apg2312 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Fix za fixem, i fixem pogania... Chyba poczekam z wypróbowaniem tego moda, aż przestaną codziennie wydawać fixy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No i dobrze, że fixy idą na bieżąco. Widać, że ludzie grają, interesują się. A twórcą moda chwała, że trzymają ręce na pulsie: tu fix z 9 marca http://narod.ru/disk/43181900001.bea9ba41e766e7ca6883298902209aae/SGM_2.2_fixed_09.03.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Średnio fix co dwa dni i pomyśleć że trzeba płacić za niedopracowanego moda. Dobrze że jest darmowa alternatywa. Zmiany w fixie - takie jak wyżej; -zmniejszenie ciągłych ataków mutantów w punkcje kontrolnym-Kordon; -znikanie ciał mutantów i dzików. Edytowane 9 Marca 2012 przez czernobyl10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Teraz to już codziennie...10 marca http://narod.ru/disk..._10.03.rar.html Zmiany (za "Tłumacz Google"): 1.Praca w polu odzyskiwania. 2. Błąd przy próbie rozmowy naukowców przedsiębiorcy bunkra. 3. Gromadzenie pieniądza elektronicznego z trupami. 4. Zatrzymaj grę podczas rozmowy z sułtanem. 5.Obojętność w stosunku do Alpha HS. 6. Błąd przy próbie umieścić "garnitur izolacji Army zbroi". 7. Wylot: ruch nie został znaleziony [protecta_reload]. 8. Ciągłe ataki na południowe mutantów punkcie kontrolnym, który Cordone r. 9. Utrzymywanie się dzików i ciało. 10.Zwrot w dialogu z kupca najemników Fly nazwie. Jak wyżej - nowy dzień, nowy fix: 11 marca http://narod.ru/disk/43335898001.d36630d3711838d784742cb3919d53aa/SGM_2.2_fixed_11.03.rar.html Zmiany (za "Tłumacz Google"): 1.Praca w polu odzyskiwania. 2. Błąd przy próbie rozmowy naukowców przedsiębiorcy bunkra. 3. Gromadzenie pieniądza elektronicznego z trupami. 4. Zatrzymaj grę podczas rozmowy z sułtanem. 5.Obojętność w stosunku do Alpha HS. 6. Błąd przy próbie umieścić "garnitur izolacji Army zbroi". 7. Wylot: ruch nie został znaleziony [protecta_reload]. 8. Ciągłe ataki na południowe mutantów punkcie kontrolnym, który Cordone r. 9. Utrzymywanie się dzików i ciało. 10.Zwrot w dialogu z kupca najemników Fly nazwie. 11. Nieśmiertelność poszukiwaniu psevdogigant Molfara. 12. Sięgnij po śmierci HS z nowym nożem. Na gsc-game.com pojawił się dodatek z nową bronią i amunicją (oparty na 2.1). Sprawdzę i dam znać, czy działa. Edytowane 11 Marca 2012 przez fasolaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek42 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dobrnąłem do czerwonego lasu,mam tam przeszukać anomalię Krąg Czarownic .Anomalię oczywiscie znalazłem,lecz nic poza tym.Przeszukałem lokację wzdłuż i wszerz,niestety,niczego i nikogo TAM NIE MA !!!.Mówiąc szczerze coraz bardziej denerwuje mnie ten mod.Jak można wypuścić w świat tak niedopracowaną modyfikację.Fix pogania fixa i na fixie jedzie,czy ktoś wogóle testował te arcydzieło przed upublicznieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Mam propozycje...dajcie już spokój z tym " tłumaczem googla" , jakas chora mania. Zwracamy tu uwagę na pisownie i znaki interpunkcyjne a toleruje się takie brednie. Tak samo mogli by iść na łatwiznę nasi tłumacze . Wrzucać tu oryginał z prośbę o tłumaczenie, jak to gdzieś Malakas robił, przynajmniej ktoś punkty załapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 dodatkowe bronie: http://www.mediafire.com/?qea99yxiqximime patch do dodatkowych broni: http://www.mediafire.com/?uxif81si4q7p4ws znalezione na gsc-game.com dzięki davideverett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 "Dzień bez fixa, to dzień stracony" - chyba taka dewiza przyświeca autorowi tego moda :P A co będzie, jak już poprawki przestaną wychodzić ? Człowiek się przyzwyczaił, dziennie tutaj zagląda, czyta nowe posty, pobiera łatki...ech... [ Что исправлено ] 1. Работа ящика-утилизатора. 2. Вылет при попытке поговорить с торговцем учёных в бункере. 3. Сбор электронных денег с трупов. 4. Зависание игры во время разговора с Султаном. 5. Безразличие Альфы по отношению к ГГ. 6. Вылет при попытке одеть "Армейский изолирующий бронекостюм". 7. Вылет: motion not found [protecta_reload]. 8. Постоянные нападения мутантов на южный блокпост, что на Кордоне. 9. Живучесть кабанов и плотей. 10. Фраза в диалоге с торговцем наёмников по кличке Муха. 11. Бессмертие псевдогиганта по квесту от Мольфара. 12. Вылет при гибели ГГ с новым ножом. 13. Вылет с куском лога "luabind::detail::pcall()". 14. Отсутствие (маловероятное) квестовых трупов на Кордоне и Болотах. ТРЕБУЕТСЯ НОВАЯ ИГРА http://narod.ru/disk..._12.03.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Pewnie testerzy grają i w trakcie grania wychodzą błędy i na bieżąco je poprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Poprawny link do patcha z 12.03.2012r.http://narod.ru/disk..._12.03.rar.html Zmiany: -jak wyżej; -błąd z wypadem w logu "luabind::detail::pcall()"; -błąd z przeszukiwaniem zwłok na Bagnach i Kordonie. Nowa gra konieczna- patch kumulatywny http://sigerous.ru/forum/54-3439-1 Edytowane 12 Marca 2012 przez czernobyl10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajcarz Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jest jakieś zangielszczenie tego moda bo o spolszczeniu już nie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jest jakieś zangielszczenie tego moda bo o spolszczeniu już nie mówiąc. Nie ma. A co do "bo o spolszczeniu nic nie mówiąc" to dużo prędzej pojawi się spolszczenie niż tłumaczenie na angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajcarz Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No wiem że na tym forum jak ktoś będzie chciał robic to przetłumaczy na polski ale może na gsc albo gdzie indziej jest przetłumaczone na angielski. Ja sam bym troche przetłumaczył ale z tego języka to na pewno nie. Jeszcze z angielskiego na polski by dało rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Od poniedziałku zamierzam przyjrzeć się temu modowi pod kątem jego polonizacji. Na razie nic nie obiecuję, ale może coś z tego będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Na razie nic nie obiecuję, ale może coś z tego będzie Yurek, na moją pomoc w miarę i na miarę moich skromnych możliwości możesz liczyć. Przecież nawet w sygnaturce mam napisane, że jestem maniakiem Sigerousów :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzięki. Na pewno się do Ciebie zgłoszę jak przyjdzie czas. Mam nadzieję, że teorię tłumaczenia (grzebanie w plikach) masz jako tako opanowaną i że ideę Dropboxa znasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jeśli to cokolwiek pomoże: http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums - tu pojawiają się aktualne tłumaczenia na angielski ( niestety mechaniczne takie jakieś...). Można jeszcze tu: http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&sec_id=18 Ja mam wersję Rosyjsko-angielską... Średnio jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że teorię tłumaczenia (grzebanie w plikach) masz jako tako opanowaną Jako-Tako to doskonałe określenie :yes:. Trurl3 mnie uczył i teraz po wielu tygodniach prób i błędów mogę powiedzieć, że zupełnie zielony nie jestem, ale jeszcze bardzo wielu rzeczy nie umiem. i że ideę Dropboxa znasz Znam, posiadam i używam (Też Trurl3 mnie nauczył ) @Fasolaks - naprawdę lepiej nie ruszać wersji angielskich stworzonych przez naszych braci ze wschodu, tylko zrobić wszystko od początku - w ich wydaniu angielskiego można pomylić materac dmuchany z dmuchaniem na materacu. Ja nie żartuję...Pierwszą rzeczą, którą zrobił Paweł Dołgow (to ten od Stalker Complete) to całkowite przetłumaczenie od początku całej angielskiej sklepowej wersji Cienia Czernobyla. I dopiero ta wersja angielska jest naprawdę angielska Edytowane 18 Marca 2012 przez Papaczos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To świetnie ;) Trurl, jak widzę, powinien dostać nad avatarem jeszcze jeden tytuł oprócz Tłumacza - Nauczyciel :D Tak jak powiedziałem wcześniej - dziś popatrzę i jakby co odezwę sie na PW do Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Zamiast tłumaczenia, nowy fix: http://narod.ru/disk/44014364001.008faabd489636d3eb8623fca9f089b1/SGM_2.2_fixed_19.03.rar.html Niespodzianka, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Długo żadnego fixa nie było, tydzień teraz pora na codzienne fixy? Jeżeli instalujemy ten fix na poprzedni to nie trzeba nowej gry, jezeli nie to trzeba nową gre. Edytowane 20 Marca 2012 przez czernobyl10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Prace nad polonizacją trwają... Nowy fix nie wprowadza żadnych zmian w plikach, które wymagają polonizacji, tak więc nie ma wpływy na postep prac ;) @ Papaczos Zerknij na PW. Zostawiłem Ci tam pilną informację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cała seria SGM będzie spolonizowana. Będziemy jedynym forum w kraju z kompletem SGM po polsku. To jest wyjątkowa i wielka rzecz.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A ciekawe czy wyjdzie Geonezis 2.2? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Gdzie znajdę klucz do sejfu bandytów Plizzzz ? Chyba go nie trzeba znowu wysadzać bo na samochodzie na placu jest ładunek. Pomocy proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi