vidkunsen Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Stalker 2 - kolejna narada nad grą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Taczanka Kardana: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 @vidkunsen ostatnio oprócz artylerii samobieżnej, odpicowywał skałkowca: A także przygotował snajperkę na każdy dystans: 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Gdy za bardzo wczujesz się w grę. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Nie wiem jak to nawet skomentować 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @STALKER CHEEKIBREEKI Albo Matrix albo zapatrzenie się na sceny slow motion z filmu T-34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wyznaczony. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Raczej: o tu mnie teściowa użarła ale żyję bo byłem w strefie u dobrodzieja Sacharowa i mam geny Ratela. Tuszkan: Edytowane 21 Lutego 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Godzinę temu, vidkunsen napisał: Tuszkan: A ja myślałem, że to Kiwaczek/Czeburaszka z moda OGSE po tym jak oddał się w ręce współczesnych stylistów czy innych "kratur" mody. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Takie podręczniki to ja rozumiem : Tanie apartamenty w centrum Moskwy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Jak wynajmiesz taką ekipę najemników to z wywiązaniem z zadania raczej możesz się pożegnać. A ich prędzej czy później znajdziesz we frakcji Wolność Kot jeden z bardziej irytujących mutantów w modach ale do takiego to bym nie strzelał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Tworzenie ścieżki muzycznej do moda Zew Fukushimy - archiwalne (http://stalkeruz.com/stalkeruz/stalker-zov-fukusimy-2011rus.html): https://joemonster.org/filmy/102718/Bol_i_harmonijka_ustna_powazny_naukowy_eksperyment_ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Też to widzicie * *mam 10 lat. Po zobaczeniu cen u Sidorowicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Gdy pierwszy raz wchodzisz do Zony z nową grupką Stalkerów tak widzą cię starzy wyjadacze Gdy Barman weźmie zastępstwo w kuchni: A potem koronawirus w Zonie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER CHEEKIBREEKI Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Czekając na ,,Wolnościowców'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Przedszkolanka: "Dziś lepimy z plasteliny." Przynosisz swoje dzieło. Przedszkolanka: "Jutro masz przyjść z rodzicami." Gdy apokalipsa dopadła cię jak dorabiałeś sobie jako św. Mikołaj. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Wiecie jaki jest wyższy poziom cosplaya, dwa cosplaye na raz. Najemnik + "Czarny Stalker" w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Wroszyłowski Strzelec (1999) Spoiler http://baskino.me/films/dramy/537-voroshilovskiy-strelok.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Gdy w stalkerze pojawia się ikonka głodu ale jednocześnie gonią cię mutanty i trzeba wiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ja wiem, że to już strasznie czerstwe pieczywo ale...papucie dla miłośników Stalkera 2. No i kutwa się doigrał za swoje ceny w sklepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi