czernobyl10 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Tylko dlaczego "RUDY" ma czerwoną gwiazdę a nie polskiego orła piastowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Orła można mieć jedynie poprzez mody, w zwykłej wersji niestety nie ma orzełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 I co ma ktoś tego koda na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Kody masz na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Bardzo dziękuje za kod głosować można nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Mam na zbyciu kody z nr 9 Cd Actiona pisać pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Gram WOT już dość długo i mam już dość spory dorobek.Koło 8 tys. bitew i dość fajne czołgi na koncie. Należałem do 3 klanów ale obecnie wole grę bez klanu Gra jest bardzo fajna i gra mi się super dam kilka foto z mojego konta i zapraszam do wspólnej gry Nazwa mojego niku to waler1977 i dodam kilka foto z mojego konta. a tu przedstawię linie czołgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Odkąd ostatnio się wypowiadałem w temacie, nabrałem trochę doświadczenia, zarobiłem nieco sreberek i wszedłem klanu- najpierw SZRP a teraz jeżdżę w Akademii Zjaw. Gra jest super i w dodatku darmowa- jak gramy z głową to nie wydamy na nią ani złotówki. Jedyne co boli, to niezbyt ogarnięci sojusznicy na wysokich tierach, przez których nie raz się przegrywało bitwy... A swoją drogą, Waler11- czy jeździłeś 7 tierem w tą sobotę? Wydaje mi się, że jak jechałem Tigerem P to byliśmy w jednej drużynie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie wiem możliwe w Sobotę grałem CW CW- Clan Wars ( wojny klanów ) masz rację gra jest za darmo i gram w nią co dziennie. Pod wieczór przeważnie od 18 do 22 nie raz krócej .Puść mi zapke jak będziesz grał to pogramy razem w plutonie. Mam od 1 tieru po 9 . Nik gry to waler1977.dodam liste tierów jak wygląda moja. Drogi kolego odpowiem tobie na te proste pytanie dla czego na Rudym 102 nie ma Orła a jest tylko gwiazda Jest tak że na rudym jest gwiazda a nie orzeł bo Rudy 102 jest produkcji Chińskiej a Chiny jak wiadomo mieli oznakowanie czerwoną gwiazdę. A to taki mały link na zachętę przyszłych graczy http://worldoftanks.eu/pl/news/44/top-tree-113/ Kiedy uzbieram 2500 gold założę własny klan chętni mogą pisać kto by chciał się do mnie przyłączyć i walczyć w wojnach klanów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zrobię odkop, zacząłem dziś grać i mam parę pytań, ale to rano bo późna pora więc wiecie. Na razie bym prosił o rady dla początkującego. Idę w czołgi niemieckie i brytyjskie jakby coś. Screen z konta dam rano czy dobrze idę. /// Jeśli ma ktoś na zbyciu kod z nowego CDA to chętnie przyjmę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Gra ktoś jeszcze z was World of Tanks ? Jeżeli tak to z chęcią pogram w plutonie, nudzi mnie samotna gra. World of Tanks to taka odskocznia dla mnie momentami, jak mnie wkurzy stalker to odpalam właśnie tę grę, problem polega na tym,że też mnie wkurza Mało kto wie, ale interesuję się bronią pancerną Tak czy siak, piszcie śmiało a chętnie zagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja gram w Armored Warfare. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet chleb Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 a ja gram w war thunder world of tanks a Armored Warfare odinstalowałem bo czekam na balans 2.0 gram jeszcze w Mechwarrior online i czasami survarium,wows,wowp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A ja mam do sprzedania konto z dużą ilością golda i dziesiątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A pro po wot'a jakie macie wn8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Podkusilo mnie i zacząlem grać w WOT.Anatolij1969_19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ostatnio firma Wargaming postanowiła wprowadzić pierwszy polski czołg do gry o nazwie " Pudel ", czyli niemiecki zdobywczy Panther przez powstańców warszawskich. Oczywiście jako pasjonat broni pancernej, gracz wota i mistrz w wydawaniu pieniędzy na głupoty postanowiłem go kupić zaraz po wprowadzeniu. Kosztował mnie on.. Coś około 60zł, czy to mało, czy dużo-się nie wypowiadam ( aktualnie można go kupić nawet za prawie 200zł ), a przypominam, że jest to tylko VI tier. Gra się nim.. " Tak o ". Na pewno ma w sobie jakiś potencjał, udawało mi się nim rozegrać dobre bitwy, jak i takie, w których nie zrobiłem nic, bo wystarczy źle wyjechać a pojazdy wroga zrobią z nas sito. Nie mam wątpliwości co do tego, że firma wargaming wprowadziła Pudla tylko i wyłącznie dla zysku, ta firma, gdyby mogła to by nawet zajęła się prostowaniem bananów, by wycisnąć jakiś grosz z naiwnych graczy. Tak czy siak.. Jestem tym szczęśliwym posiadaczem Pudla i w sumie nie żałuję. W końcu to pierwszy polski czołg w tej grze można powiedzieć " unikat ". Parę screenów. Spoiler A tak się prezentował Realnie. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 @Agrael Pudel ? ja także go kupiłem i polecam, jak musicie szybko uzbierać na dany czołg to lepszej zarabiarki na VI tierze według mnie nie znajdziecie. Ja sam w 3 dni zarobiłem na VIII, która kosztuje mniej więcej 2 500 000 kredytów a jestem zwykłym pomidorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 DAD4-UT56K-RVNFG Kod dla nowych kont do World of Tanks. Ważny jest do 02.04.2018 Co w nim takiego jest ? - Czołg lekki, radziecki T-127 III poziomu - 7 dni konta premium - Jedno miejsce w garażu Marna zachęta dla nowych graczy, ale chyba lepsze to niż nic. Jak ktoś chce to niech skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 A co mi tam, też się zabawię w górnika. Do 31 grudnia można wylosować czołg premium VIII poziomu na 7 dni. Ciekawa sprawa dla kogoś, kto chciałby sobie podszkolić załogę i rozwijać nową gałąź pojazdów. Tutaj więcej informacji : https://worldoftanks.eu/pl/news/general-news/find-your-tank-quiz/ Ja dostałem chiński niszczyciel WZ-120-1 FT: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jak można grać we Wota... to syf straszny jest.. gold amo czołgi które nigdy nie istniały i które są pomysłami tylko i wyłącznie twórców wota.. i masa luda którzy od razu po rozegraniu 100 bitew są ekspertami w dziedzinie historii.. Polecam AW co prawda na forum też kibel i jeden mądrzejszy od drugiego ale gra się mega przyjemnie i żadnego złomu z dupy nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 A pewnie że syf - z tym się zgodzę. Wielokrotnie robiłem sobie dłuższe przerwy od tej gry, bo nie wytrzymywałem nerwowo. Z perspektywy czasu i wielu rozegranych bitew jestem pewien, że Wargaming traktuje swoich graczy jak dojne krowy. Sama gra ma tyle wspólnego z historią co ja z abstynencją. Jednak mimo wszystko nie traktuję Wota na poważnie i mam pewien sentyment do tej gry. I chyba tylko ten sentyment sprawia, że sobie od czasu do czasu zagram, mając gdzieś czat pełen dzieciaków i innych " specjalistów " od siedmiu boleści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Brat sobie zainstalował parę lat temu ale jak zobaczył, że po jednej stronie jeżdżą czołgi z wszystkich państw to poszedł uninstall Myślał, że to walki np Niemcy vs Rosjanie albo Niemcy vs Amerykanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 @Agrael Może ci się przyda jak z ciebie taki Wittmann https://www.cdaction.pl/news-55350/cd-action-012019-kody-do-world-of-tanks-o-wartosci-ok70zl.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Kiedyś się przymierzałem do tej gry, koleś mi pokazał co i jak ale jak ujrzałem Wittmanna, a nikt nie słyszał w tej grze nigdy o prawdziwym asie (27 ciężkich rosyjskich w 1 dniu!!!) - Ulf Ola Olin to dałem sobie spokój z tą "super grą". https://pl.pinterest.com/pin/210543351311276212/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi