kanon1022 Opublikowano 10 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia Witam komu oddawaliście czujniki , po znalezieniu Cymbała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia Kanon1022 - jest pełno modów do s 2 ale jak w/w Milas, mod działa ale czy będzie po dodaniu kolejnej łatki do łatki na łatce łatki ... . Monty Pajton: ... czy ciebie zawsze musi kłopotać w jakimś kłopocie jakiś kłopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia @vidkunsen Dzięki , no niestety już tak jest z tym kłopotaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano Piątek o 17:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:31 Witam nie rozumiem braciszków, po co jakieś mody, a tym bardziej TRAINERY, oj jo joj😮 nie ponimajet ja tego, ale ok. Przecież w zonie wszystko jest a nawet więcej. TRAINERY, OMG. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano Sobota o 00:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:40 Witam, wleciała całkiem fajna mapka z prawie wszystkimi znacznikami w grze może jakiegoś fana 100% gry zainteresuje Spoiler Link do mapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Sobota o 08:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 08:22 Spoko LisU - już ją wyżej wymieniłem/dodałem do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano Sobota o 12:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:33 A to przepraszam, sprawdzałem czy nikt wcześniej nie dodał ale nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano Sobota o 22:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:39 Gdzie Stalker 2 zapisuje stany gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano Sobota o 23:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:18 (edytowane) @gucio46 C:\Users\Admin\AppData\Local\Stalker2\Saved\Steam\SaveGames . Zrób kopie folderu. ps. Najważniejszym plikiem jest CampaignsSave.sav bez niego nie załadujesz żadnego stanu gry. Edytowane Sobota o 23:24 przez Marcx ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Poniedziałek o 07:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:53 Stalker 2 się sypie? Gracze docierają do momentu w grze, od którego nic już nie działa bez konsoli komend ... https://journal-tinkoff-ru.translate.goog/stalker-2-technical-issues/?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc https://dtf.ru/stalker/3226125-chestno-o-stalker-2-i-ego-problemah Spoiler Stalker Optimizer to darmowy mod, który znacznie redukuje zacinanie się obrazu poprzez optymalizację kompilacji shaderów i strumieniowego przesyłania zasobów. W zależności od posiadanej konfiguracji mod może dodać od 5 do 10 klatek na sekundę. Jeżeli graliście na granicy płynności, to zmiana może być zbawienna. https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/2?tab=description 34 mody do stalkera 2: Spoiler https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano Poniedziałek o 13:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:26 5 godzin temu, vidkunsen napisał(a): Gracze docierają do momentu w grze, od którego nic już nie działa bez konsoli komend To ja jeszcze do tego momentu nie dotarłem, chociaż mam już za sobą 121 godzin gry. Miałem co prawda kilka wylotów, ale wczytanie ostatniego zapisu załatwiło problem. Dodałem na początku gry kilka modów z nexusa - Stalker Optimizer, udźwig 200 kg i zerowy koszt napraw. Nie miałem problemu z myszką czy z zadaniem obrony Zalesia. Za to zostało mi w PDA kilka zadań pobocznych, które zrobiłem, albo nie ma opcji dialogu ze zleceniodawcą. Ma pojawić się niedługo kolejna olbrzymia aktualizacja, więc może większość problemów zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Poniedziałek o 15:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:51 Lepiej mieć w zanadrzu moda niz nie miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano Poniedziałek o 17:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:35 Jest w Prypeci i podobnie samo jak @smox. Problem z obroną Zalesia i w którymś laboratorium zapis robi się podczas scenki z kontrolerem. Jak się wczyta ten zapis to zostaje nieaktywny nieśmiertelny kontroler i zablokowane zapisy. Z problemów jeszcze niestety moim zdaniem za dużo chodzenia. W Zewie Prypeci przewodnik mógł zaprowadzić w każdą dziurę, teraz tylko bazy frakcji. Gdyby to chodzenie jeszcze miało jaki sens bo świat nie jest statyczny no ale jest. No jeszcze ten dość śmieszy problem po wypiciu "specjalnej wódki" z naukowcem. Po tym teraz zaraz po wczytaniu gry Skif ma zamknięte oczy na kilka sekund jakby się budził po wczytaniu zapisu. Z dziwnych rzeczy można też użyć przewodników żeby dostać się do baz wrogich już frakcji. Nikt nie atakuj, można handlować, ulepszać bron itd ale nie można wyjść bo drzwi zablokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecia Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Cześć czy ktoś napotkał problem z misją Poszukiwanie dawnej chwały w trakcie rozmowy z Richterem nie miałem obroży i po zakończonej rozmowie Richter wyparował z baru, gra skierowała mnie w kierunku wysypiska gdzie zabiłem psa z którego wypadła obroża i teraz znacznik pokazuje mi ze mam wrócił na hałdę by oddać obrożę. no i tu mam problem jak wracam do hałdy znacznik znika, a richtera nie mogę znaleźć wszędzie już biegałem łącznie z żurawiem dzwigu z poprzednich misji Richtera ani śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi