wariat Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @Smok Tak, musisz pogadać z Kłem a potem do Łukasza oddać sygnet. A jak anarchiści będą wrodzy, to Sidor Cię z nimi pojedna.... za odpowiednią opłatą, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witam i dzięki wielkie za odzew @Ignachinio i @wariat... Niestety, gadka z Kłem w niczym nie pomogła. Ja nie wiem co tych oprychów z Wolności ugryzło... Robiłem już dla nich jakieś tam zadania, czasem niektórych leczyłem i wogóle przecież WŁASNĄ PIERSIĄ ich karmiłem ! ! ! Ja się dla nich TAK POŚWIĘCAM - ICH IDOLEM ZOSTAJĘ ! ! ! - a te wredne szumowiny zamiast mnie WIELBIĆ - naparzają do mnie ze wszystkiego, co im się tylko pod rękę nawinie ! ! ! Będę BEZLITOSNY i za karę nie pozwolę im się po odciskach całować ! ! ! I BĘDĘ W TEJ KWESTII NIEUGIĘTY ! ! ! A CO ! ! ! NIECH POCZUJĄ mój jakże słuszny gniew ! ! ! Posłuchałem Waszej rady i zapierdzielałem przez pół świata do Sidora... Ta zdradziecka banda pasożytów kosztowała mnie ĆWIERĆ MELONA mojej w pocie czoła wymordowanej krwawicy ! ! ! NOOO ! ! ! ZAISTE PODŁOŚĆ LUDZKA NIE ZNA GRANIC ! ! ! TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA ! ! ! POWIEDZCIE mi, dobrzy ludzie, że oni mi już więcej nie będą do niczego potrzebni i MOGĘ ich z najczystszym sumieniem wszystkich, co do jednego, wymordować, krojąc ich na frytki tępym scyzorykiem ! ! ! NO POWIEDZCIE ! ! ! NO POWIEDZCIE ! ! ! I Sidora RÓWNIEŻ, za to że mnie tak haniebnie oskubał ! ! ! Wracam do Zony - MUSZĘ kogoś zabić, bo inaczej nie będę mógł spać spokojnie ! ! ! A MIAŁEM ŻYĆ BEZ STRESU ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 @Smok Jeśli mierzysz w prawowity finał moda, to anarchiści jeszcze będą Ci potrzebni, i to nie jeden raz. Nie radzę ich zabijać Chyba,że znowu chciałbyś ciężko zarobione rubelki zostawić u Sidora.... On je chętnie przyjmie A co do Sidora, to krój go sobie nawet siekiera.... Skurczybyk jest nieśmiertelny jeszcze od podstawki Cienia Czarnobyla, podejrzana sprawka... Pewnie wykupił sobie u twórców gry pełną nieśmiertelność i teraz sobie cwaniakuje Takiemu to można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Znaczy się miałeś za mały poziom przyjaźni z wolnością. Standardem jest, że przy kombinowaniu z najemnikami Wolność na bazie przestaje Cię lubić. A jak nic dla nich nie robiłeś ..albo mało to niestety pkt spadają jeszcze niżej i jesteś wróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Witam... @wariat - Zdruzgotałeś mnie... Jakież to NIELUDZKIE że nie mogę ich zaciukać... Miałem tyle najszczerszych chęci i wszystko mi się zmarnowało... Aż łza się w oku kręci... @Ignachinio - NIECO WYRÓWNAŁEM im poziom przyjaźni... Włączyłem sobie "nieśmiertelność'', poszedłem na bazę i - HULAJ DUSZA ! ! ! Goniłem ich wszystkich po kolei z majchrem i każdego z osobna RŻNĄŁEM NA PLASTERKI tylko krew tryskała po oczach i ścianach ! ! ! JAKIEŻ to było PIĘKNE i POUCZAJĄCE ! ! ! (A jakie później było przykre, gdy musiałem wgrać wcześniejszego sejwa i te MENDY PONIEMIECKIE znów zaczęły mi tam łazić... Życie jest tak pełne niesprawiedliwości...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Aż tak nie lubisz zielonych? Oni są w zasadzie pomocni w Prypeci na nich będziesz mógł się niezłe obłowić Często wypadają z nich ezgy i zawsze jakaś fajna spluwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Jakoś tak trudno mi pałać miłością do kogoś, kto strzela do mnie bez powodu. Gdybym tak jeszcze chociaż przynajmniej bzyknął któremuś np. no, nie wiem, ŻONĘ, albo kota, czy innego kanarka - NO, to jeszcze mogę od biedy zrozumieć, że ktoś taki MOŻE mieć niechcący jakieś tam wątpliwości co do tego, czy aby na pewno jestem jego idolem... Ale TAK ??? Taki np. ŁUKASZ - ja do niego z pierścionkiem jak do nadobnej dziewicy a ten na mnie z armatą ! ! ! No DO CZEGO TO PODOBNE ! ? ! ? ! Toż to normalnie SKANDAL międzynarodowy w dobie odwiecznej i dozgonnej przyjaźni Polsko - Ukraińskiej ! ! ! (Strzelając do mnie, DRASTYCZNIE tą dozgonność sobie przybliżają ! ! ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zrobiłeś im coś zostałeś najemnikiem A oni was nie lubią Co powoduje odstrzał Ciebie w ich bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam Zaniosłem prototyp pistoletu gausa i fleszkę Leszego do Docenta i nie ma żadnego dialogu. Pistolet ma tylko 50% sprawności, czy musi mieć 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Fleszka, prototyp... A żadnej dokumentacji czy pda nie znalazłeś? Bo coś tak mi się kojarzy że chyba coś było... 3 minuty temu, Akron1112 napisał: Pistolet ma tylko 50% sprawności, czy musi mieć 100% . Nie wiem czy ma być w idealnym stanie... U mnie miał 90% sprawności i poszło. Ale jak masz możliwość by go naprawić to spróbuj, może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 broń musi mieć powyżej 50 procent Poniżej jest to ustawione jako broń uszkodzona i jest ona zaliczana do zadań na zbieractwo (np: Pietruchy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Czyli na razie mogę go schować i szukć uszkodzonych do naprawy. A czy szmaragdowe arty można wymienić na fanty, u Pliczko, czy trzymać do jakiś zadań i czy są recepty na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Problem jest taki... że ten pistolet na tym etapie gry występuje w jednym egzemplarzu Taki Ci wypadł ten pistolet czy sobie postrzelałeś? Z tego co pamiętaj to Doktor w Prypeci wymiana się na ten pistolet za coś A co do szmaragdowych.. to możesz wymienić wpadnie Ci ich jeszcze trochę. Zasada jest taka żeby zawsze sobie z po jednym każdego rodzaju zostawić. Panowie jak zrobić zdjęcie instalacji Gaussa dla Haka na Zatonie. Mam zrobić cztery fotki. Ale z której strony i jak? @wariat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Doktor wymienia ten pistolet za "Kata" którego można kupić od Akima za 150k po wykonaniu misji na jego dokumenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 I kolega wyjaśnił co i za co... A Kat wpadnie jeszcze ze schowków Tobie Choć Karabinek fajny A może czegoś jeszcze nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 7 godzin temu, Ignachinio napisał: Mam zrobić cztery fotki. Ale z której strony i jak? Cztery fotki pod kątem. Czyli z każdego rogu pomieszczenia, celując mniej więcej w środek instalacji. 7 godzin temu, Akron1112 napisał: A czy szmaragdowe arty można wymienić na fanty, u Pliczko, czy trzymać do jakiś zadań i czy są recepty na nie. Będziesz miał ciąg zadań na szmaragdowe arty u Klonowa. Za przyniesienie mu po jednym z każdego rodzaju dostaniesz niezłą nagrodę i osiągnięcie. @Akron1112 Co do prototypu pistoletu gaussa, to lepiej go na razie nie wymieniaj. Bo bez niego nie wezmiesz zadania u Docenta, nie będziesz miał dialogu z Akillem i jedna z linii fabularnych leży. Poza tym Docent Ci go tak przerobi, że będziesz wymiatał wszystko z tym gauss - pistoletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Takie pytanko, broń z drugiej wojny światowej wymieniać u Worona na arty czy będzie do czegoś innego potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @Lycoris Radiata Chcesz to wymieniaj, Twoja wola Nie pamiętam aby taka broń była do czegoś potrzebna, chyba że do zadań zbierackich, ale wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @Lycoris Radiata ja wymieniałem jak mi się jakaś zdublowała, bo lubię takie giwery i mi było szkoda oddawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @tom3kbWidzę że dusza kolekcjonera jak i u mnie (całe schowki wypchane tałatajstwem bo przecież "kiedyś się przyda") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 na broń z II wojny jest zadanie od Kuzniecowa - ucieczka z Zony, przynajmniej było w 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @maro W 2.1 musimy mu przynieść rzadki art + chyba jakiś rzadki pistolet, ale nie wiem czy o taką powojenną broń chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Luger 08 trzeba przynieść dobra popróbuję te cztery strony świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Da rade jakos zwiekszyc dmg broni? Troche smieszne jest wyladowanie w bandyte 2 magazynkow z m4a1 a ten dalej stoi Edytowane 20 Czerwca 2020 przez rdrv7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 @rdrv7Da się. Trzeba edytować plik .ltx broni którą chcesz "ulepszyć" i wyszukać linijkę hit_power i zwiększyć jej zawartość. Tylko pamiętaj, że taka moc broni działa w obie strony. Przykład - jak ulepszysz swoje m4a1 że będzie zabijać wszystkich na jeden strzał, to miej na uwadze, że jak jakiś Twój przeciwnik też będzie uzbrojony w taka broń, to Ty też będziesz padał po jednym strzale od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi