gawron Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wlazło mi na oczy, że dokładnie dzisiaj mija 5 lat od premiery, moim zdaniem jednego z najlepszych MODów do STALKERA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Od tego moda zacząłem swoją przygodę z modami do STALKERA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Kiedyś jeszcze raz zagram w niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 NS5 TT2 mam go dalej na kompie i gram co jakiś czas żeby nie zapomnieć jak wygląda mod który ma ręce i nogi no i przydatny do wszystkich modów 10004 spałner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Podobnie jak GENERAŁ Gorodecki, TŚ były moim pierwszym modem. Z początku ogromne zainteresowanie, potem zaciekawienie bycia tą drugą stroną, ale bieganie w tę i z powrotem po elektrowni obrzydziło mi wszystkie trzy mapy (cea1, cea2 i sarkofag). Właściwie sam początek i takie wydłużanie? Łeee... Mimo tego dobrnąłem do końca i absolutnie nie żałuję; dla fanów praktycznie bezwylotowych, stabilnych i, bądź co bądź, trudnych pozycji, absolutny must have. I nie zrażajcie się tymi cholernymi, wojskowymi terminatorami, którzy bez sekundy zawahania walą headshota - taki urok moda, z początku wielu trafia szlag, ale satysfakcja z rozłożenia ich na łopatki niemała. No i grawigun - mimo wszystko średnio mi pasuje do tego świata, ale szybko doszedłem do wniosku, że to świetna zabawka, którą targałem ze sobą do końca. Dnia 10.11.2014 o 08:22, gawron napisał: TT2 update final , stabilny , wciągający , w moim rankingu ścisła czołówka . O Tajnej Drodze i Fotografie rozpisałem się bardziej, teraz jakoś mi głupio, że na TŚ poświęciłem mniej miejsca. Ale tak jak powyżej: to świetna pozycja, zasługująca w pełni na miano modowej klasyki. Minusów jest gros małych i kilka większych, ale bledną przy satysfakcji z odkrywania kolejnych tajemnic Zony. PS: dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu paru rzeczy, które przegapiłem podczas gry, więc mam powód do przejścia TŚ raz jeszcze... Tym razem nieco zmieniając styl gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transadwens Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Mi mod bardzo się podoba, przechodziłem kilka razy, choćby dla samej fabuły i nowych, fajnych, choć czasami mocno niedopracowanych broni. Jedyne co mnie najbardziej wnerwiało od początku - puste mapy, praktycznie bez randomowych przeciwników. Raz wyczyszczona z kilku bandytów mapa czy lokacja na zawsze pozostaje pusta i nudna. W podstawce respawn grup przeciwników dawano frajdę z odwiedzania sektorów w nieskończoność. Tutaj mamy kilka kompletnie pustych lokacji (jak wysypisko, kordon, dolina śmierci itd), gdzie trzeba zrobić jakieś misje i może przy okazji ze scriptu do misji spotka się jakąś grupkę niemilców. Jest na to jakaś rada, żeby mapy ożyły i zaroiły się od różnych wrogich NPC? Edytowane 14 Grudnia 2019 przez transadwens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi