metek58 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Przecież jest napisane w obu przypadkach na którą wersje się instaluje. A taki świeżak będzie wiedział, czy to na Cień Czarnobyla, czy Czyste Niebo lub Zew Prypeci? Dla znawców tematu to prościzna, bo pozna po wersji 10004, że idzie o Cień Czarnobyla, ale nowi mogą tego nie wiedzieć i na to ziomal zwracałem uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No ale temat jest w modach do SoC to raczej do CS nie będzie prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No ale temat jest w modach do SoC to raczej do CS nie będzie prawda. Prawda, ale nie zaszkodzi dopisać info w pierwszym poście tematu, że to mod do Cień Czarnobyla, a prawdę mówiąc, w każdym innym poście o modach, było info o tym, że mod jest na taką a taką podstawkę i była to pełniejsza informacja dla wszystkich. Spojrzałem na to oczyma takiego użytkownika, co od niedawna jest miłośnikiem Stalkera i może nie wiedzieć tego wszystkiego i będzie mu trudno zrozumieć co i jak, a co za tym idzie, zmuszony będzie pytać tu, lub zrezygnuje z moda. Jeśli nie ma potrzeby takiego dopisywania informacji, to nie sorki, że się czepiałem. /// Poprawiłem opisy w pierwszym poście...@malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie no masz rację w sumie dla nas niektóre rzeczy są oczywiste, a dla nowego usera nie muszą. Racja wpis nie zaszkodzi, a pomóc może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kiedys była koncepcja polonizacji tych modów. Upadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mam pytanie - czy ktoś polonizuje tego moda ? Bo chcę mu się przyjrzeć, a po co mam dublować kogoś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Też oglądałem tego moda i wydaje się ciekawy. Jak mi wiadomo, nie jest teraz tłumaczony, chyba, że po kryjomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja nic z tym modem nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No to go wezmę na warsztat ;) Jak będę potrzebował pomocy, odezwę się :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Myślę @Yurek, że tym "Wiatr Wolności" sporo jest roboty. Rozgrzebaliśmy teraz ze @smoxem Kroniki Zony Viam Fata i daleko już jesteśmy, ale jak ostro będziesz potrzebował wsparcia, myślę, że coś pomożemy. Jeszcze może zabierze głos @smox, to będziesz mial jasność w tym temacie. Edytowane 2 Września 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Moda mam pobranego, więc nie widzę problemu. Oczywiście jeżeli jest taka potrzeba, bo nie chciał bym się narzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Rozumiem że będzie robiona polonizacja do wersji 1.4 moda, której będzie można użyć do wersji 1.3 moda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Co do wersji 1.3 nie mam pojęcia, ale polonizacja jest robiona pod 1.4 ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Tłumaczenie powoli posuwa się do przodu :) W trakcie znajduję szereg drobnych błędów w samym modzie, które wymagają niestety poprawek, które wprowadzam na bieżąco ;) Poza tym szykuję dla graczy małą niespodziankę - w Zonie będzie można spotkać Jurka Poliaka, który będzie miał dla Was kilka zadań i oczywiście adekwatnie fajne nagrody za ich wykonanie ;) Dlatego zajmie mi to jeszcze jakiś czas... Ile, to trudno powiedzieć, bo muszę wyczuć moment kiedy mogę Jurka dodać, żeby nie popsuć balansu moda. Tak czy owak, prace nad polonizacją trwają i prędzej czy później będzie :D 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Yurek ten Jurek Poliak to oczywiście jesteś Ty. Fajny pomysł, plusik ode mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja, ale wymyśliłeś, ja jestem pod wrażeniem kurcze nie wpadłbym na to. Normalnie olśniewasz trafnością postów po raz kolejny zresztą, a dodatkowy post wpada. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mam prośbę do testerów modów. Czy mógłby ktoś spróbować przejść ten mod po rosyjsku, bo albo ja taki głupi jestem i nie mogę go przejść, albo jest tak skopany, że nie daje się go w żaden sposób ukończyć .... Próbuję już któryś raz z rzędu (bez polonizacji i jakichkolwiek dodatków !) i normalnie coś mnie trafia .... :wallbash: :wallbash: :verymad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po wielu próbach i testach doszedłem do smutnego wniosku, że mod jest po prostu dokumentnie skopany. Prace nad jegą polonizacją zostają wstrzymane. Pomysł z dodaniem do moda Jurka Poliaka i kilku kwestów związanych z jego postacią zostanie wykorzystany przy innej polonizacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @Yurek skoro wersja 1.4 moda jest niegrywalna to zrobic polonizację pod wersję 1.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wersja 1.3 ma niemalże identyczne pliki i raczej nie sądzę, żeby dało się ją przejść także ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @Yurek skoro wersja 1.4 moda jest niegrywalna to zrobić polonizację pod wersję 1.3? Ja uważam że dużo lepszym modem do tłumaczenia jest nowy dwuczęściowy AVS 2.1 +2.1.1 lub NZK Mod 1.3....ten tutaj modzik nie ma nowych lokacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @Malakas zgadzam się z Twoim zdanie, ciekawe co na to tłumacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 NZK 1.3 na dalszym etapie gry jest bardzo niestabilny a drugiej łatki jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam :) nowy dwuczęściowy AVS 2.1 +2.1.1 testowałem- są owszem nowe lokacje, ale puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi