tom3kb Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @zygadełko daje się zrobić z wersji 1.0006 np 1.0004, poczytaj sobie o czymś takim jak downgrade patcha. Ale w wersji GOGowej jest to chyba mocno utrudnione, a na polskiej wersji to już w ogóle. Mało info w necie. Tu też. Ps. No na oświetleniu statycznym to raczej tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @zygadełko Jest wyjście, ale wymaga trochę dobrych chęci i czasu. Na forum są dostępne repacki podstawowych gier wstawione przez @Pirunvirsi . Ich zaletą jest to, że z nich możesz sobie poskładać podstawki albo rosyjskie, albo po doklejeniu dodatkowych części, podstawki polskie. Nie wiem jak teraz tam jest zrobiona podstawka CCz, ale kiedy ja ją pobrałem, była w wersji v.1.0004 i miała patche w formie gamedata do podwyższania wersji. Pobierz te repacki ( każda podstawka w środku jest oddzielnie ) i zrób sobie te, które na początek będą Ci najbardziej potrzebne. Tylko nie stawiaj modów na te poskładane podstawki. Niech będą "świętymi krowami". Aby na nich postawić moda, zrób ich kopię, zmień jej nazwę na nazwę moda i dopiero uzupełnij o mod. Skrót od silnika na pulpit i gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker1234554321 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 witam może to zabrzmi glupio ale probowalem kilka razy zainstalować to i poległem za kazdym razem czy można poprosić o odpowiednia insttukcje instalacji krok po kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Stalker1234554321 mój post z poprzedniej strony z 26 marca. Przeczytaj sobie żeby uniknąć problemów. W skrócie do folderu gry wypakuj gamedata moda w wersji CE, a potem spolszczenie też dla CE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygadełko Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jeszcze Was pomęczę chwilkę... Jako, że jestem za cienki w uszach na to by cofnąć GOGową wersję Cienia z 1.0006 do 1.0004, wpadłem na coś innego. Co sądzicie o modzie (grze) Lost Alpha? W necie czytałem bardzo skrajne opinie zarówno za jak i przeciw. Jeśli warto, to skąd najlepiej pobrać stabilną i spolszczoną wersję? Czy instalacja jest skomplikowana? Dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @zygadełko Z tym pytaniem to do tematu LA lub LADC. Tam już masz wyłożoną kawę na ławę, a jak będziesz nadal miał problemy, to pytania też tam stawiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker1234554321 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 4 minuty temu, zygadełko napisał: Jeszcze Was pomęczę chwilkę... Jako, że jestem za cienki w uszach na to by cofnąć GOGową wersję Cienia z 1.0006 do 1.0004, wpadłem na coś innego. Co sądzicie o modzie (grze) Lost Alpha? W necie czytałem bardzo skrajne opinie zarówno za jak i przeciw. Jeśli warto, to skąd najlepiej pobrać stabilną i spolszczoną wersję? Czy instalacja jest skomplikowana? Dziękuję:) Also jak naprawde juz nie umiesz usuwać plikow to eystarczy je nadmienić w glownym folderze i wszystko będzie cacy Link do 1004 znajdziesz na forum, wystarczy wpisać "degradacja patcha" @Tom3kb dzięki za rade dziś wieczorem ogarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @zygadełko jak chcesz grać w mody po polsku to gdzie masz szukać jak nie tutaj. Te główne mody mają swoje działy to łatwo znaleźć chyba? A jak nie to zawsze możesz tytuł wpisać w forumową szukajkę to znajdziesz. Co do Lost Alpha to tylko w ostatnią rozbudowaną wersję warto pograć. Choć nie jestem wielkim fanem to i tak dałbym 7/10 i ma swój klimat. A na poprzedniej stronie dałem ci linka do postu z paroma samodzielnymi modami jak LA, zerknij sobie i np obczaj też Oblivion Lost Remake 2.5. No i potem pisz w tematach odpowiednich modów. LA DC -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickozak Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Zainstalowałem wszystko i problem z fs game cannnot open file check your working folder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 @Mickozak czy utworzyłeś skrót do .exe (bez bin w "Rozpocznij w")? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 @Anton Gorodecki jedno z możliwych rozwiązań Gra była zainstalowana na dysku systemowym w ProgramFiles więc to też mógł być problem. Dowiemy się jutro bo autor podpytywał mnie też na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Przy poprawie wstawki dorzuciłem wersję Full na nasz serwer. Lepiej być zapobiegliwym I mała informacja. W tej paczce są również dodatki. Większość się uchowała i została rozpisana we wstawce, ale w samej paczce mogą znajdować się też inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi