OldMan Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Ja nie narzekam. Mam więcej czasu na ulepszenie sprzętu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Cóż...kolejne opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litterek Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Ech... Przykro, ale no cóż i tak będziemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Zawody w dymaniu graczy trwaja dalej, kto nie da rady szybciej? Terminy, listopad, nowy rok (kolejny), marzec, lato, itd. aż nie zgaśnie słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Osobiście uważam, że wszyscy którzy pobiorą pirata tejże gry o ile oczywiście kiedykolwiek wyjdzie nie powinni mieć żadnych wyrzutów sumienia.. Lecą ciągle w kulki ☹️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Aż się proszą o Pirate Bay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Kamieniołomy i koparka na zrzutach. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Pirate Bay... Ja pamiętam, że jeszcze było Dark Varez i z niego ściągaliśmy wszystkie Stalkery (bez SoC, bo go mamy na płycie) na starego Windows 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca (edytowane) 23 godziny temu, vidkunsen napisał(a): Aż się proszą o Pirate Bay Nie no fakt faktem.. niby dobrze, że chcą grę dopracować bla bla.. Ale jakoś do mnie nie przemawia ciągłe przekładanie gry i obrotu tego w żart.. (niesmaczny żart). Edytowane 26 Lipca przez Naznaczony2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Jakie piracenie i Pirate Bay chceta bana, przecież wychodzi na GoGu. 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Jojcycie jakby wam krowę ukradli - dopóki im nie dacie pieniędzy (czy za pre-order czy w dniu premiery czy 5 lat później) to wam nic nie są winni. I tak gorzej niż ze Star Citizenem nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca ArNie (dot. gsc) znasz dowcipy z tekstem: ...to potrzymaj mi piwo... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Wyjdzie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca A ile razy była przekładana premiera CCz? GSC po prostu idzie drogą tradycji Zastanawia mnie tylko dlaczego tak nieustannie strzelają sobie w stopę, zamiast rok temu napisać, że gra wyjdzie, załóżmy w 2025 roku. I nie chować się za tym, że jest wojna, bo się nie wiedzie itd. Zresztą oficjalnie przenieśli się poza Ukrainę, także, o czym tu mowa. Kolejna sprawa, że niby co gruntownie poprawią do listopada? Potrzebują ok. 60 dni, żeby połatać grę i ją wydać? Jeżeli nieustannie przesuwają to, co nieuniknione, to pomyślcie, w jakim stanie jest gra. Będzie, to będzie, nie będzie, to nie. Zawsze można skupić się na S1, a jest na czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Kiedyś powiedzieli, że w obronie ojczyzny zginął jeden, który wymyślił naszywkę wolności i dużo więcej. @Agrael ma rację i gra wyjdzie najszybciej na 2025, ale będziemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca A zakład ze w ostatniej chwili znowu przeniosą? xD Bedą tak przesuwać do usranej śmierci i nie wydadzą tej gry ja zdąże nowy komp kupić a gry jeszcze nie będzie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca @Karozilla zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Zeby nie było niedomowień i innych takich tam sobie, pd początku nawijałem, że będą przenosic premierę bo więcej jest warta gra na niepewności i życzeniowym czekaniu niż wydanie produktu po którym by znowu musieli tyrać po nocach nad stalkerem 3. Na 100% w 2025 będzie lipa, bez sosny i nie ma o co sie zakładać, to jest pewne jak rigor mortis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 20 godzin temu, vidkunsen napisał(a): ArNie (dot. gsc) znasz dowcipy z tekstem: ...to potrzymaj mi piwo... . Nie wierzę w to, że zrobią coś TAKIEGO Nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Wiara czyni cuda. Wiara w cuda ich nie czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca GSC ma pojawić się na Gamesconie. Niby z nową wersją demo do ogrania. Impreza jest od 21 do 25 sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Dziś był pokaz gameplay'u z stalkera 2 😛 https://www.twitch.tv/videos/2222453287 Edytowane 12 Sierpnia przez Naznaczony2001 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Jak na GSC to strasznie długi materiał. Troszkę szkoda, że w przeważającej części skupili się na zaprezentowaniu Bagien, ale okej - postaram się nie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Agrael napisał(a): Jak na GSC to strasznie długi materiał. Troszkę szkoda, że w przeważającej części skupili się na zaprezentowaniu Bagien, ale okej - postaram się nie narzekać Osobiście mam mieszane uczucia, niby coś ten materiał wnosi.. niby nie.. A najlepszy jest ziomek który ciągle czyta z kartki 🫣😂 Do kamery to chyba tylko raz się spojrzał 🤔 Edytowane 12 Sierpnia przez Naznaczony2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi