Vorenus Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Od około 2 tygodni nie działa mi GG 7,7 - odinstalowałem program, potem zainstalowałem ponownie. W trakcie tej nowej instalacji zorientowałem się, że niektóre pliki nie odinstalowały się i spróbowałem usunąć je "ręcznie". Niestety, ani z windowsa ani unlockerem nie jestem w stanie ich usunąć i GG nie działa dalej. Wie ktoś co zrobić w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Spróbuj odinstalować z głębokim skanowaniem rejestru. Wykorzystaj darmowy progam Revo Uninstaller 1.91 (link do pobrania poniżej): http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uninstaller,Program,Windows,12741.html A tak w ogóle to fajnie, że w końcu wróciłeś na łono Forum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jak to nie pomoże to zawsze masz tak samo lekkie programy nieoficjalne jak: Kadu czy Miranda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jest tutaj lista dobrych narzędzi do tego typu dolegliwości..polecam Narzędzia do usówania plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki Panowie za porady - właśnie robię pełny scan systemu, Kaspersky znalazł 3 zagrożenia - trojany. Kazałem programowi usunąć te pliki i póki co scan idzie dalej - napiszę co będzie z GG po zakończeniu scanowania i ew. skorzystaniu z podanych przez Was programów. Dzięki Yurek ale jeszcze na dobre przez jakiś czas nie wrócę. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki Panowie za porady - właśnie robię pełny scan systemu, Kaspersky znalazł 3 zagrożenia - trojany. Kazałem programowi usunąć te pliki i póki co scan idzie dalej - napiszę co będzie z GG po zakończeniu scanowania i ew. skorzystaniu z podanych przez Was programów. Dzięki Yurek ale jeszcze na dobre przez jakiś czas nie wrócę. :( Zainstaluj Mytribe. Lepszy program od Gadu gadu jak dla mnie. Chociaż używam teraz GG bo my tribe był w fazie testów i kraszowało go często. Trzeba sprawdzić jak ten program działa teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Yurek - jesteś superszpec! Miałem dwa trojany i pewnie przez to nie mogłem usunąć tych plików z Program Files, bez trojanów wywaliłem je unlockerem, potem pogrzebałem w ustawieniach GG i już wszystko ok - dzięki jeszcze raz. A Ty dino zostań lepiej przy GG, bo ten Mytribe jest programem tylko dla dorosłych. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Nie używam żadnych komunikatorów i jestem szczęśliwy z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A ja jestem wierny Tlenowi który umożliwia mi również kontakty GG - i nie sprawia problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi