Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Wie ktoś jak uruchomić na monitorze o podziałce 1366 na 768? bodajże mam taką podziałke i szczerze mówiąc musze uruchomić w oknie inaczej nie da rady Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Typowy_Monoliciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Przecież w opcjach moda jest możliwość ustawienia takiej rozdzielczości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 no spoko ale nie moge moda odpalić bo pisze żebym sprawdził połączenie kabli, musze odpalić gre w oknie a alt i enter nie działa mi i musze resetować kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Usuń plik uers.ltx z folderu gry (OP-2.1/userdata/user.ltx) i odpal grę na nowo. Gra sama stworzy sobie nowy plik user.ltx. Tyle, że będziesz musiał wszystkie ustawienia sobie na mowo ustawić. Ewentualnie spróbuj w tymże pliku na sztywno wpisać sobie "vid_mode 1366x768" Albo spróbuj odpalić na moim pliku user.ltx ze zmienioną na Twoją rozdzielczością : user.ltx Oczywiście, inne ustawienia oprócz rozdzielczości są ustawione przeze mnie. Tak z ciekawości - jaki masz sprzęt ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 płyty głównej nie pamiętam, procesor i3.7100, 8 ramu, grafika gtx 970 2 giga, dysk ssd win 7 Działa, nie miałem pliku user.ltx, pobrałem od ciebie i uruchomiłem sobie w oknie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Pozostaje redukcja rozdzielczości i ustawień graficznych ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udało mi się ogarnąć, problem był w braku pliku user.ltx tam moglem ustawić sobie okienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Gdzie są dokumenty dla akima w podziemiach agro? Kręciłem się z pół godziny, poszło z 70 ładunków śrutu na tego potworka Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 13 minut temu, Zwinny napisał: Gdzie są dokumenty dla akima w podziemiach agro? Kręciłem się z pół godziny, poszło z 70 ładunków śrutu na tego potworka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Joł Panowie zadanie dla Akima na buteleczki na posterunki. Nadal leżą w trawie czy zmienili lokalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 W trawie? Zawsze leżały w szafce przy biurku, w budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 No to pojechałem po bandzie.. trzeba wracać. Dokumenty dla Akima na wysypisku. Opis.. gdzieś w hangarze.. nic mi to nie mówi ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 @Ignachinio Pod wiatą obok hangaru, dokładnie w kontenerze, do którego wejście jest zasłonięte siatką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Tak jak się obawiałem im dalej jestem tym więcej wylotów, teraz przy zapisach albo gdy zbliżam się w wymagające miejsce np baza clear sky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 @Zwinny A zmniejszałeś rozdzielczość i ustawienia w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 @Zwinny Jeżeli masz wyloty przy zapisie to przenieś save-y gdzieś poza moda, w folderze moda zostawiając sobie kilka ostatnich. W 2.0 to pomagało, być może i tu zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Savy już przeniosłem i ponmogło trochę, jak wróce do domu to pobawię się jeszcze opcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Panowie pytanko, lornetki dla Czapy jak nie było tak nie ma Ktoś mi powie czy jest jeszcze szansa na pojawienie się jej? I druga sprawa to musi być TA lornetka czy jest to jakiś model z gry i ktoś może mi to sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 11 godzin temu, Ignachinio napisał: Panowie pytanko, lornetki dla Czapy jak nie było tak nie ma Ktoś mi powie czy jest jeszcze szansa na pojawienie się jej? I druga sprawa to musi być TA lornetka czy jest to jakiś model z gry i ktoś może mi to sprzedać? Lorneta dla Czapy pojawia sie losowo - i niekoniecznie od razu. U mnie pojawiła sie dopiero po którymś z kolei wejściu na MW . I niestety to musi byc Ta Lornetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Gdzie są dane skif dla iwancowa? Gdzie jest tchórz na bagnach? Gdzie są narzędzia dla chudego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @Zwinny, Tchórz na bagnach - na północy bagien, tam gdzie jest ta dziura w ogrodzeniu, musisz się tam trochę pokręcić przy tej dziurze i pojawi się grupa zombiaków, a jednym z nich będzie właśnie Tchórz. Narzędzia - po rozmowie z Pliczko będą na końcu jednej z rur przy krętych schodach w podziemiach agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Narzedzia : Skif: pojawia sie losowo w jednym z kilku miejsc. https://www.youtube.com/watch?v=poBgOAytv8k Edytowane 25 Czerwca 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Gdzie można kupować baterie do egzoszkieletu? Albo u kogo je za coś wymieniać? Bo bez możliwości skakania to jestem lekko w d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @tom3kb Sacharow ma do sprzedania, ale przy odrobinie szczęścia można też znależć w schowkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi