kanon1022 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września @Szczepan9205 Dzięki fps mam 160 raz więcej raz mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Witam czym to wyleczyć , ta mała ikonka po lewj na dole . I czy musi być tak długi czas leczenia , może można go gdzieś zmniejszyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września @kanon1022Tego się nie da wyleczyć bo to ikonka przeciążenia 😅 A czy da się skrócić czas leczenia to wątpię bo gdyby się dało to chyba w menu dodatków by była zakładka od tego, a nie pamiętam czy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września @Szczepan9205 Dzięki sprawddzałem menu dodatków , ale nie mam podglądu opisów jak najeżdża się myszką wcześniej coś takiego było . Zgineła mi też animacja użycia apteczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Cytat W Mod Organiser 2 dostępne są dwa profile, jeden z obrażeniami kończyn (podstawowy BHS) i drugi ze standardowym paskiem zdrowia (bez obrażeń kończyn - NO BHS). no właśnie że ja nie wiem jak ale ja mam tylko domyślnie jeden "tryb" i nie wiem jak przywrócić to by zranienia były pokazane na kończyny......-ktoś wie może jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października ktoś wie jak powrócić do tego tak jak w stalker gamma by uszkodzenia kończyn były? ja nie mam zapisanego w MO2 innego profilu jak już bez uszkodzeń kończyn...-mimo iż tak jest w poradach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sielislaw Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Ludzie pomóżcie- gdzie jest wejscie do radioaktywnego warsztatu pod Rostokiem? znalazłem w Dziczy a szukałem w Rostoku i się zeszło przed przejsciem na Rostok po prawej stronie jest taki niby warsztat, niby garaz i tam znalazłem przejście (drzwi) do lokalizacji bardzo sekretnej z teleportami aby dotrzeć do warsztatu po trzeci artefakt dla prof. Markova --- świetny ten Custom ale długo się ładuje i to psuje klimat, dokupiłem 16 GB ramu i trochę pomogło ale kurde jak dostaniesz kulkę to trzeba czekac ponad minutę na wgranie sava Edytowane 12 Października przez Sielislaw rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października @Sielislaw Dzicz, a fabryka Rostok to w wielu modach synonim tej samej miejscówki za Barem więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października @Sielislaw Hmm... to dość długo Ci się ładuje. Zgaduję, że masz pewnie Customa na zwykłym dysku HDD? Te duże modpacki na Anomaly autorzy zalecają wrzucać na SSD i wtedy ładowanie nie zajmuje tak długo. Ja mam na SSD i się dość szybko wczytuje wszystko, może w ok. pół minuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sielislaw Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października @Szczepan9205 mam na SSD M2 więc nie wiem czemu tak długo ładuje... może trzeba już pomyśleć nad zmianą procka? Zwykłe Anomaly ładuje się kilka sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października @SielislawHmm, skoro tak to możliwe, że procek nie daje rady. A jaki procek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sielislaw Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października (edytowane) @@Szczepan9205 u mnie jest tak: Procesor: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor RAM: 32.0 GB Pamięć masowa (2): SSD M.2 - 953.9 GB,SSD M.2 - 953.9 GB Procesor graficzny: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti gram w rozdzielczości 3440 x 1440 powinno hulać a jednak kicha Dziękuję za spolszczenia- jesteś Kozak @Szczepan9205! Edytowane 13 Października przez Sielislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października @SielislawNa coś masz opcje graficzne w grze, zmniejsz sobie żeby ci się szybciej wczytywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sielislaw Opublikowano 16 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października Chłopcy znalazłem sposób na długie ładowanie, co prawda pocieszny ten sposób ale robotę robi. Gdy padniecie to nie naciskajcie F9 lecz SPACE i wtedy gra wyjdzie do MENU, następnie ENTER i zacznie się wczytywać ostatni zapis W taki oto sposób zszedłem z ładowaniem 1.02 minuty do 35 sekund! @tom3kbżadne ustawienia grafiki nie przyspieszają ładowania savów -- siedziałem testowałem wszystko. odczyt dysku M.2 7400 MB/s i zapis 6000 MB/s widać na Customa za wolne i tu już chyba trzeba NVMe 5.0 x4 z szybkościami ponad 10000 MB/s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 57 minut temu, Sielislaw napisał(a): to nie naciskajcie F9 lecz SPACE i wtedy gra wyjdzie do MENU, następnie ENTER @tom3kb Lepiej późno niż wcale nauczyć się tego co od zawsze wyświetla się w grze po śmierci 😁 Grunt, że pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilij150 Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Wie ktoś z was jak wyłączyć ten tryb kreatywny? Amo się nie kończy, zdechnąć nie idzie nawet. Gdzieś w MCM można to wyłączyć? Ikona z prawej przekreślona czacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada @wasilij150 a tryby gry to się nie wybiera na początku rozgrywki? Przy wyborze nowej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasilij150 Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Teraz, tom3kb napisał(a): @tom3kb Jak zwykle mistrz przetrwania dla postępu i dla gry trudny, wybrałem łagodniejsze i dalej to samo, nic nie klikałem więcej, ale w MCM nie znalazłem opcji dla nieśmiertelności @tom3kb DOBRA TEMAT ZAMKNIĘTY. Okazało się, że to egui, ruskie to jednak kręcą w tym......... Można grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi