tom3kb Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 No chyba jeden już cie wypluł jak chcialeś iśćdo schowka? @marek1230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Nie teleporty w grze nie są generalnie widoczne.. ale parę stron temu był patch który pokazywał ich lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Nie mogę znaleźć tego drugiego teleportu w pasażu pomoże ktoś? Już się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Musisz pochodzić i poszukać To nie pierwszy i ostatni teleport który będzie w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Wie ktoś gdzie znajdę narzędzia dla chudego w dolinie mroku i szukałem chyba wszystko i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) 9 minut temu, marek1230 napisał: Wie ktoś gdzie znajdę narzędzia dla chudego w dolinie mroku i szukałem chyba wszystko i nic Prosze tutej napewno to to. Edytowane 5 Października 2020 przez Samotnik67 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Oto zapisy @wariat. Jeszcze kolejna prośba żebyś mi zebrał schowki Striełoka z Dziczy i Doliny mroku, ja ich nie mogę zebrać bo są w nich rubinowe arty co powodują u mnie wyloty do pulpitu ( i oddał je Doktorowi ). Dzięki. Edytowane 5 Października 2020 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 @zbych Możesz rozliczyć zadanka u Doktora na schowki, a Akill już ma rozwiązany język aki.sav aki.dds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 @wariat dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Witam. Jestem już po ukończeniu całej fabuły solianki, i już kończę powoli niektóre fabuły OPka, ale się zastanawiam, czy kiedyś będę mógł dostać się do lokacji które nie mają większego znaczenia, oprócz turystycznego. Na przykład, najbardziej w tej chwili interesuje mnie wschodni kordon, nie wiem czemu, ale coś mi mówi że tam będzie fajnie . PS. Postacie na Skadowsku mi się w końcu pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 @Dr_Sztychowka Na te nowe lokacje dostaniesz się za pomocą ręcznych teleportów. Bo do tych lokacji nie ma na mapie przejść pomiędzy nimi. Mała podpowiedź - Akill Ci w tym pomoże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Na wschodnim Kordonie Spotkasz handlarza który ma to samo co Sidor no i od groma Wojskowych Stalkerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Proszę o reupload patchy najlepiej na inny serwer niż yandex. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Oddawał ktoś karabiny Kardanowi? Zmodernizowałem wszystkie a typ nie chce ich przyjąć co robię źle? Coś jeszcze muszę mu przynieść? Broń rozładowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Witam. Czy są jakieś działające linki do patchy 8.0 i 8.2,gram odnowa z powodu awarii dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @Akron1112 Do patcha 8.2 https://yadi.sk/d/Nup2PWr4QFm71Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 @wariat Mam przekroczony limit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 @Akron1112 w pierwszym poście na górze są dwa źródła do moda to jak coś to tam można zawsze sprawdzać jak akurat u nas w temacie by padły, zerknij w te na GD. 8.0 https://drive.google.com/file/d/1VxJLkSryixyOBOJWMATQrvCTLUhAlCay/view 8.2 https://drive.google.com/file/d/1ZKfLYITIdy-CR-dp0UqB_H03p-g9g3aG/view 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Mam problem z nagrodami za osiągnięcia, w PDA zaznaczone są schowki, których w rzeczywistości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 @marek1230 Nagrody za osiągnięcia znajdują się w przezroczystych, ledwo widocznych schowkach. Ale zawsze są w miejscu znacznika na mapie. Jesteś pewien, że na pewno ich u Ciebie nie ma? A i czasem bywa też tak, że w jednym takim schowku są nagrody za więcej niż jedno osiągnięcie naraz. Wtedy kilka razy można taki opróżnić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @wariat Dziękuję za radę a wiesz może gdzie znajdę fleszke muzyczna zbraną bandytom czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @marek1230 Może chodzi o fleszkę Borowa? Albo od Żwawego? Nie mam pojęcia o jaką fleszkę może chodzić ani gdzie takową znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 @marek1230 Tą fleszkę ma u siebie Witek Woron,który stoi przy murze obok hangaru na Wysypisku(pojawia on trochę póżniej i daje zadanie na likwidację ślepych psów) 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Joł ktoś powie mi gdzie szukać śladów Elizy w wiosce pijawek? Zadanie od Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 @Ignachinio Nie powiem Lepiej pokażę Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi