Skocz do zawartości

OP-2.1

OldMan

Rekomendowane odpowiedzi

@kanon1022 może być wina spawnera i chyba niektóre cheaty z tego co tu było wrzucane psuły też opisy w pda.

Tak wczesnych zapisów nie mam, na 47 stronie jest mój z przed wyprawy do x16. Na kompie mam jeszcze chyba zapis z przed Dziczy, gdy mamy Krugłowa doprowadzić na Jantar. 

W dniu 4.12.2019 o 09:31, Zwinny napisał(a):

koniec fabuły soljanki?

Rozwiń  

Tak.

W dniu 4.12.2019 o 09:07, kanon1022 napisał(a):

Wgrałem coś z 104 strony od OldMan i nie działa

Rozwiń  

Jeśli pojawi się napis, nie możesz go usunąć.

https://drive.google.com/open?id=1fi8ZateCFIT0YFp6x_BfN6odqplhnHqY

Musisz go włożyć i rozpocząć nową grę, a wtedy nie będzie napisu.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez olodkav

@kanon1022 ten mój ci nie działa?

A masz też wrzucony patch do polonizacji 8.2? Jeśli nie to to może być problem bo ja na nim gram. Widzę, że link w pierwszym poście padł, bo my mieliśmy wersję 1 poprawki, a widzę, że Rosjanie 9 września wypościli już trzecia wersję. @kobala już dawno nie było to nie wiem czy były tam też jakieś fiksy dla polskiej wersji.

Tak czy siak dodam do pierwszego posta tą ostatnią "sprawdzoną polską wersję" co wszyscy raczej na niej grają jak i tą najnowszą dla chętnych "text03k" (w opisie jest tylko, że fabuła Snajpera w całości przetłumaczona na angielski)

Patch do polonizacji, wrzucamy po patchu 8.2:

https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=38788Pobieranie informacji ...

A i jak chcesz to mam jeszcze dwa stare zapisy, jeden jak mamy uciekać z Doliny Mroku po wyjściu z X18, a drugi przed przeprowadzaniem Krugłowa na Jantar.

dla kanona.rarPobieranie informacji ...

Jak zwykle przed wrzuceniem zapisów zalecam przelecieć antywirusem ;)

@tom3kb Wgrałem  to co mi podałeś i mnie wywala z takim logiem

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez kanon1022

@kanon1022 hmmm nie wiem. Wcześniej też było tak, że u jednego np jakiś zapis działał, a u drugiego wywalał np jakiś error.

Np tutaj taki jak u ciebie.

Może to zależy kto jakich cheatów używa (może też od parametrów kompa i ustawień gry???), ja gram w czystego Op2.1 bez żadnych ułatwień, parę osób już korzystało z tych czystych zapisów i było ok.

No sam już nie wiem, chyba musisz grać od nowa po swojemu.

W dniu 4.12.2019 o 13:29, kanon1022 napisał(a):

OP 2.1 Engine ver 1.0f patch ver 0.7.3

Rozwiń  

W dniu 4.12.2019 o 13:29, kanon1022 napisał(a):

Wersja 2.1 final p.8k.2, texts 01k

Rozwiń  

Czy widzisz różnicę?! Twoje zmiany nie pasują do łaty.

Видите разницу?! У вас правки не подходят к патчу.

Cytat

Arguments    : zashit_garik_teleport

Rozwiń  

Podaj mi gamedata naprawię błędy. Lub siebie sam, porównaj cztery pliki i znajdź błąd.

Дайте мне геймдата, исправлю ошибки. Или сами сравните четыре файла и найдите ошибку.

Pokaż ukrytą zawartość

@olodkavPatch 8.0 wraz z polonizacją: , Patch 8.2: To zainstalowałem z pierwszej strony , też spawner tylko właśnie pisało że do 7.3 , coś na amunicję , kombinezony i broń białą. To jak mogę mieć wersję 7.3 chyba ,że pliki spawnera coś pomieszały. Dalej w moim logu pisze ,że gamedata wersja 8.2.

@kanon1022, pokaż, skąd wzięli spawnera, a ja dam ci to samo tylko dla 8.2. Muszę wiedzieć, kto jest autorem karavan150, naxac, a może ktoś inny.

Покажите откуда брали спавнер и я вам дам такой же для 8.2. Мне нужно знать кто автор karavan150 или naxac или может вообще кто то другой. 

@olodkav Polonizacja Czitinfo oraz spawnera: Raven
Wszystkie zmiany pobrane z forum:
https://www.amk-team.ru/forum/topic/13904-kovyryaemsya-v-faylah-op-21
i dokładnie przejrzane względem zgodności z ОП2.1 na patchu 7.3

Spawner od @naxac 

Ten mam wgrany.

@kanon1022, na swojej  waszej stronie, z której możesz gdzie mogę pobrać ten spawner ???  Dlaczego Nie potrzebuję AMK, już wiem o tej stronie.

У вас на сайте где можно скачать этот спавнер??? Зачем мне АМК, я и так знаю о этом сайте.

@olodkav A teraz jest ok.

Pokaż ukrytą zawartość