kondotier Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 @tom3kb - Tak, widać to po figurze Figury. I jeszcze dwie 'kobitki" to nasze aktorki. Jak komuś się tła podobają, niech bierze i korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 @kondotier - masz swietny minimalistyczny pulpit. A dodatki"extra" tez niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 A mnie ostatnimi czasy, wzięło na bezkres wszechświata... @tom3kb Tak to "Kingsajz". Jeżeli mnie pamięć nie myli - Chmielnik vs Figura 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 U mnie bez rewelacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 U mnie przez te dwa lata niewiele się zmieniło. Doszła ładna pani na tapecie ( Kto zgadnie z jakiego filmu ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 @Agrael kto ma zgadnąć jak nie ja Atomic Blonde. Najlepszy jest komp mojego brata od 7 lat ta sama tapeta i nie potrzebuje jej zmieniać @patryg4 czysty pulpit bo anomalia wszystko zassała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Tak już marzenia nabierają rzeczywistości. ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi