tom3kb Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca @Szczepan9205 a coś widziałem jakiś plac budowy czy coś? Ale nawet nie chciało mi się dreptać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIQIDATOR Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca @tom3kb Istnieją cztery piętra podziemnych laboratoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Wspomniałem o tym laboratorium - 23.06.2024, laboratorium ma 4 poziomy, najpierw uruchamiamy windę, potem mozolnie z samego dołu otwieramy drzwi/krata z każdego poziomu na klatkę schodową. Sporo atrakcji w formie mutantów, ukatrupienie kontrolera powoduje brak mulenia kompa na lokacji. Jest to drugie w martwym mieście laboratorium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9797 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Witam nie umiem znalesc zadnych dokumetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia @adam9797 no to szukaj, szukaj. Albo na yt wpisz "dead city epilogue документы" i oglądaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9797 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DukeTheWizard Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Czołem bratany. Zacząłem grać i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem oczywiście na plus. Zobaczymy jak będzie dale, jak na razie nie zacina się a grafika jest fantastyczna. Poza tym uwielbiam zagadki i eksplorację terenów. Pozdrawiam serdecznie kochani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoline Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Z fajnych itemków na Kordonie ( na dobry start) : -w bazie wojskowej na strychu : pancerz Bułat, hełm taktyczny, celownik PSO-1M2 -w wiosce Nw mapy ( obok alternatywnego przejscia na Wysypisko) , na strychu : PP-2000 z celownikiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Mi na razie najbardziej z broni przydaje się xm8 z Wysypiska z 100 nabojowym bębnowym magazynkiem beta c-mag, przydatny na tych wszystkich wkurzających najemników w egzo co łykają wiadra kulek na klatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoline Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) PP-2000 i Xm8 maja taki sam dmg w grze ( w sumie idiotyzm jak porówna się w realu energię kulek 9mm Para i natowskiego pośredniego .223), natomiast XM8 mi sie nie podoba w grze z jednego powodu : tragicznie niskie reliability ( większość broni z moda w kal 5,56x45 ma to o wiele lepsze ). No i w grze dostępność 9x19 jest niebywała. Praktycznie większość dropi pistolety w 9 mm PAra albo .45 ACP od poczatku gry. Natomiast 5.56x45 masowo pojawia się troche dalej ( razej z najemnikami) Edytowane 11 Sierpnia przez smoline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim1562164334 Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Czy może ktoś wie jak w tym modziku zwiększyć udźwig i skok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Czy ma ktoś może rozpakowany config ? Całkiem przypadkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Kurcze. Przecież ja go mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoline Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia W dniu 18.08.2024 o 14:52, Elkitrim1562164334 napisał(a): Czy może ktoś wie jak w tym modziku zwiększyć udźwig i skok Artami najlepiej : piórko lub śmigło ( odpowiednio +45 i +30) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Elkitrim1562164334 spałner: https://stalkerfile.ru/k8UT6T6aV0Lrpyt/file Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoline Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września (edytowane) W remizie tez nie znalazlem arta. Tak samo jak w watku wspomniano : teleporty, obie fleszki. Ale gdzie art nie mam pojęcia. Poza tym mam wątpliwość czy detektor gałązka jest na pewno lepszy od elite plus ( a ktos tak wspominał). Acha w najnowszej wersji moda: w Rudym Lesie dokument jest w innym miejscu niz w filmie LIQidatora. Też w kopalni za czołgiem, ale nie w rurze, tylko w głównym pomieszczeniu w skrzynce elektrycznej ( pomieszczenie gdzie jest duża półka z skrzynkami - wszystkim znane : tam gdzie w innych modach jest kontroler albo stalkerzy). Przy okazji : po wzieciu dokumentu nie trzeba zasuwać z powrotem z buta, winda to skrót do Leśnika Edytowane 1 Września przez smoline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi