Szczepan9205 Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Ogółem to też (moim skromnym zdaniem) gratulacje za podejście Vivient Teamu do społeczności bo wydali nową wersję, ale tak jak już wspominałem - nie dali nawet znać co się zmieniło względem poprzedniej wersji, linki do nich usunęli i wszystkie pliki spolszczenia trzeba było na nowo porównywać, żeby wychwycić zmiany, ale na szczęście zmiany były głównie graficzno-gameplay'owe. Mam tylko nadzieję, że nie wpłynęły na napisy bo długie godziny spędziłem na dodaniu ich i jak się okaże, że nie działają to się chyba potnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 20 minut temu, kilerstalker napisał(a): @OldMan Jak patch może nie rozwalać nowszej wersji gry od niego? Nic takiego nie napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerstalker Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego @OldMan Wiem, że nic takiego nie pisałeś tylko o to, że pisałeś: Cytat Sprawdzałem ten patch i wszystko jest ok. Był jeszcze jeden posty (już usunięty) w którym pisałeś, że moje logi nie są jasne, a tam jest czarno na białym. Zresztą to wszystko nie ważne, ważne jest to, że teraz są nowe linki i wszystko działa. 😀😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMandalorian Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Wywala mi error że nie znaleziono pliku system.ltx w folderze gamedata/configs gdy próbuję rozpocząć nową grę, ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca mam to samo co ty MikeMandalorian,nie znaleziono pliku system.ltx w folderze gamedata/configs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca A odpalacie moda z pliku DC_Mod.exe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca tak,z tego pliku próbowałem i z binaries też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca @toldi i reszta, a nie macie jakichś ruskich literek w ścieżce do moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca faktycznie,tyle gram w różne mody i nie pomyślałem o tym,ale jest następny log,jak chcę wejść w ustawenia wywala taki o to log FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitTabControl [error]File : D:/XRAYENGINE/GitProjects/ixray-vivient/src/xrGame/ui/UIXmlInit.cpp [error]Line : 774 [error]Description : XML node not found [error]Argument 0 : video_adv:radio_tab_ao_options [error]Argument 1 : ui\ui_mm_opt_16.xml odpala normalnie ale jak zmienie ustawienia za jakąś chwile wraca spowrotem do ustawień takie jakie były na początku przed zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca @toldi A łatkę do spolszczenia wrzuciłeś? Ten błąd wyskakuje jeżeli na mod (w wersji z 25.12.2023) wrzuci się tylko spolszczenie, trzeba wrzucić łatkę i wtedy błąd zniknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Wypakowałem se pliki i podmieniłem udźwig i taki błąd: FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CSpecificCharacter>::GetById [error]File : D:\XRAYENGINE\GitProjects\ixray-vivient\src\xrServerEntities\xml_str_id_loader.h [error]Line : 113 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : actor stack trace: Nawet jak nic nie zmieniam i po prostu plik actor.ltx jest w creatures... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Okej problem rozwiązany. Nie te pliki wypakowałem :E Jest do tego spawner może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Kofobew: https://drive.google.com/file/d/1b8VMj1BwqoW60okXxiA56oTdA5_vAjpi/view https://disk.yandex.ru/d/UHuQ2UtXQM_Skw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Spoko Kofobew, jakby co to pytaj, znajdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Ciekawy mod tylko goście co to robili chyba jakiś fetysz na te pieprzone snorki mają bo gra zaspamowana nimi jest tak samo jak nibyniedźwiedziami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Jak dostać się do tych cholernych drzwi w labiryncie bo już k*rwicy dostaję a w necie g*wno idzie znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca @kofobew Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Kofobew (od 14:30): Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia panowie kumpel podrzucił mi tego moda wszystko git zainstalowane ale jak odpalę mod działa zaś kłopot jest z brakiem dostępu do opcji moda wywala w pulpit z takim błędem,spolszczenie plus łatka jest jak trzeba na swoim miejscu bo działa prawidłowo. OTO LOG Z MODA :--- xray_armag.log ktoś coś kuma ten klimat a oto zrzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia siemka. Jestem na Jantarze mam SEVA i antybiotyk od doktorka, ale nie mogę wejść na teren fabryki. Od razu zabija mnie psi 😞 co robić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia @miki19941 Powiedz mi taką rzecz... zabija Cię promieniowanie psi bo wszedłeś na teren fabryki i latasz po nim jak poparzony czy przeszukałeś ciało naukowca leżące na placu obok Kamaza zaraz za wejściem i zebrałeś z jego trupa hełm psioniczny ? Bo jeśli wbiłeś na teren fabryki i próbujesz najpierw rozstrzelać wszystkich zombifikowanych i mutanty, żeby dopiero potem przeszukiwać trupy to im dłużej się kręcisz po terenie fabryki bez przeszukania tego trupa tym gorzej dla Asystenta i może dlatego giniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) ledwo co weszłem za bramę to od razu szybko ubywa hp. A zadnego trupa w okolicy i auta nie widzę. Po prawej stronie mam aktualnie na zapisie tam gdzie się zbierało próbki z tego kwiatka. Podeślij foto gdzie ten koleś dokładnie lezy albo na minimapie. Bo zaraz zabramą jak jest główne wejście na fabrykę to żadnego auta nie ma. Wszędzie polatałem. A o zabijaniu zombi i lataniu wewnątrz to nie ma co. Tylko przekroczę bramę i śmierć Edytowane 11 Kwietnia przez miki19941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Hmm już trochę czasu minęło odkąd przechodziłem Łapacza... ale jeśli dobrze pamiętam to najpierw było trzeba zebrać kwiaty i przy zebraniu ostatniego z nich przenosiło nas do Purgatorium, a po powrocie nad Jantar wracaliśmy do bunkra i do profesora, a ten przygotowywał lek dla Smirnowa, ten wyruszał do fabryki i po upływie doby w ciągu której kapitan się nie odzywał Asystent uznał, że rusza w pojedynkę do labu, po czym dostawaliśmy lek od profesora i obstawa bunkra doprowadzała nas pod wejście do fabryki. No i z tego co ja pamiętam jak grałem to wchodziłem bez problemu na teren fabryki, wybijałem to co nas atakuje na początku, zbierałem hełm z ciała naukowca i potem już do momentu dotarcia do budynku w którym jest zejście do X-16 promieniowanie praktycznie nie zadawało mi większych obrażeń Z tego co też pamiętam no to bez odpowiedniego kombinezonu profesorek odmawia nam wydania leku także jeżeli Ci go wydał to nie wiem... może za wiele czasu spędzasz na wybijaniu zombifikowanych i mutantów? Ja większość nich wybiłem przed wejściem na teren fabryki używając optyki karabinu, ale z tego co też pamiętam to bez problemu byłem w stanie przeszukać wszystkie ciała zombifikowanych i dopiero sobie hełm zbierałem... no chyba, że grasz na najwyższym poziomie trudności to wtedy może trzeba się pospieszyć. Ewentualnie możesz spróbować na pałę wbiec na teren fabryki i od razu do ciała naukowca, żeby hełm zebrać, a dopiero potem wybijać mutki i zombiaki, a przed wbiegnięciem użyć psi-blokera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi