metek58 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Chciałbym, aby każdy kto chce, mógł pochwalić się tu tym co robi zawodowo. Na tym zdjęciu widać mnie na budowie we Francji. Jestem cieślą z zawodu i montuję obiekty z elementów drewnianych. Rzecz dzieje się gdzieś (nie pamiętam prawidłowej nazwy- coś jak Kertof) w Alzacji. Drugie zdjęcie jest z budowy przedszkola w miasteczku Epinal, 60 km na południe od Nancy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 @waler11, sporo wielbicielek Cię otacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To się nazywa mieć branie. Każdy chciał by mieć tyle wielbicielek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie mam zdjęcia z mojego miejsca pracy. Znalazłem jednak taką samą tokarkę na jakiej pracuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Piękna zabawka aż bym chciał na takiej popracować. Ostatnio koło tokarki stałem z 8 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A pod tokarką skrzynia, w której @smox ukrył Wintara. To na wypadek braku premii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jajka drożeją a tu pracują chłopaki na fermie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wiesz z jajami nie będzie tak żle to tylko taka propaganda aby pozbyć się tego co mają na magazynach. Ja mam 10000 kur a na brak jajek i mięsa nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na obecną chwile to widze że jest z ceną jajek tak jak było z ceną cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Żebyś mieszkał blisko mnie i brał jajka z fermy to byś powiedział ale taniocha ja za 1 sztukę po tej podwyżce dam może 20 gr. nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A oto i moje skromne niegolone oblicze w pracy. Gdynia Stocznia ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Leć Adam Leć! Trochę wyglądasz jak nasz mistrz. Bez obrazy. Odbijesz sobie jutro jak włożę fotkę z mojej pracy. Będziecie się rok hihrali ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 @Cujaja, nie ma obawy, nikt tu nie będzie się śmiał z Twojej, czy czyjejś pracy. Jak ktoś pracuje i uczciwie zarabia na rodzinę, to spoko, należny jest mu szacun. Z każdej pracy można tu dawać zdjęcia, jedynie objęte tajemnicą państwową i przy tak zwanej "dolinie", ze zrozumiałych względów, nie spodziewajmy się tu zdjęć. :thumbsup: Tak więc po zdjęciach, to sądzę, że ST zaszczycają swoją obecnością, ludzie różnych profesji. Chwała ludziom pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Racja jak ktoś pracuje to widomo ma do utrymania rodzine i musi kombinować jak tu związać koniec z końcem do pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement ;) Dawaj fotki Miedziany hehe ;) jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek ;) a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu ;) ile to gotówki hehe..... :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Miedziamy się cyka dać fotkę ale za to nadrabia komętarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 hehe tam chyba stoi Skadowsk xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Trochę podobny co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement ;) Dawaj fotki Miedziany hehe ;) jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek ;) a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu ;) ile to gotówki hehe..... :P:P @Jaco, to żeś teraz narobił, oj narobił. Po informacji, że to metal kolor, to jutro szukaj tych części na pobliskim skupie złomu, inaczej miesiąc bez roboty będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chodze do Gimbazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 W życiu zajmuję się pracą, gdzie jestem mechanikiem urządzeń energetycznych (i co tam nam wsuną zleceniodawcy), odpoczywaniem i wtedy zajmuję się moją Drugą połową lub latam po chaszczorach leśnych. No i najważniejszym po mojej ukochanej Małżonce (niech bym napisał w innej kolejności to :devil: ) grą w Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Koksar,nie za dużo chcesz wiedzieć?Gdzie mieszkacie,czym się zajmujecie,co Ty Jesteś CBŚ czy syn SB-ka (żart ).??? Ale odpowiem Ci z grzeczności,ale w tajemnicy :devil: ....gram w Stalkera do bólu ! @cichy ,plusik za to że pisaliśmy w tym samym czasie i prawie o tym samym (Stalker) Edytowane 27 Października 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No pokrewieństwo dusz normalnie. Do jednego szpitala nas zamkną :devil: jak tyle będziemy w Zonie przebywać. Zawsze jakaś odmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zawód? Serwisant RTV, zajmuję się też ciut handlem. ;) Własna DG. Obecnie zaś zajmuję sie namiętnie wqrzaniem ludzi na cafe Allegro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Do jednego szpitala nas zamkną :devil: To ja Was spróbuję podleczyć. Jestem lekarzem, we wrześniu zacząłem 27 rok pracy. W chwili obecnej pracuję w bardzo dobrym prywatnym szpitalu odwykowym w Szkocji (przypadku uzależnienia od STALKERa jeszcze nie mieliśmy, a ja się na razie nie przyznaję ). Pracowałem w ogromnej ilości miejsc: na Chorobach Wewnętrznych, na Zakaźnym, na Pogotowiu, w Przychodniach Ogólnych i Specjalistycznych, jako Orzecznik dla Ministerstwa Pracy w Wielkiej Brytanii, a ostatnie trzy lata na tymże odwyku właśnie, z którego w grudniu odchodzę - co będzie dalej - zobaczymy. Na pewno będzie STALKER i mody do niego :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi