Polski_Szogun Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) @Agrael masz rację, ale każdy odczuwa to inaczej . Dla mnie to jest trochę śmieszne, ale smutne, że poniża Stalkera 😞 . Odczuwam też, że będzie więcej debili robiących takie rzeczy 😞 Edytowane 4 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Wilk na magazynach wojskowych: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Nie wiedziałem gdzie umieścić. Brakuje 6,5 godz do 100h na CS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca @Polski_Szogun Fajna ciekawostka, ale raczej nie pasuje tutaj, może bardziej w tym dziale wypadało by założyć temat https://stalkerteam.pl/forum/50-humor-i-luźna-gadka/ W sumie temat ciekawy, aż sam zacząłem się zastanawiać nad swoim czasem przy stalkerze.,, i szczerze mówiąc jestem przerażony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Wszystko to robota online na serwerze + lepsze umiejętności podczas walki. CS mam od jesieni (wtedy kupiłem kompa) więc trochę czasu też mi minęło Edytowane 18 Lipca przez Polski_Szogun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Ostatnio było sporo o kotkach na forum to coś dla kociarzy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca @tom3kb u mnie CoP i CS na górze, a SoC na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Ty artefakt, anomalia czy nowy mutant? ja puchatek. strefa zmienia ludzi przedtem byłem biały W tym momencie wszyscy sie obesrali. W bój obrońcy Monolitu! W bój! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Nie ma to jak zajarać szluga zaraz po ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2 godziny temu, vidkunsen napisał(a): Nie ma to jak zajarać szluga zaraz po ... Patrząc na zdjęcie to....po opierdzieleniu kiełbachy. Ps. Buu ale prostackie 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Nie ma to jak zajarać szluga zaraz po zniszczeniu monolitu! p.s. z tą kiełbasą - ...po opierdzieleniu kiełbachy. - to nieźle ci sie roi, czegoś ci brakuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 46 minut temu, vidkunsen napisał(a): Nie ma to jak zajarać szluga zaraz po zniszczeniu monolitu! A to o to chodziło. No nie zgadłem niestety. 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 7 godzin temu, vidkunsen napisał(a): zajarać szluga zaraz po zniszczeniu monolitu! Szacun, że sama dała radę. Żeńska wersja Striełoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Przez ten filmik chyba obudziłem wszystkich w domu 😂. Oczywiście śmiechem https://youtube.com/shorts/fRqR0grFBWo?si=g5h5PPmMlmYRv87K 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Тёмная сторона Кордона: Пролог: - Tam jest jakis potwór! - Afroamerykanin czy co? Zgon na libacji w terenie w sezonie letnim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Brat 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Припятский котёл. W Prypeci praca nauka leży odłogiem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Wierny jak ..., zawsze na posterunku (Prypecki kocioł): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Do frakcji Monolit dołącza nowe pokolenie 🥴 Od teraz najgroźniejszym członkiem frakcji będzie koteł 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Prypecki Kocioł: Czegoś mu brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Chciałbym nauczycieli od Stalkera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Mina bumera/dziadersa gdy słucha debilizmów zetki: Prypecki kocioł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia @vidkunsen Ja gdy słyszę ulubione słowo nastolatek: "Rell" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi