waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A może Zagadka krwawego szlaku? Tytuł nie taki z horroru i trochę tajemniczy. Czarnobyl na rdzę to nie wygląda raczej na skrzepłą krew. Taki jest mój pomysł ale nie koniecznie taki musi być. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dla mnie to rdza ale nie o rdzy tu dyskutujemy. To pierwszy mod któremu towarzyszy taka dyskusja dotycząca polskiego tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 To podałem dobry tytuł zagadka krwawego szlaku, i objaśnię dlaczego taki tytuł. Mod jest dość ciekawy a wręcz zagadkowy nie można przewidzieć co się wydarzy tak do końca. Krwawy sam napis mówi o sobie jest krwisty lub jak ty mówisz rdzawy. Szlaku bo poruszamy się szlakami lub podobnymi drogami na mapie. Myślę że to dobry tytuł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 W każdym modzie nie możesz być pewny co się wydarzy wykonując zadania. Taki jest mechanizm ALife gry. Tytuł też ciekawy to Ci przyznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A może po prostu "Krwawy Szlak" ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dobra, kończymy już dyskusję na tytułem tego moda. Dziękuję wszystkim za udział. Tytuł poznacie jak ukarze się spolszczenie. Edit: Po naradzie z metkem58, wybrany został tytuł - "Krwawy Szlak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 @malakas, z tym tytulem "Trudne Sprawy" to żartowałem i myślę, że nie wkurzyłem Cię tym, tak mi się skojarzyło z tym serialem w TV. Tytuł jest, ale to dzięki ogólnej dyskusji, którą uważam za bardzo pomocną w doborze trudnego słowa. Jak sami widzicie, że ile głów, tyle pomysłów. Sorki, że rozciągnąłem temat tu, a nie w dziale do tego odpowiednim. Myślę, że administracja poświątecznie, wybaczy mi moje zagalopowanie. Liczy się też zamierzony efekt, który ze @smoxem osiągneliśmy w postaci dobrego tytułu, do tak dziwnej nazwy moda. Dziękuję wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No to w sumie za pomysłodawcę tytułu trzeba by uznać @Walera11 - to tylko drobna korekta jego pomysłu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja bym powiedział dla sprawiedliwości że pomysł był nasz choć trochę się nagłowiłem ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 @malakas, z tym tytulem "Trudne Sprawy" to żartowałem i myślę, że nie wkurzyłem Cię tym, tak mi się skojarzyło z tym serialem w TV. Bez obaw...wiem że to z TV bo oglądam czasem i dlatego napisałem świetny tytuł...chyba nie myślisz, że mod powinien się tak nazywać, a plus dałem za to że poprawiłeś mi humor... ..bo równie dobrze mogło być Tragedia Tytanika, Czarne Chmury itd.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja też @malakas uśmiałem się przy pisaniu tego postu z "Trudnymi Sprawami", bo pomyślałem, jak ten Naznaczony, szukając "Ukrytej Prawdy", w końcu nie wytrzymuje i pyta - "Dlaczego Ja?", ale widzę, że i Ty znasz się na humorze i moje obawy były niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi