Dżaku Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Archiwum wciąż u mnie się nie otwiera. Winrar i 7-zip zawiódł. Możesz je otworzyć, sprawdzałeś? Edytowane 21 Października 2012 przez Viper46820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Uuu dziwna sprawa. Jak pakowałem było "dobre" i wszystko było oki. Zaraz coś z tym zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Spolszczenie: http://www.sendspace.pl/file/52d99621ce76742bde89c39 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To jest spolszczenie do wersji Ultimatum, która chyba posiada inną fabułę i zadania. Na pewno będzie pasować do wersji 2.0? Mod skończy mi się pobierać dopiero za godzinę, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Kurcze, tego nie wiem, ale nic innego nie mam na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Nie wydaje mi się, do Ultimatum dodali nowe lokacje itp. Poczekam, aż Junx napisze, czy udało się naprawić archiwum do wersji 2.0. Tak swoją drogą, gdzieś wyczytałem, że Kardan wywala do pulpitu po zagadaniu do niego. To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Fakt. Ultimatum jest kapryśne. Co do Kardana nie pamiętam by był problem. Pokićkałem mody, przepraszam. Edytowane 21 Października 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 @ Cichy: Jemu chodzi o wersje WoD 2.0. @ Viper46820: Niestety, archiwum jest uszkodzone. Nie mam pojęcia jak do tego doszło, ale chyba już tego nie da się naprawić. Samo archiwum "z czasem" mogło się uszkodzić bo to było na starym dysku i może coś wtedy źle się przeniosło, ale jak dawałem spolszczenie w tamtym czasie [grudzień 2011] to było ono ok i nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Viper46820 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 To oznacza, że trzeba spolszczenie robić od początku? Cholera, niedobrze... Jedyne co umiem po rosyjsku to przeczytać zdanie w cyrylicy, a to stanowczo za mało na samodzielne tłumaczenie. Może ktoś posiada sprawne archiwum? Bardzo prosiłbym o wszelkie informacje, mod jest warty sprawnego spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opcja spania nie działa da się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucidstorm Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Ok grałem w tego moda w trybie hardcore, wiec chodziło o to żeby ani razu nie zginąć (inaczej od nowa hehe) Mod jest ciężki do przejścia w tym stylu bo w laboratorium odbierają ci bronie i pancerz, wiec poległem Zostało tylko 10 minut do końca więc skończyłem go mimo złamania swojej zasady. Ogólnie świetny mod, pięknie zrobione bronie, natomiast brak tu jakiejś zadowalającej końcówki, ot tak się kończy i nic dalej się nie dzieje. 9/10 ale byłoby 10/10 gdyby nie odebranie mi broni w lab. To było chamskie. Punkt 2.2 regulaminu proszę się z nim zapoznać i stosować. LD Edytowane 28 Lutego 2013 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Siemka ludziska moze ktoś pomoże bo mam lola z tym zadaniem i nie wiem co zrobić. Moge tam stać do usranej śmierci i nic się nie dzieje... http://img542.imageshack.us/img542/9964/ti5o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Spróbój wyciągnąć detektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Spróbój wyciągnąć detektor.Super dzięki za pomoc A teraz mam pytanie jak jestem w prypeci bo tak sobie polazłem to w pralni nikogo nie ma wiec jak wrócić do jupitera? Ten mod chyba nie ma stałych przejść między lokacjami tylko przenosi nas zgodnie z fabułą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Fis70 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Czyli, ze spolszczeniem kicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0O0X0O0 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) można innego lika na polonizację:We are sorry, the file was removed either by its owner or due to the complaint received sorry, nie zauważyłem drugiej strony forum :) Edytowane 5 Listopada 2014 przez 0O0X0O0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Prośba do autora polonizacji @Junxa o odnalezienie na swoim dysku plików spolszczenia i do Administracji o próbę odnalezienia w pobieralni forum bo link umarł. Odświeżyłem link do samego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zobaczę, ale wydaje mi się, że było dodawane do pobieralni, ale głowy nie daje. Poszukam na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Z powodu zagubienia polonizacji tego moda trafia on do Archiwum modów nie spolonizowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 I tak był kiepski i krótki więc dużo nie straciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Pomoże ktoś w Dolinie mroku mam samochód zabrać i w tym problem wciskam f i nic sie nie dzieje pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zobacz w opcjach sterowania, czy jest opcja uruchom (silnik itp) i czy masz przypisany klawisz. Spróbuj też, czy silnik nie uruchomi się klawiszem wyjmowania detektora. Detektor na ten czas przenieś do plecaka. Czasem można z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 O to chodzi że nawet wsiąść nie mogę i mam problem jak włączam pda to w ogóle mapy nic nie widać, szare jest nawet nie widać osiągnięć, nic a nic. Jeszcze jeden problem jak chcę z Kardanem pogadać to mi wywala do pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witamy serdecznie na Forum Prześledź proszę jeszcze raz proces instalacji moda - być może skopiowałeś jakieś pliki nie tam gdzie trzeba? Co do problemów z wylotem do pulpitu - aby pomóc musimy znać informację z LOGa - poniżej umieszczam link do poradnika jak to zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Też witam serdecznie jestem nowy i nie ogarniam jeszcze tego forum za bardzo . już wszystko ogarnołem zapomniałem pare plików usunąć z wersji wod 2.0 i pomieszały sie dlatego wszystko nie działało poprawnie ale nadal nie można wsiąść do samochodu w Dolinie Mroku chyba sie wgl nie da więc odpuściłem i poszłem dalej . A co do wylotów do pulpitu to mam za słabego laptopa poprostu i sie zapewne przeciąża czy coś i craschuje . Mam HP G61 . Dzięki za poradnik przydał sie . Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Stalkier1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi