metek58 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jak pełnia księżyca, to i @waler11 wylazł na łowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A co z nią nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nic... jak dla mnie, jest całkiem OK.... Cromm od małego w Zonie z bronią się szkolił nic dziwnego, że potem mu zostało zamiłowanie do pogody... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ekstra ta fotka Cromm i ten karabin. Co tu dodać urodzony STALKER. Nawet ma prototyp egzoszkieletu na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To ja wstawiam takie: Jak widać stalkerkę mam we krwi :D Tak mi się skojarzyło :thumbsup: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Nawet ma prototyp egzoszkieletu na sobie. No co ty, po kolorze SSP-99 Ekologa nie poznajesz? Korn06, to się nazywa zgranie w czasie - posty o tym samym temacie w tej samej minucie Edytowane 20 Marca 2012 przez Papaczos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 W tym egzoszkielecie wygląda ładniej niżeli w tym SSP-99 Ekologa. Ja jestem za 1 zdjęciem jest ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czy mi się wydaje czy Malakas jeszcze nie dał sie pośmiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A ja pozwolę sobie ten temat odświeżyć Ostatni post z połowy marca, a od tego czasu przzybyło nam mnóstwo nowych userów, z których pewnie połowa nawet nie wie, że taki dział istnieje...Widzę, że u co poniektórych odwaga cywilna kuleje, bo wycofali swoje fotki, coż, ich sprawa... Panie i Panowie, zapraszam wszystkie nowe osoby, które dołączyły do forum (oraz stare, które jeszcze tego nie zrobiły) do ujawnienia swoich facjat. Bądźcie prawdziwymi stalkerami POKAŻCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A co do Cromma, tak mi się teraz skojarzyło , ma nawet prototyp maski przeciwgazowej , model SMOK70. Stalker pełną...gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A co tam, ten sadysta to ja (bynajmniej nie znęcałem się nad członkiem rodziny - niektórzy mają mnie za padalca), obsikał mnie za karę. 3 lata temu byłem na prawdziwym uropie. Już nie pamiętam jak to jest opierniczać się bezkarnie przez 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Cześć Cichy, witaj :thumbsup: Punkcik ode mnie za szybki odzew (o padalcu już nie wspomnę) ma nawet prototyp maski przeciwgazowej , model SMOK70. Stalker pełną...gębą No, ewidentnie widać, że już wtedy był na ten Atmosfear skazany. Inaczej po prostu być nie mogło...Ten kombinezon, ta giwera, ta maska i to spojrzenie targującego się o towar Sowy...Tiaaa, inaczej być nie mogło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem ten temat i zaprezentuję się również co by nie było, że do wstydliwych należę. Miło widzieć, że tu dużo dorosłych, poważnych ludzi w przeciwieństwie do innego forum... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Miło Cię zobaczyć, Czujny :thumbsup: Jaki typ detektora trzymasz w ręku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Widać po przekrwionych oczach i kwaśnej minie, to raczej antyrady łyka, bo nie ma kompletnego kombinezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam apropo tego wężyka to zaskroniec jest całkiem nie szkodliwy i nie grożny dla człowieka. Kiedy jeżdziłem w góry to tam widywałem żmije miedziane to to dopiero okazy. W tym roku za około tydzień zaczynam kolejny okres górski i kiedy napotkam piękny duży okaz zrobię jej fotkę. Fotkę tylko bo jakoś lepiej takie okazy mijać szerokim łukiem są bardzo jadowite. Ten na tym zdjęciu jest jeszcze młody dojrzały okaz przekracza 1,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Detektor samoróbka. Biednego stalkera nie stać na profesjonalne modele od Barmana czy naukowców. :thumbsup: Antyradów też nie miałem. Wcześniej trochę wódeczki było i jakoś się przeszło te Zonę. Była fotka ze spacerku, to teraz trochę lansu z eksploracji. Wybaczcie, że tak tyłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) A co mi tam... Ten brzydal to ja Lepszego od tego czegoś nie mam Ale może się kiedyś zrobi Edytowane 4 Lipca 2012 przez Radrif 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Następny odważny STALKER. Plusik leci. A Ty co z tym brzydalem, jak Mona Lisa chciałbyś wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie martw się @Radrif, ja też tak kiedyś marnie wyglądałem, ale z wiekiem wyładniałem i zaokrągliłem się tu i ówdzie. Wszystko jeszcze przed Tobą! :thumbsup: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 To najwidoczniej lepiej pasowałoby "ten piękniś to ja" No i rzeczywiście mogłem się ogolić bo zarost to mi tylko lat dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) To i ja wrzucę, co mi tam :) Teraz mam krótsze włosy. I niepotrzebnie trzymam palec na spuście, wiem, ale tak jakoś mi się złapało :) Edytowane 17 Lipca 2012 przez kubekpop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 @kubekpop- pukawka przepiękna, to replika czy autentyk? @Agrael , taką Ramoneskę to "koledzy" o innych upodobaniach muzycznych z karku mi ściągnęli ładnych parę lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 No nareszcie, więcej w tym temacie fotek niż komentarzy, tak powinno być :thumbsup: Ja jak zwykle pozwolę sobie "splusikować" odważnych...Miło was widzieć (a i przy okazji temat się odświeżył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) @cichy Replika, jutro do doktora idzie :) Rączka zamka odpadła :( Edytowane 17 Lipca 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi