Vorenus Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Od około 2 tygodni nie działa mi GG 7,7 - odinstalowałem program, potem zainstalowałem ponownie. W trakcie tej nowej instalacji zorientowałem się, że niektóre pliki nie odinstalowały się i spróbowałem usunąć je "ręcznie". Niestety, ani z windowsa ani unlockerem nie jestem w stanie ich usunąć i GG nie działa dalej. Wie ktoś co zrobić w tej sytuacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Spróbuj odinstalować z głębokim skanowaniem rejestru. Wykorzystaj darmowy progam Revo Uninstaller 1.91 (link do pobrania poniżej): http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uninstaller,Program,Windows,12741.html A tak w ogóle to fajnie, że w końcu wróciłeś na łono Forum :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Jak to nie pomoże to zawsze masz tak samo lekkie programy nieoficjalne jak: Kadu czy Miranda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Jest tutaj lista dobrych narzędzi do tego typu dolegliwości..polecam Narzędzia do usówania plików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Dzięki Panowie za porady - właśnie robię pełny scan systemu, Kaspersky znalazł 3 zagrożenia - trojany. Kazałem programowi usunąć te pliki i póki co scan idzie dalej - napiszę co będzie z GG po zakończeniu scanowania i ew. skorzystaniu z podanych przez Was programów. Dzięki Yurek ale jeszcze na dobre przez jakiś czas nie wrócę. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dzięki Panowie za porady - właśnie robię pełny scan systemu, Kaspersky znalazł 3 zagrożenia - trojany. Kazałem programowi usunąć te pliki i póki co scan idzie dalej - napiszę co będzie z GG po zakończeniu scanowania i ew. skorzystaniu z podanych przez Was programów. Dzięki Yurek ale jeszcze na dobre przez jakiś czas nie wrócę. :( Zainstaluj Mytribe. Lepszy program od Gadu gadu jak dla mnie. Chociaż używam teraz GG bo my tribe był w fazie testów i kraszowało go często. Trzeba sprawdzić jak ten program działa teraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Yurek - jesteś superszpec! Miałem dwa trojany i pewnie przez to nie mogłem usunąć tych plików z Program Files, bez trojanów wywaliłem je unlockerem, potem pogrzebałem w ustawieniach GG i już wszystko ok - dzięki jeszcze raz. A Ty dino zostań lepiej przy GG, bo ten Mytribe jest programem tylko dla dorosłych. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Nie używam żadnych komunikatorów i jestem szczęśliwy z tego powodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A ja jestem wierny Tlenowi który umożliwia mi również kontakty GG - i nie sprawia problemów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts