzie śpisz? Bo to też ma znaczenie? Obóz czy krzaki przy obozie dzików Albo to faktycznie arty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Właśnie, miałem taki art co dodawał minimalnie promieniowanie Jeszcze pytanie, skąd wziąć składniki pilawu i gdzie jest dynamit na agropromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Na składniki daje namiar Barman Teraz nie pamiętaj gdzie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Dosyć dawno byłem u barmana i już niepamiętam gdzie, byłem też u kucharza wolności ale nie ma tam dialogu na składniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Składniki tak ogólnie to leżą na Radarze przy MI-6 w lesie. Są pod drzewami i przy skałach w stronę końca mapy. Idź i zobacz czy tam nie leżą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 6 godzin temu, Zwinny napisał: i gdzie jest dynamit na agropromie Jeszcze nie miałem tej misji ale w OP 2.0 był w pierwszym kompleksie co szturmujemy go ze Stalkerami, leżał Spoiler za bramą pod tą żółtą przyczepą/budą, trzeba było na kucku wejść pod podwozie i szukać, na którejś osi Możesz sprawdzić czy nie zmienili miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi