Puszkin86 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Mam pewien błąd z kondycją.Otóż to kondycja postaci jest praktycznie zerowa. Po przebiegnięciu kilku metrów pada ze zmęczenia. Nie jestem napromieniowany, ranny, zmęczony, przeciążony a mimo to kondycja się nie regeneruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wyjmij artefakty, może to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Żadnych artefaktów, niczego. Ten pasek odzyskiwania energii, ma wartość jedną kreskę, czyli jak bym nie jadł przez tydzień, ale nie ma żadnych negatywnych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam. Mam wyloty na pulpit bez loga, gdy strzelam w głowę bandyty z pistoletu. Dźwięk się zawiesza i winda. Jak mówiłem bez loga, może wiecie w czym rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tylko jak w bandytę? I tylko jak z pistoletu? Jak bez loga to trzeba dojść po logice, chyba że już był poruszany ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 No nie wiem, gram na początku, a tu sami bandyci wrogami. Jak jadę z broni długiej to nic, ale jak tak go złapię i wystrzelam kilka nabojów z pistoletu w czerep to muzyka się zawiesza i winda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 A w głowę z automatu? Jedną z możliwości jest błąd przy przyznawaniu punktów za strzał w głowę, wtedy chyba (+2).Pomyślę co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 O właśnie, nie wyskakuje błąd, gdy dostaję "Strzał w głowę (+1)", więc to chyba to, co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie wiem które pliki są odpowiedzialne za cały system odznaczeń i statystyk SGM. Możliwe że tam się problem kryje, ale ja tu nie podziałam. Drodzy zaawansowani koledzy z forum pewnie Ci pomogą. Jeżeli dokopię się plików odpowiedzialnych za te staty i punkty, wyślę Ci. Zawsze pozostaje reinstalacja, ponowne zainstalowanie patchów lub coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambik Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ponawiam prośbę o pomoc z posta #342 Czekam z sugestie i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 A czy są kwaśne deszcze? Może dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambik Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wtedy akurat nie ma żadnego opadu. Robi się po prostu mglisto (jakoś zielono, jakby chemicznie) i coś w jednej chwili mnie zbija, pomimo podstawowych zabezpieczeń (kombinezon, artefakty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wczytaj grę po wejściu na zaton i w tym wolnym czasie wykonuj inne zadania, następnego dnia(w grze) pójdź po ten artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Puszkin86, dzięki, spróbuję reinstala i zobaczę, co z tego wyniknie. Albo po prostu nie można być pro graczem i lepiej nie walić headshotów :D Edit:Zrobiłem reinstall moda i jak na razie jest dobrze. Jak walę headshoty to zgarniam po jednym, dwóch i trzech punktach bez wylotu. Na razie walę z karabinu, ale nie sprawdzałem z pistoletu. Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mam pytanko, wyskoczyła mi ikonka domku na zielonym tle. Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Chodzi o to, żeby Diegtiarew spał, bo jest zmęczony. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez kamil190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) # kamil190 Dzięki za radę. Mam nadzieję, że ten sposób będzie skuteczny.Pozdrawiam Edytowane 30 Grudnia 2013 przez ambik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Ktoś ma jakiś pomysł na miny? Czy tylko ten że zdejmujemy pancerz i po nich skaczemy? Ma ktoś pomysł na uciekający celownik? Co pewien czas znika mi normalne przybliżenie i albo mam super wielkie i nic nie widzę albo nie mam żadnego... Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ignach, podczas gry wejdź w menu główne i znajdź "Opcje SGM", tam powinno być do odhaczenia "Wyłącz miny pułapki". Tak przynajmniej było w zwykłej wersji Sigerousa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ktoś wie gdzie można znaleźć dowody na niewinność dla Brodacza po tym jak się wstrząs sam załatwi? Bo poszedłem do niego a on do mnie że mam mu udowodnić że to nie ja ich załatwiłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tu jest to PDA: http://abload.de/img/ss_kamil190_01-01-14_6bsa6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wie ktoś może, który plik jest odpowiedzialny za stan kombinezonów ściąganych z trupów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dzięki za wskazówkę dotyczącą PDA. Pytanie pomocnicze narzędzia leżą tam gdzie zwykle czy mam ich szukać po całej planszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambik Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam,Mam pytanie do obytych w temacie stalkerów :)Ostatnio trochę skrupulatniej przejrzałem temat i znalazłem coś, co wcześniej pominąłem, a mianowicie dodatek Absolute Nature 3 zaadoptorany do SGM przez Cromma (#41), który chciałbym zainstalować. Co prawda autor pisze, że nie trzeba rozpoczynać nowej gry, ale czy jeśli zainstaluje ją na którymś jej etapie w SGM 2.2 Jenot, mając chronologicznie poinstalowane wszystko tak jak jest opisane w instrukcji (łącznie z opcjonalnymi dodatkami), to nie będzie mi nic krzaczyć? Pozdrawiam i proszę o możliwie szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkin86 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jeżeli jest taka kolejność(teraz tylko przykładowa)1-MOD RU2-Fix RU3-Dodatek4-Polonizacja5-Path polonizacji.To:Możesz zainstalować dodatek na mod łamiąc tą chronologiczną kolejność ale coś co jest instalowane PO dodatku,czyli punkty 4 i 5 musisz zainstalować od nowa.Mam nadzieję że zrozumiesz, po sylwestrze nie mam siły się wypisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi