Ignachinio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @kondotier poruszył ważną kwestię. Czy w grze idzie zdobyć dodatkowy młot? Albo siekierę? czy są to rzeczy występujące jednorazowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @Ignachinio W modzie jest od groma broni białej. Noże, łomy, miecze, maczety i siekiery. Sporo z nich można kupić u handlarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 No wiadomo Cała linia zbieractwa Zachara na tym bazuje. Panowie ulepszenia do SKAT-15M lezą na swoich miejscach z NS czy jakieś nowe miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Ignachinio napisał: Panowie ulepszenia do SKAT-15M lezą na swoich miejscach z NS czy jakieś nowe miejscówki? Dostajesz je za zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Oki doki dobrze wiedzieć A kto daje i za co pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 A u mnie młot leży w schowku bo za dużo waży, a przez 30 kilka dni gry stępiłem na razie jeden nóż, a co to za problem kupić inny? Więc nie widzę tu jakiegoś mega utrudnienia. Na coś te rubelki w końcu się w modzie zbiera. Tłumiki też się niby zużywają ale zanim to się stanie to pewnie zdobędziemy z 10 następnych. Noży do kupienia jest multum do wyboru, miałem też jakieś w nagrodę, z "broni białej" widziałem też saperkę do kupienia u barmana bodajże. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja młota zepsułem i nie mogę bez niego wziąć questu u siaka na rozbicie głowy snajperowi Strzelam że to będzie pewnie ten snajper Fenrir o którym mi wisi zadanie w pda od początku gry Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Fenrir to inny gość, przynajmniej w OP-2. Dawał kilka zadań, z fajnymi nagrodami. Ten o którym mówisz, jest na Radarze (w OP-2). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Wykonał ktoś zadania na likier od Kuźniecowa? mam jedno pytanie odnośnie "otrzymanej nagrody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 8 minut temu, Gh0sTp napisał: mam jedno pytanie odnośnie "otrzymanej nagrody" Cóż to za pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @wariat kuźniecow powiedział że jakieś dane na PDA o schowku wrzucił, ale nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Za jakie zadanie miał Ci dać dane na schowek? A tak poza tym pamiętam że Kuzniec daje tylko namiar na schowek z notatką z szyfrem w Czerwonym lesie i jest to w PDA jako zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 to coś się u mnie w takim razie źle wyświetla, chyba trzeba wrócić do wersji bez "oszustw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Pamięta ktoś jakie artefakty były potrzebne do wykonania tego schematu? Spoiler Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) @PainChiller Przecież masz to opisane w danych na PDA. Zakładka "schematy ulepszeń" czy jakoś tak. Bodajze rubinowa bateryjka i 2 gravi. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 godziny temu, tom3kb napisał: A u mnie młot leży w schowku bo za dużo waży, a przez 30 kilka dni gry stępiłem na razie jeden nóż, a co to za problem kupić inny? Więc nie widzę tu jakiegoś mega utrudnienia. Na coś te rubelki w końcu się w modzie zbiera. Tłumiki też się niby zużywają ale zanim to się stanie to pewnie zdobędziemy z 10 następnych. Noży do kupienia jest multum do wyboru, miałem też jakieś w nagrodę, z "broni białej" widziałem też saperkę do kupienia u barmana bodajże. No zgadzam się pod warunkiem, że chcesz przez cała grę używać popularnych noży (takich które idzie kupić) a nie tych wymyślnych Ale co kto lubi Panowie podrzuci ktoś albo napiszę kto jeszcze daje en likier bo mam na razie 6 sztuk i jajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @wariat Dobra - ślepy jestem nie zauważyłem, dzieki. Niestety coś znowu nie działa (jak zwykle) - mam wszystkie niezbędne do modyfikacji rzeczy(po jednym z każdego granatnika, BMK i artefakty) a Wasyli nie chce gadać. Dość typowe jak na moje OP-2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 31 minut temu, PainChiller napisał: mam wszystkie niezbędne do modyfikacji rzeczy(po jednym z każdego granatnika, BMK i artefakty) Upewnij się jeszcze, czy masz odpowiednią ilość gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @PainChiller Po co Ci tyle pieniędzy w Zonie? No to jak masz wszystko to Wasyli musi zagadać. Sprawdz dokładnie czy masz odpowiednie granatniki i arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Na pewno mam wszystko - nawet upewniałem się respiąc wszystko ze spisu potrzebnych rzeczy. A pieniędzy tyle bo nic za nie nie kupuje :v. Amunicja sama z wrogów wypada, broń i pancerze same się znajdują - na co miałbym je wydawać xD? Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez PainChiller 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 W końcu nadszedł ten uroczysty moment i spotkała mnie emisja na Jantarze idę zrobić fotkę i co się okazuje, że zadanie się nie zalicza. A dlaczemu? Ponieważ emisja jest o 4 w nocy a zadanie można wykonać od 8-21. Porąbane co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @Ignachinio Istnieje (co prawda, "nielegalny") sposób na zaliczenie tego zadania (ja to zadanie oszukałem) poprzez zaliczenie go spawnerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Nigdy nie używałem nigdy spawnera (nie umiem ) tak wiec muszę polować znowu na emisje w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Panowie jestem na generatorach dostałem zadanie na dosje Astronoma idę otworzyć drzwi biorę dezaktywator teleportu idę na spotkanie po to dosje ale nikogo nie ma. Pędzę na Niezbadane T. i teleport się nie wyłącza nie mam żadnej wiadomości wszystko zajmuje ok 1h. Nie pomaga teleportacja na Magazyny wojskowe i od razu na NT. Co mam zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi