malakas Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Muszę pisać mniej oficjalne odpowiedzi... Jeżeli podczas gry wpadniesz na jakieś błędy tekstu to śmiało wstawiaj z fotką do tematu... . Ta Beta i kilka innych była oddana do otwartych testów i gracze mogą pomóc usunąć ewentualne błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Kłopot mam z tym modem.. fatal error Function : CInifile::r_section File : D:xray-svnxrCoreXr_ini.cpp Line : 341 Description : <no expression> Arguments : Can't open section 'stalker_sakharov' Wie kto, ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A spatchować stalkera do 1.004 to się zapomniało co? :D Tak to jest jak interesy biorą górę nad przyjemnościami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ekhem..a wiesz, że to możliwe? ;P Idę sprawdzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ups...w gamedacie lista broni to zaledwie 6 modeli...czy to jakiś błąd instalacji moda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Sprzęt zawarty w grze można zobaczyć gdzie indziej...gamedata config textures ui...Kliknąć by powiększyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja mam wielkie plany co do tego moda, gdy tylko przejdę OGSE. Mój plan to szybki zarobek, kupienie dobrej broni, sporo ammo oraz apteczek i ruszenie w teren. Będę zwiedzał lokacje, jedna po drugiej, zaglądał w każdy kąt. :D Czy uda mi się to z każdym poziomem, pożyjemy zobaczymy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kuśwa, dobre podejście. Co zobaczę i spróbuję to moje. "Co zbijesz należy do Ciebie". Czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 I żadnych powrotów do baru. Handlujesz z tymi którzy są w aktualnej lokacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 A jakie dokładnie zmiany wprowadza ten mod to rozwinięta podstawka czy coś zupełnie innego. Bo pierwszy post nie za bardzo o tym mówi zresztą znowu. Szukam moda w którego mam zagrać bo sgm już nie wkurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thirdthere Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A pierwszą część gry da się na tej stronie pobrać tak samo jak drugą? Bo mi w wyszukiwarce nic nie wyskakuje kiedy pisze ,,martwy szlak" bez 2 albo ja źle szukam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nie mamy pierwszej części. Jest tylko przetłumaczona na polski, dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dla tego moda porzuciłem Priboi 1.3. Szczerze, wkurzyłem się, gdy zobaczyłem fabułę SoCa, ale nadal jestem dobrej myśli. Na razie denerwuje mnie system handlu u Barmana. Sprzedaż i kupno musi się głupio równoważyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jeżeli spodziewałeś się fajerwerków to się zawiedziesz. Tu więcej jest freeplay. Taki urok moda - ale przyznasz, że ładnie i stabilnie wykonany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ładnie, ładnie, ale po dodaniu odgłosów broni z Stalker Reborn Project lepiej się gra. Poza tym, tekstury broni tylko w ekwipunku zmienione, a na zewnątrz nie, ma ktoś jakiś dodatek zmieniający tylko tekstury broni, a nie kolidujący z Martwym Szlakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Mógłby mi ktoś zarzucić mapę moda z lokacjami z nazwami po polsku? Może być nawet w paincie podpisane. Dodam, że jeśli można to w dużym formacie, dla zbliżenia. Będę wdzięczny! Edytowane 27 Marca 2013 przez Kudkudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamajor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam serdecznie, link do "spolszczenia" jest pusty 0MB. Bardzo proszę o naprawę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam spakowany plik spolszczenia ma tylko 99 kb i serwer chyba dlatego pokazuje wartość "0"...wciśnij pobierz i otrzymasz plik RAR, który po rozpakowaniu będzie miał około 780 kb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Mam problem jak wczytuję zapisaną grę to wyrzuca mnie do pulpitu z takim błędem [error]Expression : hFile>0[error]Function : FileDownload[error]File : E:stalkersourcestrunkxrCoreFS.cpp[error]Line : 106[error]Description : d:program files (x86)thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedataconfig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Powinieneś zacząć od właściwej podstawki...mod jest dla patch 1.004.Instalować na licencjonowanego STALKER-a Cień Czarnobyla 1.0004 (z innymi wersjami mod nie jest kompatybilny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamajor Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam spakowany plik spolszczenia ma tylko 99 kb i serwer chyba dlatego pokazuje wartość "0"...wciśnij pobierz i otrzymasz plik RAR, który po rozpakowaniu będzie miał około 780 kb.Witam, dziękuję za odpowiedź.Niestety nie mogę pobrać obrazek "pobierz" nieaktywny,Plik pobrano już:136 razy Rozmiar:0 MB Sumy kontrolne MD5: c8a9ef20e435a4318154fca5c4a05efc Ja niestety nie mogę być 137 razem, bardzo proszę jeśli to nie kłopot wysłać spolszczenie na konto pocztowe.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Poklikaj po tym obrazku, u mnie też jest problem z tymWystarczy poklikać i załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamajor Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Poklikaj po tym obrazku, u mnie też jest problem z tymWystarczy poklikać i załapieDziękuję, u mnie pomogło IE - choć musiałem poszukać hasła w FF.Już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Witam zdegradowałem patcha do wersji 1.4, i podczas wczytywania zapisu stanu gry wyrzuca mnie dalej do pulpitu może coś trzeba jeszcze zmienić w plikach? [error]Expression : hFile>0[error]Function : FileDownload[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreFS.cpp[error]Line : 106[error]Description : d:program files (x86)thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedataconfig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jeżeli korzystasz z poprzednich zapisów z wersji 1.006 to zapisy te mogą niestety nie działać poprawnie. Proponuję zacząć nową grę.//Zakładam że patch zdegradowałeś poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi