Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Cytat

W Mod Organiser 2 dostępne są dwa profile, jeden z obrażeniami kończyn (podstawowy BHS) i drugi ze standardowym paskiem zdrowia (bez obrażeń kończyn - NO BHS).

no właśnie że ja nie wiem jak ale ja mam tylko domyślnie jeden "tryb" i nie wiem jak przywrócić to by zranienia były pokazane na kończyny......-ktoś wie może jak to zrobić? 

Ludzie pomóżcie- gdzie jest wejscie do radioaktywnego warsztatu pod Rostokiem?

znalazłem w Dziczy a szukałem w Rostoku i się zeszło :D  przed przejsciem na Rostok po prawej stronie jest taki niby warsztat, niby garaz i tam znalazłem przejście (drzwi) do lokalizacji bardzo sekretnej z teleportami aby dotrzeć do warsztatu po trzeci artefakt dla prof. Markova --- świetny ten Custom ale długo się ładuje i to psuje klimat, dokupiłem 16 GB ramu i trochę pomogło ale kurde jak dostaniesz kulkę to trzeba czekac ponad minutę na wgranie sava ;) 

Edytowane przez Sielislaw
rozwiązanie

@Sielislaw Hmm... to dość długo Ci się ładuje. Zgaduję, że masz pewnie Customa na zwykłym dysku HDD? Te duże modpacki na Anomaly autorzy zalecają wrzucać na SSD i wtedy ładowanie nie zajmuje tak długo. Ja mam na SSD i się dość szybko wczytuje wszystko, może w ok. pół minuty? 

@@Szczepan9205 u mnie jest tak: 

Procesor: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor             
RAM: 32.0 GB
Pamięć masowa (2): SSD M.2 - 953.9 GB,SSD M.2 - 953.9 GB

Procesor graficzny: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

gram w rozdzielczości 3440 x 1440

powinno hulać a jednak kicha :D 

Dziękuję za spolszczenia- jesteś Kozak @Szczepan9205!

Edytowane przez Sielislaw

Chłopcy znalazłem sposób na długie ładowanie, co prawda pocieszny ten sposób ale robotę robi. Gdy padniecie to nie naciskajcie F9  lecz SPACE i wtedy gra wyjdzie do MENU, następnie ENTER i zacznie się wczytywać ostatni zapis ;)  W taki oto sposób zszedłem z ładowaniem 1.02 minuty do 35 sekund! @tom3kbżadne ustawienia grafiki nie przyspieszają ładowania savów -- siedziałem testowałem wszystko. odczyt dysku M.2 7400 MB/s i zapis 6000 MB/s widać na Customa za wolne i tu już chyba trzeba NVMe 5.0 x4 z szybkościami ponad 10000 MB/s.

• 4 tygodnie później...
Teraz, tom3kb napisał(a):

@tom3kb Jak zwykle mistrz przetrwania dla postępu i dla gry trudny, wybrałem łagodniejsze i dalej to samo, nic nie klikałem więcej, ale w MCM nie znalazłem opcji dla nieśmiertelności

@tom3kb DOBRA TEMAT ZAMKNIĘTY. Okazało się, że to egui, ruskie to jednak kręcą w tym......... Można grać