Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@Fiodor89 Jak sobie w przeglądarce otworzysz stronkę ze zmianami w patchu 1.1 to przeglądarka może Ci zaproponować tłumaczenie strony na polski, ale to zależy jaką masz przeglądarkę :P Niektóre nie proponują, ale mają opcję tłumaczenia wyświetlanej strony - wszystko zależy z jakiej korzystasz przeglądarki - @Marcx korzysta z Firefox'a, a on chyba ma wbudowaną funkcję tłumaczenia. 

@smoxMnie zapisy działają - mógłbym kontynuować fabułę, ale poprawki do translacji przestały działać 🙉 I co ciekawe - gadałem na Discordzie Gammy z ludźmi odpowiadającymi za mody do S2, które ingerują w tekst - wszystkie przestały działać po łatce 1.1. Niektóre graficzne też, a niektóre działają. 
Chyba GSC się nie spodobało to, że ludzie im zaczęli tak bardzo modyfikować grę 😂

@Fiodor89

Cytat

@Marcx kurde ja znajduję coś takiego tylko po angielsku. Nigdzie na steam nie widzę po polsku 

Dokładnie co na .PNG             Odnośnik / zakładka ' Niedawne wydarzenia i ogłoszenia '

=========================================================================================================================================================

@Szczepan9205   Raczej jest to wina  tego JEDYNEGO pliku zapisu kampanii który rejestruje wszystko co dzieje się w trakcie rozgrywki ......niczego nie aktualizując wstecz.   

SYSTEM zapisu jest nie do przyjęcia.   Odpowiada za mnóstwo wylotów lub uniemożliwia dalszą rozgrywkę.   Tak to sobie wymyślili.   Oczywiście wszystko szyfrowane. kompletnie bez sensu.

Edytowane przez Marcx

@Marcx Wątpię. Dla zaspokojenia swojej ciekawości puściłem nową grę i po rozpoczęciu nowej poprawki też nie działają, także ten JEDYNY plik nic raczej nie ma do rzeczy. GSC coś zmieniło i przez to wszystko przestało działać. Trzeba będzie teraz czekać, aż ktoś znajdzie rozwiązanie o ile znajdzie bo może to było celowe działanie ze strony GSC po tym jak zobaczyli jak im ludzie zaczęli modować grę zanim jeszcze sami wydali te obiecane narzędzia dla modderów :P

@Szczepan9205  A usunąłeś ręcznie 'stary' plik  CampaignsSave.sav ??   przed nową grą.   O tym właśnie mówiłem wyżej.    "rejestruje wszystko co dzieje się w trakcie rozgrywki ......niczego nie aktualizując wstecz. " 

Bez patcha  po 5h gry dajmy na to zdecydujesz, że eeee słabo zacząłem , zacznę od nowa i ładujesz nową grę albo pierwszy zapis dotychczasowy ( jeśli go jeszcze masz ) który masz jako auto zapis po 3min gry czyli kiedy przeskakujesz przez płot.  I jakie jest {było}  moje zdziwienie kiedy pierwszy raz rozwalił mnie poldek na barce a ekran ładowania pokazał  ..............."zginąłeś 18 raz."  Ma-ka-bra.

Edytowane przez Marcx

@MarcxNie, ale nie sądzę, żeby to był powód dla którego poprawki tekstu nie działają bo gdyby był to już ktoś by to podał jako rozwiązanie :P A aktualnie lekka gównoburza zapanowała wśród modderów i nikt póki co nie znalazł rozwiązania.

@Szczepan9205  Bo rozwiązania nie ma.  Ładując moda w/w plik zapisuje , że coś takiego został załadowane.  Wyrzucisz go ..........tego już nie rejestruje ON tam dalej jest.   Żeby usunąć moda z wpisu to trzeba przejść całą procedurę. !! i nic nie daje usuwanie ręczne czy tak jak u mnie z MO2. 

Nie mamy pańskiej kurtki i co pan nam zrobi.    Gówno burzy wcale się nie dziwię.  Chłopaki jeszcze nie dotarli do sedna.  Tak to jest jak robi się coś co ma być do wszystkiego. Najczęściej wychodzi do NICZEGO.

U mnie po wczorajszych aktualizacjach wszystko śmiga:) Gra szybciej się wczytuje. Tak jak pisałem wcześniej miałem kilka wylotów i kilka razy gra zatrzymała mi się podczas kompilacji shaderów.

Dodano - w dalszym ciągu gra zatrzymuje się co któryś raz podczas kompilacji shaderów. Przed tą pierwszą duża aktualizacją tego nie było.