danieldino Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie stalkerzy! Ogłaszam konkurs na nową nazwę dla naszej strony gdyż forum się rozrosło a także kończy nam się domena. Nastąpiła mała zmiana. Celem konkursu będzie napisanie krótkiego opowiadania o tym co stanie się w Strefie po faktach znanych nam z Zewu Prypeci. Nagrodą jest gra S.T.A.L.K.E.R.: Czyste Niebo z serii TopSeller. Prawda, że proste? Autor najlepszego opowiadania otrzyma nową grę S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo. Praca zwycięscy będzie dostępna razem z wynikami konkursu. Konkurs trwa półtora miesiąca czyli do 1 grudnia 2010 roku. Opowiadania proszę wysyłać na PW. Życzę Powodzenia. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Więc znów zmiany..? ledwo wszystko doszło do ładu ...wiele utraconych materiałów itd. czy się mylę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 nazwa strony czyli zamiast www.stalkerteam.pl www.malakasTOradrakan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Tylko zmian tylko nazwa i adresu, bo stalkerteam było wymyślone w 10 sekund podczas polonizacji ZP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Powinna być nazwa, która łatwo pokaże się w googlach ...z tą co ma forum jest różnie... Tylko zmian tylko nazwa i adresu...jak zwykle portals pisze zagadki ... ale chodzi chyba o zmianę adresu i nazwy dla strony...więc warto głosować ....potrzebna jest nazwa która wyskoczy po wpisaniu w google hasła ..stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ale chodzi chyba o zmianę adresu i nazwy dla strony.. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wolałbym żeby została stara nazwa stalkerteam,myślę że dużo ludzi już kojarzy tą nazwę i zmiana zrobi tylko zamieszanie.Natomiast gdyby był mus zmienić proponuje nazwę "WARLAB" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dokładnie Widze , że stalkerteam to już 'nieboszczyk' a ponieważ o zmarłych mówimy albo dobrze albo wcale, nie zabiorę głosu w dyskusji. Jedyne co mogę powiedzieć, to tyle, że mnie się podobało, jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Też się przywykłem do nazwy portalu, jeżeli moge zaproponować nową nazwe to polskazona.pl, stalkerzona.pl lub stalkerfan.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie zmieniałbym w żadnym wypadku nazwy, nazwę zmienia się gdy jest źle kojarzona gdyż dana instytucja skompromitowała się jakimś przekrętem albo słabymi wynikami. Nie wiem dlaczego chcecie zmieniać? Jeżeli nie ma poważnej egzystencjonalnej przyczyny - to głupi pomysł. Edit: To m się podoba danieldino, tak trzymać. Teraz po raz kolejny żałuję, że nie grałem w "Zew Prypeci" gdyż z całego serca popieram Twoją decyzję. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi