Agrael Opublikowano 28 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Jak coś, to modzik trafił również na nasz serwer. Przy okazji wrzucam rozmieszczenie układów elektronicznych na Wysypisku. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca O akurat dobrze bo latam po tych hałdach i ciągle mi czegoś brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Czy na początku dostępny jest tylko bar? mam kilka zadań na innych lokacjach ale mod nie puszcza, na wysyp i magazyny nie ma tekstur a przy wejściu na dzicz ginę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca @cez137 tak tylko Bar pomimo zadań na innych lokacjach, po rozmowach ze stalkerami o gościu okradającym schowki (jedno z zadań) ruszysz na Wysypisko i dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca @cez137 zawsze potrafi wywołać u mnie uśmiech ! Skoro takie pytania zadaje na pierwszej lokacji, to już wiem jakie będę pytania kolejne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca @OldMan 2 godziny temu, OldMan napisał(a): @cez137 zawsze potrafi wywołać u mnie uśmiech ! Skoro takie pytania zadaje na pierwszej lokacji, to już wiem jakie będę pytania kolejne No ale jakie pytania?🤣 pomyślałem że mam coś skopane, a mało to razy w tych modach jest coś skopane że dojść nie idzie co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Wszystko się zgadza i moja uwaga nie była złośliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Ludziki, jak wyjść z x18? wszystko mam, co trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca A znalazłeś "Serce Chimery"? Ze zrzutu ekrany wygląda, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) @OldMan mam na pasie Edytowane 9 Lipca przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 1:23:00 - serce chimery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca No to śmiało, po prostu idź w górę. To jest lab x-18 i wejście jest wyjściem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Nie wie ktoś może gdzie jest ten laptok? i jak wejść do tej części bazy? bo może tam ale nie wiem jak tam wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Wejście do bazy jest to co zawsze Nie pamiętam dokładnie, ale laptop powinien być w skrzyni, w miejscu gdzie stał mechanik bandytów. Chyba do jej otwarcia potrzebny będzie klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca @OldMan nie chodzi mi o wejście do bazy tylko o wejście do tej drugiej części bazy tam gdzie w podstawce był Dzik, a u mechanika nie ma żadnej skrzyni, coś chyba mylisz mody, albo ja jej nie znalazłem a o kluczu w tym zadaniu nie było mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Nie pomyliłem modów z tym, że do otworzenia skrzyni nie jest potrzebny klucz. Masz zlecenie na zabicie wszystkich bandytów w ich bazie i laptop jest w tym miejscu o którym pisałem. Na filmie powyżej 2:27:49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca @cez137 A to co jest? Maszyna do pisania? 😅 Spoiler Druga sprawa - Dolina Mroku w OwO III jest przeniesiona z Czystego Nieba i do tej drugiej części bazy jak się nie pokombinuje to nie da się wejść bo przejścia są zagrodzone. Zresztą i tak nic tam nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca @OldMan @Szczepan9205 dobra, mieliście racje, ja po prostu jej nie zauważyłem ale klucz tam niepotrzebny , to było ostatnie zadanie, skończony, pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukeTheWizard Opublikowano 28 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Ano ludziska - modzik skończony. Super się grało, zwroty akcji dość ciekawe. Ogólnie cała trylogia jest warta polecenia. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy się przyczynili do udostępnienia po naszemu całej trylogii. Pozdro bratany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Coś w naszej pobieralni brakuje w katalogu moda pliku luncher.exe, na google drive jest wszystko. Wypadałoby to sprawdzić. Po prawej pliki z naszej pobieralni, po lewej z google drive. Ogólnie mod taki sobie, wkurza brak dowolności wykonywania zadań, ma być tak jak autor zaplanował. Brak artów, mało i mizerne schowki. Z braku laku da się pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi