cez137 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ludzie jak dobrać się do tego schowka? nie ma opcji przeszukania trupa a schowka nigdzie nie ma, tych niewidzialnych też nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 @cez137 może spróbuj wejść na suwnice, tam w kokpicie pewnie będzie, z tego co pamiętam to będzie tam artefakt kulebiak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Dr_Sztychowka Ty wiesz? nie pomyślałem o tym, rzeczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nie pierwszy i nie ostatni schowek skitrany w takim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 09:56, cez137 napisał: @Ignachinio Jeszcze mam takie szybkie pytanie, czy jak poszedłem na radar wyłączyć mozgozweglacz a nie chce robić jeszcze cea to już przejść z radaru na mw nie mogę? Bo poszedłem po schowek kostii i ta marchewkę dla kulinara a że byłem blisko to mówię pójdę do X10, potem komunikat że do Prypeci, no to poleciałem na wariata bo też blisko, poszedłem do hotelu i wziąłem te fanty z pokoju i na stadion bo też komunikat no to też poleciałem tam, no i z powrotem chciałem wrócić na mw ale nie ma przejścia, to tak ma być? Przejście z Radaru na MW ..........kupujesz u Informatora. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 @boberm nie tylko fakt że nie na MW ale i tak dobrze jak za darmo, a Informator to się strasznie ceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 @cez137 - oczywiście że masz racje . Z Radaru można iśc w kilka miejsc. Ale pytanie było o Magazyny , a nie o DM lub Jantar - a tak sie składa że info o tym przejściu jest płatne u wiadomej osoby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 @boberm wiem wiem, spoko loko, nie pamiętasz może gdzie jest pierwszy moździerz? drugi jest w tartaku, trzeci na stacji, gdzie jest pierwszy? tak szedłem tą drogą do kordonu i nic po drodze nie wypatrzyłem, liczyłem że właśnie gdzieś za stacją w stronę kordonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 13 minut temu, cez137 napisał: @boberm wiem wiem, spoko loko, nie pamiętasz może gdzie jest pierwszy moździerz? drugi jest w tartaku, trzeci na stacji, gdzie jest pierwszy? tak szedłem tą drogą do kordonu i nic po drodze nie wypatrzyłem, liczyłem że właśnie gdzieś za stacją w stronę kordonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Czy ktoś ogarnia od czego robi się taki wylot? on następuje gdy włączam nieśmiertelność w X10 po rozwikłaniu schowka Kostii gdy próbuję zrobić "powrót do gry", a tak przy okazji, gdzie jest ten "znacznik"? xray_cez137_2021_01_22-19_08_30.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 W kwestii "znacznika" - o ile o Kotobehemota chodzi. Musisz przejść na lokację Dzicz , a nastepnie nie wychodzac z w/w lokacji wrócić po rurach i dachu do Baru . Po lewej stoi ten sam Kamaz który widzisz na zdjęciu , a na pace znajdziesz info. A w kwestii wylotów - nie mam pojęcia:-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 11 minut temu, cez137 napisał: .....a tak przy okazji, gdzie jest ten "znacznik"? Nie wiem jak jest w op-2.1 bo nie grałem ale z OP-2 pamiętam, że do (lub na) tego Kaza wchodziło się od strony Dziczy po rurach. Jeśli w ogóle o to chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=Ok2FaImsBWU 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @OldMan hmm? dziwne, do niego jest normalny dostęp, nie trzeba nic kombinować po żadnych rurach przecież, patrzyłem na pace, nie ma tej kartki, no chyba że trzeba iść tak jak na filmiku bo tak sobie autor moda wymyślił, to już inna sprawa,a co do tego wylotu, on był tylko w X10, po wyjściu juz jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @cez137 ale to jest solianka, tu nic nie jest normalne. Zapamiętaj sobie, że tu nie raz będziesz przechodził za mapę, wychodził za i przez tekstury itp rzeczy. Na tą ciężarówkę właśnie masz przejść z Dziczy po rurach i wtedy to jest inne auto 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 22 minuty temu, tom3kb napisał: ale to jest solianka, tu nic nie jest normalne. "Andrzeju, nie denerwuj się", ale w Solance to akurat BYŁO normalnie (może poza błędami uniemożliwiającymi rozgrywkę). To w OP zaczęto wymyślać tego typu "potworki" jak powyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Cytat hmm? dziwne, do niego jest normalny dostęp, nie trzeba nic kombinować po żadnych rurach przecież, patrzyłem na pace, nie ma tej kartki, no chyba że trzeba iść tak jak na filmiku bo tak sobie autor moda wymyślił, to już inna sprawa,a co do tego wylotu, on był tylko w X10, po wyjściu juz jest OK Bo cały bajer polega na tym aby wyjść z lokacji i wejść na nią na lewo. Inaczej byłoby za łatwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akron1112 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam. Powstało takie pytanie? Nie zdążyłem z lekarstwem dla Golema i się kolega przekręcił,a lekarstwo wziął Sacharow do celów badawczych.W obecnym przypadku nie mam namiarów na schowek Golema i na jego PDA,w którym jest mowa o rzadkim artefakcie dla Dragunowa,czy jak nie wykonam tego zadania dla niego będzie miało to wpływ na główną fabułę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nie powinno mieć żadnego wpływu. Golem to quest poboczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Akron1112 Lekarstwo jest dla Groma nie Golema i on ma umrzeć, jak Sacharow weźmie lekarstwo to ci daje jego PDA w którym piszę że schowek jest w x18 na suficie (w wentylacji), a martwego golema spotyka się w Prypeci i on ma pda przy sobie z infem że schowek na arenie w barze jest. https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/kvesty_pripjati_gid_po_prokhozhdeniju_op_2_1_obedinennyj_pak_2_1/9-1-0-790 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) @Akron1112 @Ignachinio @Lycoris Radiata właśnie tez zastanawiałem się nad tym zadaniem i coś mi tu śmierdziało, Sacharow wspomniał że należy się spieszyć, ale przecież żeby zdobyć te wszystkie rzeczy potrzeba mnóstwo czasu i nie ogarnie się tego raz dwa 9 godzin temu, Lycoris Radiata napisał: Lekarstwo jest dla Groma nie Golema i on ma umrzeć Racja, do tego kamaza trzeba było pójść tak jak to pokazał @OldMan Jeszcze jedna sprawa, gdzie jest schowek kolekcjonera i zwykły schowek w Dziczy? szukałem ich wychodząc poza mapę przy okazji szukania notatki w Kamazie, miejscu gdzie on jest mod nie pozwolił wychodzić Edytowane 23 Stycznia 2021 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Schowek Kolekcjonera jest na dachu budynku ze znacznikiem. Musisz "pochycać" trochę. A drugi schowek -ten zwykły) jest -jak napisano w opisie - pod opartą o scianę płytą:-) . I nie trzeba wychodzić z lokacji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jak zasiadacie do OPka to też zakładacie odpowiedni strój? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 A takiej z Furią nie masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 @tom3kb i na nerwy coś weźcie, jakaś melisa albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 @cez137Przecież ja się nie denerwuję, ja wiem jak ten mod wygląda, jak w niego grać to mnie tam nic nie zaskakuje i nic już nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi