SmokeHead Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Patrzcie co znalazłem w czeluściach internetu :D oczywiście człek skur... wersja stalker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Taaaaaaa ta anomalia to nawet konsylium kontrolerOw jej nie ogarnie :).I niech nikt mnie w "moim" kraju nie namawia na "zjawiska paranormalne"... :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Chyba zjawiska "anomalne" zwie się polityka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WCyQVI-Xeck 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Wojownik Monolitu pochłonięty przez betonowe piaski Kilka ciekawych ksywek, które wyłapałem podczas podróży przez Zone:-Kolian Chammurabi-Bogdan Wyłupiasty -(Uzombifikowany) Ilia Bystrooki-Jasza Gangster (ktoś tu gra rolę tajnika )Na koniec jak dla mnie najlepsza ksywa, jaką do tej pory widziałem (a widziałem ich wiele):Najemnik z Zatonu - Griszka Cheetos Dodatkowo ciekawa sytuacja z dzisiaj - w modzie AA 2.1 - Po wejściu do X16 są 2 zombiaki - jeden z nich trafiony w głowę z Chasera 13 zaczął nienaturalnie się wyginać - ostatecznie, po uderzeniu w metalowe drzwi - skończył przepołowiony przez schody i podpalony przez samotnego Spalacza. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Irmin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Hmmmmmmmmm ktos gdzieś przyłapał: Cichy - frakcja wolność. :) - Najemnik z Zatonu - Griszka Cheetos - Grisza musi uważać na Kolę bo razem tworzą mieszankę wybuchową ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Podobno najemnik Cheetos nie lubił się z bandytą o ksywie Pierożek W międzyczasie pewien snork postanowił polecieć w niebo: Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Irmin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Znalezione na jutubie: https://www.youtube.com/watch?v=iq5XiNzD1cE :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brownskin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fajne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Akrobata w Zonie: Dodatkowo porcja ciekawych pseudonimów:-(Najemnik) Artiom Szajbus-(Bandyta) Romka Biurokrata-(Uzombifikowany) Fima Paranoik-(członek "Monolitu") Sioma Nieufny -(Uzombifikowany) Siewka Szczęśliwiec Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Irmin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 ta ksywka rozwaliła mi nadgarstki;http://stalkermod.ru/images/stories/imagespost/Noch_peed_rogdestvom_4.jpg wzięte od i z :http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=718.0 I jest tam także czak noris ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dźed Moroz - Kamuflaż naprawdę do d... Ale liczy się humor :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Taka oto kanapeczka . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 He he he dobre, dodałbym ketchup dla końcowego efektu ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-2XjDhRk5GY :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 F1 rozwalił mi nadgarstki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Pechowy spawn - czegoś takiego to nawet Misery nie wymyśli :D https://www.youtube.com/watch?v=W5I3SWz7Wiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Fakt. :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ...jak ktos ma niefart to i tam gwoździa znajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam mieszane uczucia, z jednej strony fajne przebranie ale z drugiej fotka z cyklu: mój pan jest idiotą(i mnie męczy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 mam mieszane uczucia, z jednej strony fajne przebranie ale z drugiej fotka z cyklu: mój pan jest idiotą(i mnie męczy).To nie kącik przyjaciół zwierząt panie V-ka tylko "Stalker na wesoło" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hooligans, ja nie krytykuje ciebie tylko tego kto zrobił z psa ofiarę swojego idiotyzmu, przecież ci napisałem, że fajnie to wygląda i mam poczucie humoru. :D p.s. mojemu psu bym nigdy tego nie zrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ale to tylko pies V... nie dajmy się zwariować. Twoje wątpliwości od razu sprowadzają mnie na temat http://www.fronda.pl/a/dla-lewakow-pies-jest-wazniejszy-niz-ludzie,42540.html, czy inne znane z Polski gdy za zabicie czy za obicie kundla grozi wyższa kara niż za gwałt na nieletniej... CHORE BO POLSKIE, więc nie brnijmy w temat. Śmiesznie przebrany pies i tyle :D ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 @***Holligans*** wiesz, przyznam @vidkunsen rację.Jeżeli chcesz swojego psa ubierać w takie kostiumy, bereciki, stroić modelować etc, to proszę bardzo, ja nie bronię ;)Ale wdg mnie to jest po prostu męczenie zwierzęcia. Taki pies (mam 5 psów myśliwskich, więc wara :p) musi mieć dużo swobody, musi być naturalny, czuć tę swobodę, a nie może być wymodelowany jak dzisiejsze 6-latki. No powiedzmy ładnie ubrany. Przecież ja już widziałem taki psy, i aż ze śmiechu chciało mi się płakać, jak te wyglancowane lalusie nosiły na rękach te wyglancowane pieski, które na widok jakiegokolwiek innego psa chciały się wyrwać z rąk właścicielek ;)A i nie jestem obrońcą zwierząt (tata myśliwy, mój pies pogryziony przez lisa z 4 razy przez co trza go było na "ostry dyżur" wywozić :p)To jednak sprzeciwiam się zarówno takiemu przebieraniu zwierząt, jak i zachowaniu "bo to śmieszne".A i odnoszę wrażenie, że masz do @vidkunsen'a jakiś problem, więc proszę - rozwiążcie to na osobności, lub w osobnym temacie :)Pozdrawiam i zdrówka życzę ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi