kondotier Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 To filmik pokazujący wszystkie miejsca pojawienia się walizki, oraz jeden ze sposobów jej zabrania. https://www.youtube.com/watch?v=k_6gqILQkew Skoro on wlazł aż na samą górę, więc i do tych niższy też można. I drugi sposób ze strzelanie ze SPAS https://www.youtube.com/watch?v=3eZpy34ReWU Jeszcze inaczej ( granaty ) i inna podpora https://www.youtube.com/watch?v=81GwcfO3U2k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 58 minut temu, tom3kb napisał: A fartowne rzucenie granatem czy strzał z podwieszanego granatnika nie zrzuci? Czy to jednak za duża siła 😁 Albo może popróbuj jakimś AKaczem jednak. Rozwalisz w cholerę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 @Ignachinio trzeci filmik pokazuje, że można i granatami walizkę przemieszczać. Tylko bez przesady z ilością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ja kombinowałem z granatnikiem i efekt był opłakany Ale skoro się da to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Które pliki odpowiadają za skrzynie? chodzi mi o ograniczenie pojemności do 50szt, to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nie grzeb w tym. Zostało to zrobione po to gdyż w OP 2 notorycznie gra wysypywała się gdy miałeś za dużo towaru w jednym miejscu. Dlatego w OP 2.1 zostało to ograniczone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Chłopaki bo mam problem. Bo nie mam zadania od Doktora 'Uratować wielu ludzi' a jestem już po X-18 i kilku innych pobocznych questach. Czy jest szansa że jeszcze je dostanę? I czy jest ono jakieś bardzo ważne dla całej fabuły moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Nie będziesz miał fabuły na ,,Żywe Serce" zadanie dostaje się od niego w domku Lisa za nasypem. Spotkałeś go już tam gadałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 No właśnie nie pogadałem z nim i kicha. A wie ktoś gdzie mniej więcej można Doktora spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Pojawi się fabularnie w kryjówce Striełoka na Agro ale tam sobie z nim nie pogadasz. A tak spotkasz go w Prypeci z postępem fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Czyli jest jeszcze szansa żeby odblokować tą fabułę? Czy lepiej od razu zacząć grać od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Myślę, że istnieje na to szansa. Choć z tego co pamiętam to była mowa że niestety się nie da. Choć w sumie nigdy nie próbowałem takiego manewru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 12 minut temu, dave23 napisał: Czyli jest jeszcze szansa żeby odblokować tą fabułę? Czy lepiej od razu zacząć grać od nowa? Cały myk polega na tym , że to nie do końca tak . Zadanie na leczenie ludzi dostajesz na Kordonie . W zawalonym domku - tam gdzie Lis. Jeżeli już Doka tam nie ma, a nie masz tego zadania- to nie spotkasz go w Prypiati , ergo- cała raczej skomplikowana historia pójdzie sie ... cytując klasyka ..."czochrać" . Chyba że twórcy przewidzieli taką sytuację i bedzie dialog z Dokiem w Agro ( ale raczej nie przypuszczam aby tak było). Warunkiem sine qua non jest leczenie .... dalej to tylko smoki! BTW; Od lat na Forum wisi opis przejscia Solianki (czylo Opka w wersji light) . Wiele razy pisało sie zaczynającym ze Stalkerem aby rzucić tam okiem. Jest cała - łopatologiczna scieżka - krok po kroku . Kto , z kim i dlaczego , oraz po co .https://stalkerteam.pl/forum/328-mody-na-bazie-narodnaja-soljanka/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Nikt chyba nie próbował przejść bez tego zadania gry. A pytać zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Ten schowek z brzytwą Wilka jest w tunelu za ATP czy tym kolejowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 @Sarkazm na Kordonie za ATP jak idziesz w stronę tunelu co później w fabule Cienia uciekasz Ciemnej Doliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Pojawi się od groma przeciwników się na to przygotuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 40 minut temu, Ignachinio napisał: Pojawi się od groma przeciwników się na to przygotuj Ledwo zwiałem. Jak zacząć wątek schowków Kolekcjonera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 41 minut temu, Ignachinio napisał: Pojawi się od groma przeciwników się na to przygotuj @Sarkazm - zaraz obok masz broń biolgiczną. "Pietrucha" sie nazywa i nudzi sie przy ognisku - jakby co - on wykosi wszystko co sie rusza :-))) tak że bez obawy 3 minuty temu, Sarkazm napisał: Ledwo zwiałem. Jak zacząć wątek schowków Kolekcjonera? Kilka postów wyżej masz linka , a tam wszystkie mogące Ciebie w przyszłości zainteresowac informacje . O kolekcjonerze też ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 14 minut temu, boberm napisał: @Sarkazm - zaraz obok masz broń biolgiczną. "Pietrucha" sie nazywa i nudzi sie przy ognisku - jakby co - on wykosi wszystko co sie rusza :-))) tak że bez obawy Kilka postów wyżej masz linka , a tam wszystkie mogące Ciebie w przyszłości zainteresowac informacje . O kolekcjonerze też ..... Tam są tylko linki do filmików o walizce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Musisz poszukać notatki we wsi. Budynek na przeciw ogniska zburzony pod płytą. Wariat wrzucił fotkę. Jest karta pod płytą i po przeczytaniu idziesz do Sidora a potem już idzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 43 minuty temu, Sarkazm napisał: Tam są tylko linki do filmików o walizce Nie . Tam jest wszystko czego potrzeba ..... Tylko trzeba sobie poszukac . Myślisz , że moja i Kolegów pamieć jest tak piramidalnie pojemna, że pamietamy wszystkie "pierdoły" sprzed wielu lat? Z jakiegoś powodu ( ciekawe jakiego?) ktoś zadał sobie trud przygotowania tego tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, boberm napisał: Nie . Tam jest wszystko czego potrzeba ..... Tylko trzeba sobie poszukac . Myślisz , że moja i Kolegów pamieć jest tak piramidalnie pojemna, że pamietamy wszystkie "pierdoły" sprzed wielu lat? Z jakiegoś powodu ( ciekawe jakiego?) ktoś zadał sobie trud przygotowania tego tematu. Tam jest masa scamu, jeden z nich to np problem jak wyjąć przedmioty ze schowka Kolekcjonera pod tym nasypem kolejowym. Rozwiązanie jest kłamliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 8 godzin temu, Sarkazm napisał: Tam jest masa scamu, jeden z nich to np problem jak wyjąć przedmioty ze schowka Kolekcjonera pod tym nasypem kolejowym. Rozwiązanie jest kłamliwe chodzi ci o moje rozwiązanie ? bo działa i mam na to save - testowałem to kilkakrotnie nie znalazłem innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 3 godziny temu, koboldzisko napisał: chodzi ci o moje rozwiązanie ? bo działa i mam na to save - testowałem to kilkakrotnie nie znalazłem innego Znalazłem masę odpowiedzi i wszystkie prowadzą do 1 kłamliwego filmiku gdzie koleś wchodzi zwyczajnie na kucaka, tylko że koleś sobie zmienił wysokość kucania i nikt ani 1 słowem nie wspomni jak to edytować w plikach gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi